Jozi Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Bayern ma straszną pakę.Zaraz na początku meczu dali Barcy do zrozumienia kto w tym meczu będzie karty rozdawał .Póki co Barca bez Messiego to różnica klasy.Bayern to obecnie najmocniejszy klub, czapeczki z głów póki co fani innych klubów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronaxx Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Niezłe lanie hehe jest jeden plus, w finale na pewno przegrają Niemcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Chłopaki dali ciała, jeszcze ten przypadkowy samobój. No cóż... zostaje jeszcze powalczyć o Puchar Króla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Barsa znalazla swój poziom i tak trzymac Piqe czy jak to sie pisze bramka stadiony swiata ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Barsa znalazla swój poziom i tak trzymac Piqe czy jak to sie pisze bramka stadiony swiata ... Co się tak czepiasz tej bramki. Chciał ją wybić, a że akurat tak się nawinęła na kolano... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Cóż powiedzieć? Brawa dla Bayernu za świetną grę. Mam nadzieję że Barcelona wyciągnie z tego wnioski. Real też ze swoim Rolando czy jak to się pisze też odpadł. Lubię Bayern ale kibicuję Lewemu i spółce za wyeliminowanie Realka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Real tez odpadl ale prrynajmniej w rewanzu zlal dupe borusi, a barcelona??Mialem lze w oku widzac taki upadek.Bayern wygral zasluzenie, naprawde mocna stabilna ekipa, ktora pokazala klase. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-K2- Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Polak potrafi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesławek Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Brawo Mistrzostwo dla Barcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 http://www.sport.es/es/noticias/barca/barca-atento-lewandowski-2413594 Sezon ogórkowy sie zaczął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saski Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Cześć chłopaki,od jakiegoś czasu mówiło się o sprzedaży Villi (trochę liczyłam, że może jednak nie), ale dziś wyczytałam, że sprzedano go do Atletico i to za jakieś 5 mln euro ???!!!Ktoś na fcbarca napisał, lepiej jest go sprzedaż nawet za 5 mln i oszczędzić 10mln pensji niż za rok puścić go za free, a wy co o tym myślicie? VeB!Emila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Cholera wie...ciekawe, jak się wpasuje w team Neymar. Przy takiej obsadzie(w ataku, bo w obronie bieda) i tak pewnie by dużo nie pograł... PozdrówkaKamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Odświeżam, bo za chwilę rewanż w Superpucharze!! Visca el Barca!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Czekam. Tyskie w ręce. Powieki ciężkie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) Powieki lekkie, nastrój żywy, euforyczny wręcz- jak to u mnie przed meczem. Johannes'y schłodzone, Messi i Neymar od początku na murawie!! Vamos Barca!! Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez Kamil Z. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Brawo Barcelona!!! 8 kolejka - 8 zwycięstw. Oby tak dalej. Visca El Barca!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 na razie zgodnie z planem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Brawo Barcelona!!! Piękna bramka Alexisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Gracias BLAUGRANA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 (edytowane) Dobry mecz. Barca lepsza.. nie poznawałem dziś Valdesa... chociaż bramka dla Realu była do wyjęcia. Edytowane 26 Października 2013 przez Bootleg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 RARCA Rules!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 sędziowie przekręcili po raz kolejny mecz... nikt nie zaprzeczy i każdy to widział.. karny na Ronaldo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 ...ja nic nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 ...ja nic nie widziałem za blisko siedziałeś... albo za słupkiem... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi