tpe Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 No I chyba wszystko jasne! BARCELONA!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Barca powinna wygrac to przynajmniej dwoma bramkami wiecej bo zdecydowanie dominowali. Ale i tak jest dobrze PS. Myslalem ze MU pokaze o wiele wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Panowie mam nadzieję, że obstawiliście mój typowany wynik do połowy i w całym meczu - bo można było niezłą kaskę wygrać...Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Scena z Abidalem i pucharem to jedna z bardziej wzruszających jakie widziałem w sporcie. Fajny mecz, choc przy 3:2 byłby jeszcze fajniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Gdy Eric odbierał PUCHAR miałem łzy w oczach... Best team won - takiego sms-a dostałem od mojego bossa, wielkiego fana MU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 nie ma co dyskutować. Szacunek dla MU, ze grali otwartą piłkę. Nie bali się, nie wymyślali... jak szczurek z madrytu. Barca była wyraźnie lepsza i gdyby nie bramka ze spalonego, mecz skończyłby się nieco szybciej.... BARCA! Campeones!!!! Piękny prezent na urodziny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 buuuuuuuuuuuu Gratulacje dla fanów Barcy !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Guzu, mam nadzieję, że dołączysz ostatnie trzy bramki do kolekcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Baloo, wszystkiego najlepszego Tak sądziłem, że będzie miazga, mogło być i 5:0, fajnie jest tak jak było Pozdrowionka!!! <i_na_zdrowie> <_< GrzesiekVeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Niestety mecz oglądałem od 52-giej minuty (obowiązki), ale zdążyłem zobaczyć to, co było piękne.Barca jest wielka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saski Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Baloo wszystkiego najlepszego Sto lat sto lat!!!!A mecz ... po prostu super, nawet w wymiarze poza czysto piłkarskim, radość Messiego ze strzelonej bramki, Abidal ... no po prostu piękna sprawa E. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Ogladalem ten mecz w Sketchu przy Foksal.Tak jak przewiwywalem parenascie postów w góre, MU nie mial zadnych szans, bo to taki lepszy Arsenal. Byli za wolni o co najmniej jedno tempo.Wielkosc Barcy polegala równiez na tym, ze jak sie okazalo, ze defensywa MU jest w zasadzie nie do przejscia, zaczeli strzelac z dystansu, bardzo skutecznie. Mecz o superpuchar Europy - jesli gra sie takowe, chyba tak - z FC Porto bedzie bardzo interesujacy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 BAAAAAARCA!!!!Ja niestety meczu nie widziałem(usprawiedliwieniem może być to, że łowiłem ryby, choć niektórym pewne gatunki nie odpowiadają ), choć sercem byłem na Wembley, a dzięki zdobyczom techniki mogłem być też na bieżąco informowany o wydarzeniach z boiska- dzięki @Baloo Oczywiście zamierzam zaległości nadrobić i na spokojnie prześledzić rozmontowywanie MU Pozdrawiam Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 BARCA!!! Ja też nie widziałem - czy gdzieś w necie można obejrzeć cały mecz? A może ktoś nagrał? Stawiam flaszkę!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Efuś - TY nie oglądałeś finału Barcy i ManU?!? Ty?!? Barcy i ManU?!? Normalnie nie poznaje kolegi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 No właśnie, sam w to nie wierzę.. Do czego są w stanie doprowadzić nas kobiety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 aaaa.... to teraz poznaję! ale mimo wszystko, trochę jakoś tak nieswojo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Miło się czyta takie rzeczy: http://www.sport.pl/pilka/1,65041,9688609,Liga_Mistrzow__Bar celona_bez_granic.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 sam się czuje nieswojo, więc mnie już bardziej nie wkur..zaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Czyli wygląda na to, że trzeba się bać momentu kiedy Pep będzie musiał odejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saski Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Ja też nie widziałem No pięknie Panowie, pięknie ... jeden na rybach, drugi się za babami ugania ... to z was za przeproszeniem ... a nie kibice ale, żebyście się czasem na mnie za ten komentarz nie obrazili to Efex ... special for you 1 połowa http://www.filesonic.pl/file/1086445281/Barca.vs.Man.Utd.1p. 28.05.2011.DVBRip.XviD.PL.avi 2 połowa http://www.fileserve.com/file/TEPdvAq/Barca.vs.Man.Utd.2p.28 .05.2011.DVBRip.XviD.PL.avi Cierpliwości życzę w ściąganiu ... chyba, że nie nalezych do tych cierpliwych, to pewnie za kilka dni znajdziesz jakiś lepszy link pozdrawiam gorąco ... was obu Emilia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Dzięki dobra kobieto... Tytułem sprostowania - ja się nie nie uganiam za kobietami, tylko jestem pod pantoflem jednej od niemalże roku A teraz cierpliwie ściągam <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Tytułem sprostowania - ja się nie nie uganiam za kobietami, tylko jestem pod pantoflem jednej od niemalże roku To jest gorzej niż źle zaraz dzwonię do Piotra i będziemy radzili jak Ci pomóc. chyba, ze pomocy nie chcesz to wtedy juz całkowita tragedia. heheheh Efi pod pantoflem tego jeszcze nie grali .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 oj Efuś... sam żeś się prosił o takie bagno... a mogłeś pylić codzień na innym kwiatku... Ponieważ miałem przyjemność poznać tę szczęśliwą niewiastę, (która jeszcze do końca nie wie w co się pakuje) więc mimo wszystko wierzę, że wyprowadzi Cię na dobrą drogę... jeśli to wogóle jeszcze możliwe... Tymczasem ssijjjjjj (z sieci)... hahahahaahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 @Maynard, @Saski - dzięki za życzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi