wiesławek Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 hehe to jest właśnie poziom kibiców Farsy..żenada gościu!!Ja jestem kibicem Barcelony i nie obraziłem innego kibica więc proszę o nie obrażanie i mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Przyznaję, że ciężko mi było ostatnio słuchać wszystkich złych opinii o grze Barcelony. Komentarzy w stylu @marcelinho2204 było dużo (który nota bene ma swój wątek nt. Realu Madryt i tam mógłby dawać upust swojej niechęci). Magia wróciła, i to w odpowiednim momencie. Brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 (edytowane) hehe Panowie mecz mozna obejrzeć w dziale...."Farsa odpadła z ligi mistrzów :P " życze im tego z całego serca szkoda tylko ze mają juz taką dużą przewage w lidze..i tytuł mistrza...bo było by jeszcze weselej...Moim zdaniem to właśnie była żenada z Twojej strony, nie zrozum mnie źle ale troszkę pokory następnym razem A teraz idziemy świętować!Pozdrowienia dla Fanów Realu Madryt i do zobaczenia w wielkim Finale 25.05.2013 na Wemblay Edytowane 12 Marca 2013 przez Baars Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Ja jestem kibicem Barcelony i nie obraziłem innego kibica więc proszę o nie obrażanie i mnie. rozumiem..nie wszyscy kibice są na takim samym poziomie..sory.. Przyznaję, że ciężko mi było ostatnio słuchać wszystkich złych opinii o grze Barcelony. Komentarzy w stylu @marcelinho2204 było dużo (który nota bene ma swój wątek nt. Realu Madryt i tam mógłby dawać upust swojej niechęci). Magia wróciła, i to w odpowiednim momencie. Brawo! Wy kibice Barcelony też potraficie krytykowac ale już krytyki nie znosicie.. Gdy Farsa gra dobrze tak jak dziś to każdy normalny kibic potrafi to docenić...mimo mojej niechęci..nawet w momentach gdy ogrywali mój Real...poszukaj na wcześniejszych stronach w wątku... no gratuluje...dobry mecz zagrali trzeba przyznać.. ale spokojnie panowie bez zbędnej podniety...puchar i tak dla wielkiego REALU :) miłego imprezowania po zwycięstwie a jesli chodzi o udzielanie się w watku to zobacz jak intensywnie kibice udzielają sie w watku Realu.... wazne żeby mieć dystans...a nie jak Farsa gra słabo...lub przegrywa z Realem to trawa za długa..piłki nie dopompowane..trenera brak...za zimno...sędzia dramatyczny..mało jest kibiców którzy powiedzą ...fakt byli lepsi... gratuluje dobrego meczu!! pozdrawiam prawdziwych kibiców a nie...zresztą nie ma sensu..pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Moim zdaniem to właśnie była żenada z Twojej strony, nie zrozum mnie źle ale troszkę pokory następnym razem A teraz idziemy świętować!Pozdrowienia dla Fanów Realu Madryt i do zobaczenia w wielkim Finale 25.05.2013 na Wemblay no własnie dystans....wiesz ile ja słuchałem..czytałem takich docinek jak Farsa była nie do ogrania...a teraz jak już jest na nich recepta..to nagle kibice Farsy nie znają się na żartach??? prześledź wątek Barcy..108 stron i nie dawno założony Realu..i sobie sprawdź ile tam było żartów gdy wygrywaliscie...i zobacz jak ja odpowaidałem...mimo mojej złości..po przegranych meczach..gratulowałem i do żartów podchodziłem z dystansem..więc życze tego samego...a to ostatnie zdanie...oby tak było..pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Tylko wielki zespol mogl sie podniesc po tak fatalnej serii. Dali rade pomimo spadku formy i absencji trenera. Jestem pod wrazeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 no własnie dystans....wiesz ile ja słuchałem..czytałem takich docinek jak Farsa była nie do ogrania...a teraz jak już jest na nich recepta..to nagle kibice Farsy nie znają się na żartach??? prześledź wątek Barcy..108 stron i nie dawno założony Realu..i sobie sprawdź ile tam było żartów gdy wygrywaliscie...i zobacz jak ja odpowaidałem...mimo mojej złości..po przegranych meczach..gratulowałem i do żartów podchodziłem z dystansem..więc życze tego samego...a to ostatnie zdanie...oby tak było..pzdrA po czym wnioskujesz , że jestem zagorzałym fanem Fc Barcelony ?Po tym, że Ci odpisałem żeby poczekać do zakończenia meczu? A zdrugiej strony po Twoich postach w tym wątku oraz o Realu wiem, że do porozumienia raczej nie dojdziemy... Tyle w temacie , a raczej poza tematem z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Jako zagorzały fan Milanu muszę niestety napisać: farso gratuluję! Ale.. doprawdy powiadam wam nim kur trzy razy zapieje Valdes wyciągnie po raz kolejny piłkę z siatki po meczu z FCB tak to nie pomyłka fcb czyli FC Bayern Monachium który moim zdaniem jest w tej chwili nie osiągalny dla nikogo. gratuluję Panie Heynckes kapitalnej roboty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Piękny mecz.Wróciła, miejmy nadzieję, że na dobre, WIELKA DRUŻYNA. Od początku skoncentrowani, wysoko ustawieni pressingiem, precyzja podań...wielki Milan został praktycznie "bez sztycha". Szczęścia nieco też trzeba czasem mieć, bo błąd Mascherano mógł się boleśnie zemścić. Messi potwierdził po raz n-ty, że w historii piłki kopanej takiego człowieka jeszcze nie było i prędko pewnie nie będzie. Świetny mecz Iniesty i Xaviego, Jordi Alba pięknie pracował w obronie i jeszcze na koniec dołożył gola... Villa od pierwszych minut, to też było to, co miało mieć miejsce już w poprzednich meczach. Zresztą nie wyróżnienie któregokolwiek z drużyny byłoby ze szkodą dla niego, bo generalnie każdy wywiązał się ze swojej roli w 100%....Wierzyłem w ten awans, mimo, że do rewanżu podchodziłem chłodno, widząc, co się działo w poprzednich meczach i biorąc pod uwagę zapas bramkowy z meczu na San Siro... Oby utrzymali tą dyspozycję do końca sezonu... VISCA EL BARCA!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Nie widziłem meczu ( a szkoda) ale naprawde szacunek dla piłkarzy Barcelony i kibiców Barcy ( ale tych stadionowych ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Odpaść z Barcą to nie wstyd. I ten Messi Gracie dalej, Nam pozostało gdybanie co gdyby Niang lepiej przymierzył...Gratuluję i życzę powodzenia dalej ! ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 1/4LM - FCB z PSG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Brawo Barca!!! I mam nadzieję że z PSG i resztą zagrają na tym samym poziomie. Tomek1988 lubię Bayern ale w rewanżu z Arsenalem nie pokazali nic i mało brakło a odpadliby. Fajnie byłoby się w Finale spotkać z Bayernem. Ciekawe te rozgrywki w tym sezonie. Zwycięzca LM odpada w fazie grupowej i fuksem w LE pokonuje Spartę Praga i Steaue Bukarszt. Myślę że Rubiń Kazań przejdzie angoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesławek Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 To mamy kolejny rekord Messiego i w tabeli różnica pozostała więc jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Nie jest dobrze, ale jeszcze dużo czasu zaraz wejdzie LEO i załatwi sprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomfish6 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Leo jedna akcje i koniec PSG i ich pieniążków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Leo jedna akcje i koniec PSG i ich pieniążków zgadza się, ale szacunek dla PSG bo zagrali naprawdę dobry mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 psg wg mnie bylo lepsze dzisiaj..... szkoda ale odpadli nie byle z kim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Dobry mecz. PSG zagrało tak, jak powinno. Szybki powrót i mocna gra w obronie...Na szczęście wystarczyła jedna akcja MVP i jest awans!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Leo jest zakładnikiem swojego ego. Powygryzał piłkarzy którzy mogli mu zagrozić ale i też pomóc drużynie gdy Leo będziemiał kontuzję, jak np. wczoraj. Mało kto tym mówi, ale bardzo lubi być na świeczniku i nie znosi konkurencji i jest zazdrosny o sukcesy innych. Często stawia przed trudnym wyborem menadżerów i grozi odejściem z Barcy. Gdy ktokolwiek inny niż on jest na świeczniku wszelkimi sposobami doprowadza do jego degradacji. To właśnie zrobił z Ronadinho, Eto'o, Ibrahimovicem czy nawet Guardiolą. Nie tylko Ibrahimovic o tym mówił w swojej książce ale są tofakty znane w katalonii. Dlatego po tym sezonie znowu odejdą tacy ludzie jak Villa. Z Vilanową też się kłócił ale gdy ten zachorował to Leo mu odpuścił. I do czego to doprowadzi? Do tego, że bez Messiego nie ma szans na jakikolwiek sukces. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) Ponoć Barca ostatni mecz grając bez Messiego przegrała...4 lata temu... I było to jakieś ligowe spotkanie o pietruszkę(kwestia mistrzostwa już była rozstrzygnięta).... No i nie ma się wg mnie co dziwić, że drużyna bez swojego lidera gra słabiej...w końcu od tego jest liderem...Można tylko gdybać, jak potoczyłby się wczorajszy mecz, gdyby Leo nie wszedł. Czas ciągle uciekał, więc z Messim, czy bez niego Barca i tak by przyspieszyła. Z drugiej strony sama obecność Leo na boisku(czasem nawet bez tego błysku) robi znaczącą różnicę- skupiają się na nim obrońcy, co skwapliwie wykorzystują jego koledzy z ataku.... PozdrówkaKamil Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez Kamil Z. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Trzeba będzie ograć chłopaków z Monachium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Miałem nadzieje na Grand Derbi, a w finale BVB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaMeK Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Leo jest zakładnikiem swojego ego. Powygryzał piłkarzy którzy mogli mu zagrozić ale i też pomóc drużynie gdy Leo będziemiał kontuzję, jak np. wczoraj. Mało kto tym mówi, ale bardzo lubi być na świeczniku i nie znosi konkurencji i jest zazdrosny o sukcesy innych. Często stawia przed trudnym wyborem menadżerów i grozi odejściem z Barcy. Gdy ktokolwiek inny niż on jest na świeczniku wszelkimi sposobami doprowadza do jego degradacji. To właśnie zrobił z Ronadinho, Eto'o, Ibrahimovicem czy nawet Guardiolą. Nie tylko Ibrahimovic o tym mówił w swojej książce ale są tofakty znane w katalonii. Dlatego po tym sezonie znowu odejdą tacy ludzie jak Villa. Z Vilanową też się kłócił ale gdy ten zachorował to Leo mu odpuścił. I do czego to doprowadzi? Do tego, że bez Messiego nie ma szans na jakikolwiek sukces.Widzę, że prawdziwy znawczyk z ciebie przez duże Z, pewno często bywasz gościem w szatni Bracelony, a z Messim spędzasz każdą wolną chwilę. Bo widze że informacje masz z pierwszej ręki, rodem z faktu, se, czy innego brukowca..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Czytam wszystkie dostępne informacje na temat frużyny której kibicuje w przeciwięstwie do ciebie, "znawczyku". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi