DaMeK Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Widzisz ja czytam tylko prawdziwe informacje, a ty wszystkie dlatego później wypisujesz takie framazony że aż zęby bolą.............. szkoda gadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 OK,masz rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Ponoć ktoś obliczył kiedyś że co 4 lata się wszystko odwraca ... Barcelona już we wcześniejszym meczu nie pokazała błysku Niemcy jak to Niemcy po swojemu i z fartem ... dziś wygrał lepszy bez dwóch zdań Ciekawe czy w rewanżu pokażą jeszcze pazur po porażce ... byłaby to klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 (edytowane) Trzeba będzie ograć chłopaków z Monachium Pewnie ciężko będzie ich ograć po Monachium . Edytowane 24 Kwietnia 2013 przez Jozi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Przy mojej całej sympatii dla Barcy muszę stwierdzić, że to co wczoraj zobaczyłem to była masakra , Bayern wygrał zasłużenie i mógł strzelić jeszcze kilka bramek. Mam nadzieje, że BVB dziś zagra dobrze i humor troszkę się poprawi Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Naszła mnie taka myśl. Pep wyjątkowo wyczuł moment decydując się na nowy klub. Wypadnie mu akurat za kilka miesięcy przejąć Bayern taki jakim jest teraz, a ciekawi mnie co będzie dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Guardiola ma bardzo wysoko postawioną poprzeczkę, obserwując to co Bayern wyprawia w tym sezonie myślę, że lepiej grał już nie będzie i może być tylko gorzej i to może pogrążyć Pepa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zwycięstwo Bayernu zasłużone. Szkoda, że przy tak słabej postawie Barcy i jeszcze słabszego(a jednak! da się) sędziego, który nie widział wielu sytuacji...Absolutnie nie twierdzę, że jakby nie sędzia, to Barca by wygrała, bo tak czy inaczej, nie zasłużyła wczoraj na 3pkt, ale nie gwizdnąć ewidentnego spalonego przy bramce Mullera na 2-0, czy faulu na Albie przy bramkowej akcji Robbena... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawm84 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 (edytowane) Albo dwóch zagrań ręką w polu karnym obrońców Barcy... Edytowane 24 Kwietnia 2013 przez dawm84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Albo dwóch zagrań ręką w polu karnym obrońców Barcy...Czekałem! I się nie zawiodłem Zgoda. Ale jednego zagrania. Spokojnie po tej ręce Pique, sędzia mógł(a nawet powinien) wskazać na "wapno" i pretensji nie można by było mieć. Druga "ręka" o której piszesz(jeśli mamy to samo na myśli), to dobrze, że nie gwizdnął, bo była zupełnie przypadkowa, a co najważniejsze, nie było ruchu ręki w kierunku piłki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Przykro, bardzo przykro i nie ma co zwalać na sędziów. Porażka sromotna. Gratuluje Bayern'owi. To jest ich rok. Z przyjemnością obejrzę rewanż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Nie zauważyłem, żeby ktoś zwalał winę na sędziów...Porażka "w pełni zasłużona".. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Bayern rozje...ich jak gnój po polu.Szkoda ze sedzie nie dostosowal sie do poziomu gru Bayernu tylko barcelony bo z karnymi byłoby 6;0, a tak fuks i tylko 4;0 .Ale jest rewanż tak ze trzeba wierzyc ze w dwumeczu bedzie jednak 6;0 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Czas na małą rekonstrukcję ,tak ciężką w zespole z duszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawm84 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Czas na małą rekonstrukcję ,tak ciężką w zespole z duszą Barca zespołem z duszą? Może i tak ale ja większym szacunkiem darzę zespoły stworzone z miłosci do futbolu... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 No a oni ewidentnie nie kochają futbolu Barca zespołem z duszą? Może i tak ale ja większym szacunkiem darzę zespoły stworzone z miłosci do futbolu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawm84 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 No a oni ewidentnie nie kochają futbolu Nie tak mocno jak Abramowicz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Ojoj, dobrze, ze moje dziecko nie obejzalo meczu, jeszcze jest za maly na takie sceny. Dwa tygodnie temu ogladalismy razem rewanz z PSG i nie mogl pozniej zasnac z emocji. Ciekawe czy sie zespol pozbiera do srody i wyjdzie jakos z twarza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Bayern rozje...ich jak gnój po polu.Szkoda ze sedzie nie dostosowal sie do poziomu gru Bayernu tylko barcelony bo z karnymi byłoby 6;0, a tak fuks i tylko 4;0 .Ale jest rewanż tak ze trzeba wierzyc ze w dwumeczu bedzie jednak 6;0 .LOL.... Nie ma jak obiektywizm Jakby się sędzia dostosował, to byłoby max 3:0(2 prawidłowo zdobyte bramki+ gol z karnego za rękę Pique) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Środa już jest i coś tu cicho, ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Teraz ,po meczu to już bardzo, bardzo cichoooo..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel11 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 07 zgłoś się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 0:7 to zdaje się i tak łagodny wyrok za zarozumialstwo "bogów" piłki nożnej i ich wyznawców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 0:7 to zdaje się i tak łagodny wyrok za zarozumialstwo "bogów" piłki nożnej i ich wyznawców Ilu kibiców, tyle opinii. Chociaż czasem pewne lepiej zachować dla siebie.Awans, jak i zwycięstwo w każdym ze spotkań tego dwumeczu jak najbardziej zasłużenie dla Bayernu....Niestety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 VeB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi