Guzu Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Plyty DVD zgodnie z lista zamawiajacych w piatek poooszly do adresatow Milego ogladania i VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Plyty DVD zgodnie z lista zamawiajacych w piatek poooszly do adresatow Milego ogladania i VeB! YEAH!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 W dniu dzisiejszym druzyna pilki noznej halowej FCB zostala mistrzem Hiszpanii.Jest to 16 tytul zdobyty przez klub FCB w tym roku Pilkarze, koszykarze, pilkarze reczni, pilka halowa... Visca el Bar?a!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Właśnie chciałem to napisać, ale byłeś Danielu łowco sumów pierwszy. VeB! Kolejny historyczny sezon dla całego klubu stał się faktem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Wracając do domu zerknąłem do skrzynki. W morzu ulotek znalazło się też awizo....15min w pocztowej kolejce i jest....Koperta. Domyślam się zawartości. Otwieram.... NIESTETY!!!! :angry: w środku jest tylko płyta... Próżno szukać zdjęć hiszpańskich koleżanek @Guza <_< , lub chociażby foty Messiego z autografem... Płytka natychmiast wędruje do odtwarzacza- jasna dupaaaaaa!! Nie idzie Nowy pakiet kodeków sprawę rozwiązał ....Zasiadam do finału!! Wszystkich Zdolnoślązaków(i oczywiście nie tylko ich) zainteresowanych materiałem, którzy zapowiadali chęć na kopię ww. nagrania, proszeni są o kontakt na PW Dzięki wielkie Danielu za inicjatywę i chęci w rozpropagowaniu materiałów!! I dzięki również, wydaje mi się, że @Xaviemu za przesyłkę Niech Wam bozia w sumach wynagrodzi VeB!!! PozdrawiamKamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Milego ogladania Kamil. I nie zapomnij o krajanach Zdolnoslazakach VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 niektóre agencje podały, że jednak Cesk zawita na stare śmieci. Nawet jeśli nie wniesie wiele więcej w sensie sportowym, to duch drużyny się uzupełni! Będzie jedna wielka paka kumpli! tego sReal nigdy nie kupi za pieniądze. Kamil, czekamy na kopie. Daniel - szacuneczek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Wniesie wniesie... Cesc sie wydaje byc wiekowym,pare lat juz gra, ale to rocznik Messiego!24 lata ma jegomosc.To bedzie bardzo dobry transfer, dobrze ze sprowadzono kanonierow na ziemie i kwota zamknie sie w granicach 35-38 VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 To i tak zbyt wiele moim zdaniem... Oby się w końcu potwierdziło na 100%. Info podała ta sama agencja co pierwsza puściła info o zlatanie i Ozilu. Więc może mają dobre źródło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Piekny news dzis! Thiago przedluzyl kontrakt. Dostal w pelni profesjonalny kontrakt, podwyzke. Zostaje i bedzie gral w FCB! Teraz kilka wzmocnien z zewnatrz i... VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Stara siedziba La Masi - szkoly FCB zostala zamknieta.Teraz maja nowy, wiekszy, lepszy budynek kolo centrum treningowego na obrzezach miasta. A tu historia 11 losowo wybranych absolwentow szkolki pilkarskiej FCB : http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2011/07/01/255503 5/made-in-la-masia-from-lionel-messi-to-cesc-fabregas-the VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Daniel, Dopiero dzisiaj odebrałem polecony. Warto było czekać! Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Pedro zostaje do 2016! Fajnie - bo to szybki i przede wszystkim pracowity chłopak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Poznalismy nowy rozklad jazdy La Liga na sezon 2011/12 http://www.marca.com/deporte/futbol/primera-division/calenda rio/ 10 XII (termin do potwierdzenia przez klubowe mistrzostwa swiata) i 22 IV mecze Barca - real Po 4 latach el Classico wiosenne wraca na Camp Nou Sezon otwieramy przeciwko Maladze (na wyjezdzie). VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 A tak off topic troche...przed sierpniowym meczem Barca-FC Porto o superpuchar dzis mozna popatrzec na pojedynek Messi kontra Falcao podczas Copa America. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 będzie się działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 SNESACJA normalnie. ITI sprzedaje Tusk Vision Network. Pewnie chcą Messiego do Legii kupic, ciekwae czy im wystarczy, bo odstepne pewnie niemale i pensje zapewnic godziwa trzeba, hehehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Plyty DVD zgodnie z lista zamawiajacych w piatek poooszly do adresatow Milego ogladania i VeB! Wreszcie mogłem odebrać płytkę, bo zajechałem na adres po małej przerwie, otwieram kopertę (bez autografu Messiego ) myślę sobie: mniam, mniam, wreszcie, palce lizać, chcę odpalić, a tu d#pa zimna, bateria w lapku siadła <_< Będzie święto kiedy indziej... Ja też rozprowadzę jedną kopię, jeśli to nic złego. Mam taką Koleżankę, jest fajną.. yyy.. to znaczy jest fanką (i znawczynią piłki kopanej do tego) i pod koniec lipca ma urodziny. Ucieszy się, pewnie nawet bardzo Jeszcze nie obejrzałem, ale wielkie dzięki składam już teraz! VeB!G. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 chłopaki wiecie gdzie w internecie mogę na żywo obejrzeć mecze Copa America? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 spróbuj tu: http://onlinestream.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Leo sie przebudzil i zamiast grac jak w Barcy zaczal sam podawac. Od razu byl efekt - 3:0 z Kostaryka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 No oby to były miłego początki. Czasem taki mecz na przełamanie jest potrzebny. Presja na Argentynie i na samym Leo musi być ogromna. Jeszcze grają u siebie... Teraz poraz na jakąś magiczną kluczową bramkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Wiadomo ze Argentynie do Barcelony daleko , ale najlepszy pilkarz swiata musi umiec zmienic styl gry i wydaje sie, ze tak sie stalo. Obejrzyjmy cwiercfinal, sie zobaczy. Prywatnie jednak jestem rozczarowany poziomem. Pilka poludniowoamerykanska jest w kryzysie jako calosc, bo jednostki wybitne jak wiadomo, sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Alexis Sanchez dolacza do FCB. Swietny zakup!22 lata. Wszechstronnosc, pracowitosc...i niewatpliwy TALENT.bedzie radosc z tego pilkarza VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 no w końcu będziemy mieć solidną zmianę w ataku! a że frontów sporo (wszystkie możliwe puchary) to będzie dużo czasu dla wszystkich. Oby szybko zaskoczył o co 'kaman' w Barcelonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi