Skocz do zawartości

Podkładki ?

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...

...Witam...

Potrzebuje pomocy :)

Rozkręciłem Spro Red Arc 1030 do czyszczenia benzyną ze smaru,wszystkie drobne części wrzuciłem do pojemniczka i zabrałem się do czyszczenia.

Po czyszczeniu okazało się że wraz z benzyną którą wylałem poszła gdzieś w trawę nie zauważona podkładka która się znajdywała między łożyskiem a małą zębatką w którą wchodzi przekładnia.

zacząłem  dorabiać sam ale to nie to samo,po dziesięciu rozbiórkach i pasowaniach jest luz,coś stuka,puka.

Czy ktoś z kolegów wie gdzie można dostać oryginalne serwisowe podkładki,w necie szukałem nic nie mogę znaleźć,a dorabianie mi nie idzie.

post-60934-0-89285800-1444299717_thumb.jpg

Edytowane przez Marcin2015

Za czołem dorabiać sam ale to nie to samo,po dziesięciu rozbiórkach i pasowaniach jest luz,coś stuka,puka.

Czy ktoś z kolegów wie gdzie można dostać oryginalne serwisowe podkładki,w necie szukałem nic nie mogę znaleźć,a dorabianie mi nie idzie.

Zacząłem?

• Like 5

Spróbuj napisać maila na ten adres:   handel@expertfloat.pl . Potrzebowałem szpulkę do Gold Arc-a i byłem bardzo mile zaskoczony. Nie było akurat na składzie, ale pan obiecał dać znać, kiedy będzie i dotrzymał słowa. Finalizacja również bezproblemowa.

Widzę że jesteście w stanie wszystko wyłapać. :)

I Ciebie też wyłapię :)  z tym czerwońcem,jak będę ganiał za grubym szczupakiem w okolicy przeprawy promowej w Kłopotowie. Jak tylko przyjdą pierwsze przymrozki.Może w pazdzierniku,a może a listopadzie. 

Pozdro.

Widzę że jesteście w stanie wszystko wyłapać. :)

Na tym forum musisz się starać pisać poprawną polszczyzną, jednym słowem czujność po trzykroć :) .

Możesz wyrażać swoje myśli skomplikowaną polszczyzną, aczkolwiek nie proponuję tego czynić.

Prawo do tego ma bezdyskusyjnie Nasz Sympatyczny Kolega Blogger -SOB i tak powinno pozostać :) .

• Like 2

I Ciebie też wyłapię :)  z tym czerwońcem,jak będę ganiał za grubym szczupakiem w okolicy przeprawy promowej w Kłopotowie. Jak tylko przyjdą pierwsze przymrozki.Może w pazdzierniku,a może a listopadzie. 

Pozdro.

Jak się tam gdzieś spotkamy, sprawdzi pan jak mój, czerwoniec się spisuję bez połowy części zgubionych po każdym smarowaniu. Jak będzie, coś nie tak to przerobimy, go na dynamo do roweru dla mojej żony. :lol:

Edytowane przez Marcin2015

Jak się tam gdzieś spotkamy, sprawdzi pan jak mój, czerwoniec się spisuję bez połowy części zgubionych po każdym smarowaniu. Jak będzie, coś nie tak to przerobimy, go na dynamo do roweru dla mojej żony. :lol:

O jesssuuu,ale interpunkcja,brakuje tylko kropki na początku zdania :o .

• Like 1

• 1 miesiąc temu...

Jak w temacie potrzebuje 3 podkładek, wymiary:

śr.wew/śr.zew/gr.podkładki

1szt- 2x9x0,42

1szt- 2x5x0,42

1szt- 8x10x1,08

Podkładki mogą być z mosiądzu lub teflonu.

Gdzie mogę w takim rozmiarze zamówić?

Ktoś coś pomoże z namiarem