Skocz do zawartości

BAAAAARCA!

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

Tak AC Milan walczyl ale skad wziasc pieniadze na zaplacenie przeciwnikom za to zeby PRZEGRALI !-Claudio,coś chyba Ci się pomyliło z Juve albo z Zagłębiem Lubin :lol:.I wybacz ale takiego Maldiniego Real(a raczej prezes) pozbyłby się jak psa bez podziękowania za grę.Gdyby nie kibice pozbyliby się także Raula jak kiedyś Morientesa czy Hierro.Taki jest DZISIEJSZY Real i dlatego go nie lubię.Z mojej strony to koniec polemiki. :mellow:

Pozdrawiam! :D

Dla kasy i dla SLAWY bo kto gra w Madrycie jest juz slawny!hihihihihi

YO, większość największych gwiazd Realu była mniej lub bardziej sławna zanim przeszła do Madrytu (wyjątkami są chyba tylko Casillas i Raul). Więc pozostanę przy KASIE!

Bo ostatnie 8 lat i regularne odpadanie z LM we wczesnych fazach raczej sławy nie przynosi.

Odpadanie z LM slawy nie przynosi,nawet troche przypal,ale REAL TO REAL.I ja dalej zostaje przy swoim bo w swoich dawnych klubach chyba te wszystkie gwiazdy za darmo nie graly i jezeli je sie tam szanuje,traktuje na poziomie prezydenta to po co przenosic sie do takiego HU......GO Madrytu.Powtarzam dla SLAWY! 8)pozdro i to by bylo na tyle z Mojej strony.

HALA MADRYT.A tak na powarznie nie lubie futbolu :angry:

Chcieli zrobić OT, no i zrobili.... <_<

Panowie mecz zaraz! Co nas to, w jakiej fazie LM odpada RM- grunt że odpada :mellow:

Dziś gramy bez Iniesty, Arsenal najprawdopodobniej bez Fabregasa...Wierzę, że mimo to widowisko nie straci i bęęęędzie się działo :D

VISCA EL BARCA!!

Pozdrawiam

Kamil

oj działo się, działo... Cesc jednak zagrał.

PO pierwszych 15 minutach myślałem, że skończy się pogromem i niewykorzystanie tego okresu trochę się zemściło. Cieszy Ibra, szkoda tego błędu Sergio, po którym Arsenal zdobył pierwszą bramkę i uwierzył...

Jednak jeśli tak będą grać za tydzień, to w domu powinniśmy sobie poradzić bez większych problemów.

a mi niczego nie szkoda

ciesza mnie za to niezmiernie 2 super bramki Ibry.

ci ktorzy chca za Cesca 30.000 000 € albo i 50...to niech sobie sami od siebie go za tyle kupia

widzialem go w zeszlym roku z MU w polfinale - tzn nie widzialem bo nic nie gral. dzis tez go widzialem.

juz w pierwszej akcji lezal na ziemi po tym jak Xavi sie obrocil z pilka :mellow:

duza roznica poziomow, wiadomo czemu w kadrze Hiszpanii graja ci a nie inni...

a Sergio sie nauczy. mlody jeszcze jest...

a tak ogolnie i szczerze to spodziewalem sie pojedynku, a tu byla nauka...

Guzu

Wg nie przy pierwszej bramce dla Kanonierów duuuużo lepiej mógł się zachować Waldek (Valdes :mellow: ) piłka praktycznie w środek bramki...no mógł to chłop zrobić lepiej. Szkoda pierwszej połowy, gdzie rzeczywiście mecz mógł się rozstrzygnąć(70-30% posiadania piłki dla Barcy i grad strzałów), i sytuacji Messiego wybronionej przez Almunię przy stanie 2-1...mogło to ustawić mecz...

Nie ma co gdybać. Piękny futbol, będą emocje za tydzień <_< A będzie dobrze, to wiemy na pewno.

Pozdrawiam

Kamil

W wyświechtanym języku komentatorów sportowych nazywa się to teatrem jednego aktora; chyba już jest po wszystkim. Chociaż...

Pisałem powyższe słowa po pierwszej połowie; na szczęście chociaż... pozostało tylko przejawem niepokoju po tym, co się stało tydzień temu. Dwa cytaty z angielskiego komentatora: o Messim ten człowiek - jeśli to człowiek - jest nie do zatrzymania, o Barcelonie właśnie pokazali dokładnie dlaczego są mistrzami Europy.

@Pirania74 - wprawdzie to nie ten mecz i inni strzelcy, ale prawie idealnie wytypowałeś wynik :lol: . Nie mam nic przeciwko temu, aby Twoja prognoza we właściwym meczu sprawdziła się już dokładnie :mellow: .

W wyświechtanym języku komentatorów sportowych nazywa się to teatrem jednego aktora; chyba już jest po wszystkim. Chociaż...

Pisałem powyższe słowa po pierwszej połowie; na szczęście chociaż... pozostało tylko przejawem niepokoju po tym, co się stało tydzień temu. Dwa cytaty z angielskiego komentatora: o Messim ten człowiek - jeśli to człowiek - jest nie do zatrzymania, o Barcelonie właśnie pokazali dokładnie dlaczego są mistrzami Europy.

@Pirania74 - wprawdzie to nie ten mecz i inni strzelcy, ale prawie idealnie wytypowałeś wynik :lol: . Nie mam nic przeciwko temu, aby Twoja prognoza we właściwym meczu sprawdziła się już dokładnie :mellow: .

A to mowa była o Barca - Arsenal? Embarassed Jeśli tak to się mi pokręciło :mellow: ale wynik prawie trafiłem No nic - Real dostanie w tyłek od Barcy 2-4 B)

@Grego - witamy kolejnego kibica Barcy!

Ostatnio kolega zarzuca mi, że gra Barcy staje się nudna! Niemal zawsze wygrywa. Ja tam bawiłem się wyśmienicie, choć serce zabiło mocniej po pierwszej bramce dla kanonierów. Na szczęście wystarczająco rozwścieczyło to Leo i chłopak pozamiatał.

Niesamowite...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...