Baloo Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 nie widziałem, siedzę w robocie, ale czytając nie wygląda to dobrze... Był jednak kiedys niejaki Larson vel Henka, który po dużo gorszym (przynajmniej wizualnie) złamaniu wrócił i był chyba nawet lepszy! Więc uszy do góry.... Finał będzie ciekawy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Odbylo sie losowanie LM. W 1/8 finalu gramy z : BAYEREM LEVERKUSEN Pierwszy mecz na wyjezdzie (luty).Rewanz na Camp Nou (poczatek marca). VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 No mieli szczęście w losowaniu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Nosem wciagna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Jutro final. Villa juz kilka ulic ode mnie (szpital Quiron).W poniedzialek ma operacje. Z tego co wiem transmisja w TVP1, takze milego ogladania przy sniadaniu (o 11.30) VeB! Guzu p.s. FIFA sie zgodzila na koszulki z haslem wsparcia dla Villi. Niedawno UEFIE przeszkadzaly koszulki dla Abidala... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Meeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 BAAAAAAAAAAAAAAARCA MISTRZEM SWIATA Jakby ktos mial watpliwosci do dzis;) Koncert symfoniczny w wykonaniu Barcy dzis na stadionie w Yokohamie! VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Na taka pilke i pilkarzy to patrzy sie z zachwytem barcelonska masakra pilka nozna ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Baaaaarca!!Nie było złudzeń, do kogo powinien powędrować Puchar!!Szkoda, że sobie Alves nie strzelił, bo mu się należało, za pracę jaką wykonał na boisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesławek Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Barcelona PANY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Niektórych to nudzi.... dziwni są, nie?? Totalna dominacja. Gdyby się faktycznie spięli, to wynik byłby duuuużo wyższy. Mam wrażenie, że w chwili obecnej nie jest kwestią co Barca wygra (bo z taką grą mogą kolejny raz wygrać wszystko) tylko co, pozwolą sobie przegrać. Oby motywacja ich nie opuściła! Tymczasem Cristino obudził się i strzelił 3 bramki. Rychło w czas... Już tradycyjnie, z wyraźnie słabą w tym roku Sevillą. Yo Barca Campeon! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Nie widzialem meczu. Moze powtórza. Ale jest jak jest - każdy z chętnych przyswoił 4 bramy i po zawodach Co do CR7 - od dawna wiadomo, że za nerwowy do takich spraw biedaczek . Niemniej oni wiedzą, że muszą wszystko wygrać, bo to ich ostatnia szansa (i mecz zaległy). Przecież na Camp Nou dostaną więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 To nie był mecz to był mocniejszy sparinng dla Barcy .Czysta żywa poezja futbolu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Było pięknie. To będzie dobry rok, a ja dostanę od Tomusia kolejną flaszeczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Było pięknie. To będzie dobry rok, a ja dostanę od Tomusia kolejną flaszeczkę The very special one flaszeczke ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Było pięknie. To będzie dobry rok, a ja dostanę od Tomusia kolejną flaszeczkę The very special one flaszeczke ? Oczywiście - Tomuś podtrzymał zakład na kolejny sezon. Człowiek honoru! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeS Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 @Efik, czy aby w tym roku było ciekawiej stawką nie są dwie flaszki? @Guzu, jak wygram to podeślę Ci jedną, na pocieszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 @Efik, czy aby w tym roku było ciekawiej stawką nie są dwie flaszki? @Guzu, jak wygram to podeślę Ci jedną, na pocieszenie. Oczywiście, przyjmuję stawkę 2 flaszek !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Się chłopaki rozkręcili A na marginesie...Taki mały cytat... Ci, którzy mnie krytykowali, nie znają się na futbolu. To zamknie im usta. Któż to powiedział? Nie kto inny jak CeeR po ostatnim meczu z Sevillą (strzelił 3 bramki) Wg mnie tym bardziej pokazuje, że lider drużyny z niego jak z koziej dupki sanki... Skoro chłop jest w taaaaakiej formie, że strzela jak na zawołanie, a jakoś w meczu podwyższonego ryzyka kolejny raz się spala psychicznie i gra gorzej niż przeciętnie... Ale co tam...Skoro krytykuję, to się nie znam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Manita do przerwy! Ładne pożegnanie roku. Szkoda tylko że Andrzej kontuzję złapał Oby niegroźne to było. Oby 2 Manita była w drugiej połowie hehe Nie było Manity w drugiej połowie ale wynik 9-0 hm brak słów. Młodzież naprawdę daje radę. Barca może być spokojna o przyszłość myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Cuenca i Tello pokazali się naprawdę ze świetnej strony. Zresztą reszta drużyny również stanęła na wysokości zadania Pedro tylko jakiś taki- bez jajec nieco... Piękny wynik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Ja niestety wcześnie rano do pracy sie udawałem, więc tym razem nie oglądałem zbyt wiele. Myślę, że najlepsze podsumowanie roku... Oby równie okazale weszli w Nowy Rok. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 9:0!!!Okazaly wynik na koniec okazalego roku 2011. Liga HiszpanskaLiga Mistrzow (Puchar Europy)Super Puchar HiszpaniiSuper Puchar EuropyKlubowe Mistrzostwo Swiata Tak zamykamy 2011. Poza trofeami mysle ze warto zauwazyc w mijajscym roku : powrot Cesca do Barcelony (jak to zostalo juz nieraz powiedziane, CALE SZCZESCIE ze byl NIEKOMPATYBILNY z Xavim i Iniesta i mial blokowac rozwoj Thiago ... :mellow: )wlaczenie do 1 skladu (juz na zawsze -oby ) Thiagokolejni gracze z La Masii walcza o 1 sklad : Cuenca, Tello, Rafinha, Sergio Roberto... Oby 2012 byl rownie udany dla naszej Druzyny co ten mijajacy! VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Konfrontacja szkolki FC Barcelona z Warszawska rzeczywistoscia : http://www.sport.pl/pilka/1,65039,10863677,Kto_nie_lubi_Barc elony_.html VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Ja życzę wszystkim kibicom Barcelony przynajmniej takiego sezonu jak ten ostatni. A może znów 6 pucharów da się zdobyć? Obym za rok mógł takie same życzenia składać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi