Skocz do zawartości

BAAAAARCA!

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

A moja opinia-ściana jest taka:

- bramka Messiego - bezcenne,

-Van Persie dostał kartkę niesłusznie; ale powinien był ją dostać wcześniej, za ręczną robótkę, więc saldo błędów sędziego w sprawie ww. zawodnika wynosi 0,

-Villa miał - mam nadzieję chwilowe - zaćmienie skuteczności; gdyby nie to, można byłoby oglądać mecz bez zbędnych nerwów; chyba, że nazwać te nerwy w języku komentatorów emocjami do końca, wówczas trzeba się cieszyć,

-w sprawie Szczęsnego uważam, że zachował się słusznie; sam dograłem kiedyś mecz do końca z pękniętą kością i jest to nie najlepszy pomysł,

- grunt, że Barca jest w kolejnej rundzie :mellow: :mellow: :mellow: .

Pozdrawiam,

Grego

PS.

@Kuba - wyszło na Twoje...i na moje :lol:

może faktycznie oceniam Szczęsnego zbyt surowo, ale nie ma to większego znaczenia... Sam najlepiej będzie wiedział, czy mógł grać czy nie... i pewnie nigdy tego nie zdradzi. Nie dziwcie się tylko, jak zagra w przyszłym tygodniu....

czekamy zatem na kolejny uroczy meczyk. Przed nami coraz więcej decydujących pojedynków. Oby równie szczęśliwych...

Z tego co piszą w wiadomosciach, to Wojtek ma zerwane ścięgno w jednym z placów i może nie zagrać już w tym sezonie. Mam jednak nadzieję że to plotka i szybko wróci na boisko. A co do meczu, występ jednej drużyny, ciekaw jestem jak by wygladał mecz gdyby nie czerwona Van Persi'ego

tego jużsię raczej nie dowiemy, co by było gdyby....

a co do kontuzji szczęsnego, to podali już, że tylko wybił palca i ścięgna wyglądają na całe. Pewnie dokładną informację podadzą na dniach...

jesli tylko wybił palca, to wrócę do swojej oceny. Zamrożenie, blokada, usztywnienie i gra się dalej... nie ma bólu... boli dzień później, gdy puszcza blokada.

Ibra?!? dajcie spokój.... fakt, jak trafił do Barcy byłem optymistą. Myślałem, że wśród takich ludzi jak Xavi, Iniesta, Abidal i Pep trochę nabierze pokory, będzie pracował i solidnie wzmocni Barcelonę. Wyszło tak sobie, a jego buta skończyła się mało sympatycznym rozstaniem.

wczoraj IBRA ogłosi, że jest najlepszym piłkarzem świata. Dziś potwierdził... jak wiele mu brakuje. Zero szacunku i pokory. Crystino 2 i dobrze, ze Milan odpadł. Nie miałbym nic przeciwko aby wszystkie makarońskie drużyny odpadły. Włoski futbol stoczył się na dno...

Tu jakby ktoś przespał wczorajszy mecz lub miałproblem z odnalezieniem relacji w sieci: :mellow: B) :lol:

Pierwsza połowa: http://www.multiupload.com/CNM3VOKA04

Druga połowa: http://www.multiupload.com/R2VVID7YO6

Ibra?!? dajcie spokój.... fakt, jak trafił do Barcy byłem optymistą. Myślałem, że wśród takich ludzi jak Xavi, Iniesta, Abidal i Pep trochę nabierze pokory, będzie pracował i solidnie wzmocni Barcelonę. Wyszło tak sobie, a jego buta skończyła się mało sympatycznym rozstaniem.

wczoraj IBRA ogłosi, że jest najlepszym piłkarzem świata. Dziś potwierdził... jak wiele mu brakuje. Zero szacunku i pokory. Crystino 2 i dobrze, ze Milan odpadł. Nie miałbym nic przeciwko aby wszystkie makarońskie drużyny odpadły. Włoski futbol stoczył się na dno...

Ja podobnie jak Ty, Mateusz, gdy Ibra przychodził do Barsy, myślałem, że właśnie kogoś takiego Barsie brakuje. Teraz, gdy widzę, jak dzięki pracy Messiego, Iniesty, Xaviego, Villi i Dani Alvesa, przed polem karnym przeciwnika wrze jak w ulu, Ibry czy żadnego innego napastnika typu Vieri, Toni, Kohler czy Crouch sobie w Barsie nie wyobrażam - tam nikogo nie brakuje poza może lewoskrzydłowego na miarę Daniego Alvesa, który notabene moim zdaniem bardzo się w Barsie rozwinął.

Cichutko sobie siedzę, ale gdy zaczęliście mówić o zawodnikach, to pomyślalem sobie, że może przydałby się ktoś, kto mógłby trochę częściej huknąć tak z 25-30 metrów. Nie tylko żeby zdobyć bramkę, ale także, po słabej interwencji bramkarza, dać szansę na dobitkę.

Ot, tak sobie dywaguję! :mellow:

Cichutko sobie siedzę, ale gdy zaczęliście mówić o zawodnikach, to pomyślalem sobie, że może przydałby się ktoś, kto mógłby trochę częściej huknąć tak z 25-30 metrów. Nie tylko żeby zdobyć bramkę, ale także, po słabej interwencji bramkarza, dać szansę na dobitkę.

Ot, tak sobie dywaguję! :mellow:

Myślę, że niejeden z obecnego składu Barcy potrafiłby huknąć z większej odległości, ale to trochę kłoci się z filozofią Blaugrany- wejścia z piłką do bramki za wszelką ceną(nawet kosztem stanu przedzawałowego kibiców :mellow: )

Bo kopnąć przed siebie każdy potrafi :lol:

Poczekajcie, aż na dobre zadomowi się Marszczy-rano i Adriano. Oni już teraz przejawiają chęci do huknięcia z impetem, tylko póki co mają zbyt mało okazji. Z drugiej strony, tak jak pisze Kamil - ta ekipa gdyby mogła, wjeżdżałaby do bramki za każdym jednym razem. :mellow:

Ot taka przypadłość....

tak cy siak... Barca! Barca!! tra la la la!!! Barca! Barca!!....

Niespodziankowy wieczor czwartkowy.

Niejaki Didier Drogba pochwalil i uznal za wzorcowe dla innych klubow porozumienie jakie ma FCB z Unicefem.

Wystapienie to mialo miejsce w zwiazku z dzialalnoscia jego fundacji charytatywnej...

swoja droga widac ze wielu pilkarzy z Afryki rozwija dzialalnosc dobroczynna - godne pochwaly.

FCB nadal wspolpracuje z Etoo i jego fundacja na rzecz butow w Afryce.

VeB!

Poczekajcie, aż na dobre zadomowi się Marszczy-rano i Adriano. Oni już teraz przejawiają chęci do huknięcia z impetem, tylko póki co mają zbyt mało okazji. Z drugiej strony, tak jak pisze Kamil - ta ekipa gdyby mogła, wjeżdżałaby do bramki za każdym jednym razem. :mellow:

Ot taka przypadłość....

tak cy siak... Barca! Barca!! tra la la la!!! Barca! Barca!!....

Marszczyk jest juz zadomowiony od dluzszego czasu.

To tylko spece z mediow probuja kreowac jego sytuacje jako zla.

Ze nieudany transfer, ze Masche zle odbiera role zmiennika Busiego.

Masche wystapil w 21 meczach w tym sezonie w podstawowym skladzie. Jest w 200 % zadowolony z przeprowadzki do Barcelony - wiem z dobrych zrodel B)

Jefecito pare lat u nas porzadzi ... B)

...a dziabniecie z dystansu ma, fakt.

Xavi ma lepsze, ale jego mozg dziala w trybie Rezyser :D

VeB!

I tu się z Tobą zgodzę. Czytałem ostatnio, że jest więcej niż zadowolony, bo jak wchodzi w drugiej połowie, to czuje się Reżyserem wygranej. Barca gra do końca i wiele bramek zdobywa w 2 połowie. Ale w dalszym ciągu, od czasu do czasu chciałbym zobaczyć akcję: petarda , piękna obrona, i dobitka, która niszczy wszystkie marzenia. Ot, tak sobie marzę! :mellow:

Jestem pewien, że taką bramkę zobaczysz do końca sezonu!

To że Marszy się zadomowi, to też się domyślam. Chodzi mi o to, ze jak nabierze jeszcze większej pewności to częściej się będzie decydował na strzał. Wówczas i akcja pod kryptonimem petarda się ziści... Póki co regularnie próbuje Adriano i jest coraz bliżej!

Szkoda, ze Dani rzadko decyduje się na strzał. przecież wielokrotnie pokazał, że ma solidne kopyto!

Jestem pewien, że taką bramkę zobaczysz do końca sezonu!

To że Marszy się zadomowi, to też się domyślam. Chodzi mi o to, ze jak nabierze jeszcze większej pewności to częściej się będzie decydował na strzał. Wówczas i akcja pod kryptonimem petarda się ziści... Póki co regularnie próbuje Adriano i jest coraz bliżej!

Szkoda, ze Dani rzadko decyduje się na strzał. przecież wielokrotnie pokazał, że ma solidne kopyto!

Kopyto...RELAXA :mellow:

dochodze ostatnio do wniosku ze im blizej bramki rywala tym bardziej Dani Alves traci pewnosc siebie.

Az dziwne... :unsure:

Moze jak przedluzy kontrakt to sie odblokuje pod bramka rywali.

On ma tyle okazji w meczach, ze moglby po 5 - 6 bramek w sezonie strzelac.

Wtedy experci zaczeliby go brac pod uwage przy Zlotej Pilce i innych nagrodach dla najlepszych :mellow:

VeB!

O mowa o moim ulubionym z aktualnych piłkarzy(poza Roberto Carlosem) B) właśnie to mnie bardzo dziwi,ma kopyto a się boi :unsure: a nie myślicie ,że po prostu jest podświadomy mykże musi podawać magikom tym z czuba? żeby kwasu nie było?poza tym on musi jeszcze się trochę wrócić co jakiś czas :unsure: a zapierdziel ma niezły zazwyczaj i zdrowia traci,trochę mi takiego Rooneya przypomina ,jest wszędzie,no i ma dryg do kiwki,ale zaje... to by mógł częściej, aż się prosi nieraz nie dwa <_<

akurat ten mi się podoba bardzo,żeby nie było że inne drużyny są w wątku to jest tam też Barca :mellow:

http://www.youtube.com/watch?v=LcTBCBb1gqA

Szkoda... była szansa wygrać. jedna dobra akcja Sevilli...

Messi nie był sobą po stłuczeniu kolana. Oby nie skońćzyło się jakąś dłuższą kontuzją. Kolejny mecz bez jego bramki... szkoda, że nie odskoczył Crystynie w punktacji bramkowej...

Szkoda pięknego strzału Andresa w poprzeczkę... generalnie szkoda... Ostatnio mimo przygniatającej przewagi, chłopaki coś nie potrafią dobić rywala. Skuteczność - wróć!!!!

Sedzia swietnie by sie odnalazl w kraju nad Wisla, niezly paszteciarz :mellow:

A tak w ogóle to jak po pierwszej polowie liczylem na 4-5:0, to po drugiej polowie cieszylem sie z remisu, bo w niej czytelnych okazji na strzelenie gola Sevilla miala o jedna wiecej.

Pep powinien sie za Pikusia wziac i to solidnie...byl chory, to nie mógl zapewne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...