Baloo Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 28 maja - piękna data. Byłoby fajnie dostać puchar LM od ulubionej Barcy w moje urodziny. oczywiście, kto może i jest chętny kibicować - zapraszam do Wrocka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Nasi milusinscy beda sierpnia miec nowe ubranka .Ponizej fotki z oficjalnej strony FCB (geby modeli jakies znajome ) VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 KLubowe barwy bardziej podobały mi się z żółtymi wykończeniami. Za to czarne koszulki - zajebiste! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Ładne! Zwróćcie uwagę na zmianę - zniknął UNICEF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 unicef jest z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 unicef jest z tyłu na wysokosci korzonkow lub ciut nizej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 koszulka w spodenki i unicefu nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Przydalby sie ten Falcao w Barcy. Chyba bardziej niz Villa, niestety. Zacentrowac mu na leb jest komu w Barcy az nadto, a co sie dzieje jak mu sie dobrze dogra, to chocby wczoraj mozna bylo zobaczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Sezon w La Liga 2010-2011 zakonczony. FC Barcelona mistrzem! 3 rok z rzedu !!! Zgromadzilismy 96 pkt W zakonczonym sezonie ligowym odnotowalismy 2 porazki (lacznie w ostatnich dwoch sezonach 3 mecze przegrane w lidze!!!) Teraz male ogloszenie : Szukam chetnych na plyte, a na plycie wszystkie gole ligowe strzelone przez Bar?e w trakcie z tego sezonu Prosze grzecznie ustawiac sie w kolejce - oczywiscie plyta dla fanow FCB dostepna po kosztach Za tydzien gramy final na Wembley - LONDON CALLING! VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 O, tym razem jestem pierwszy w kolejce Poproszę płytkę, tym razem z wysyłką do Ire. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Oczywiście na płytkę się piszę Choć jak znam życie, to będę zgrywał do @Baloo BAAAARCAAAAAA CAMPEONES!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Guzu, super sprawa, koniecznie! Tzn. chętnie, poproszę Grzecznie i w krawacie, do kolejki się ustawiam PozdrawiamGrzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Kamil to tym razem weź TY i reszta DŚ przegra od Ciebie. BARCA!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Kamil to tym razem weź TY i reszta DŚ przegra od Ciebie. BARCA!!!No problem Yo! Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Daniel, You ask strange questions! Count me in!! Thanks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Ja też poproszę.Wielkie Dzięki Daniel !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 stanąłem właśnie w kolejce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Ciesze sie ze jest odzew i zainteresowanie.Na dniach przygotuje plyte i ustalimy szczegoly wysylkowe. VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 ManU sciagnal sobie z Atletico De Gea. Dobrze ze w finale nie zagra Z drugiej strony Edwin jest w formie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Ciesze sie niezmiernie za zainteresowanie na plyty jest takie A zatem lista chetnych (kolejnosc nie gra roli) *tpe1*Kamil Z (+ kolportarz po Dolnym Slasku) *Kryst*Maynard*Zanderix*MGOR*Marcinesz Lista wciaz otwarta.Jutro wybywam na tydzien - odrzanski urlop Takze prosze o tydzien cierpliwosci, a potem bedzie wysylka do zainteresowanych VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 A jutro WIELKI DZIEN.28 V - final na nowym Wembley. Jakies typy ? Na moj nos fanatyka 2:0 i 2x Messi VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 ośmiornica wytypowała MU!? Ja jestem za Barceloną - jakoś nie sądzę, że Anglicy dadzą radę, tym bardziej , że Giggs wybrał Big Brothera 3:1 / 1:1/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Myślę że Puchar musi zostać na Wyspach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Myślę że Puchar musi zostać na Wyspach :D Musi to na Rusi, a nie na Wyspach Ja obstawiam, że będzie piękny mecz (jak każdy Finał przecież...), tylko czysta dżentelmeńska gra, żadnych sędziowskich pomyłek, mnóstwo bramek np. siedem i że do 89 minuty będzie 3:3, aż w końcu Messi obiegnie bramkarza w kółko, trzymając piłkę na głowie i wszyscy krzykniemy: JEEEEEEST !!! Ale się rozmarzyłem, Barca wygra jedną bramką Albo ich zniszczą doszczętnie. Nic nie typuję, bo ja to zawsze wykraczę, zapeszę albo inny urok rzucę VeB!Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 jeszcze pare godzin! VeB!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi