michał34 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 WitamCzy ktoś się orientuje, gdzie mogę kupić takie podkładki 3x6x0,1mm ? Potrzebne mi są pod tuleje wormshafta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Trzeba zrobić, bo ciężko z nimi będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Pewnie dałoby rade zamówić z jp, ale to chyba grubość 0,2 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Nie 3x6, tylko szukaj 3x4,5, żeby tylko wewnętrzna bieżnia miała styk z podkładką, a nie szorowało całe łożysko... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin2015 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) ...Witam... Potrzebuje pomocy Rozkręciłem Spro Red Arc 1030 do czyszczenia benzyną ze smaru,wszystkie drobne części wrzuciłem do pojemniczka i zabrałem się do czyszczenia.Po czyszczeniu okazało się że wraz z benzyną którą wylałem poszła gdzieś w trawę nie zauważona podkładka która się znajdywała między łożyskiem a małą zębatką w którą wchodzi przekładnia.zacząłem dorabiać sam ale to nie to samo,po dziesięciu rozbiórkach i pasowaniach jest luz,coś stuka,puka.Czy ktoś z kolegów wie gdzie można dostać oryginalne serwisowe podkładki,w necie szukałem nic nie mogę znaleźć,a dorabianie mi nie idzie. Edytowane 8 Października 2015 przez Marcin2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Nie ten dzial Powiedz moderatorowi zeby przeniosl tutaj: http://jerkbait.pl/forum/31-naprawy-tuning-majsterkowanie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin2015 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Przepraszam za pomyłkę już zgłosiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Za czołem dorabiać sam ale to nie to samo,po dziesięciu rozbiórkach i pasowaniach jest luz,coś stuka,puka.Czy ktoś z kolegów wie gdzie można dostać oryginalne serwisowe podkładki,w necie szukałem nic nie mogę znaleźć,a dorabianie mi nie idzie. Zacząłem? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Napisz do kolegi MefistoFishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepccio Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Spróbuj napisać maila na ten adres: handel@expertfloat.pl . Potrzebowałem szpulkę do Gold Arc-a i byłem bardzo mile zaskoczony. Nie było akurat na składzie, ale pan obiecał dać znać, kiedy będzie i dotrzymał słowa. Finalizacja również bezproblemowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin2015 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 ...Witam... Podkładki zamówiłem u Mefisto,może podpasują.Jeszcze ze dwa smarowania i trzeba będzie kupić nowy z braku części. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 ...Witam... Podkładki zamówiłem u Mefisto,może podpasują.Jeszcze ze dwa smarowania i trzeba będzie kupić nowy z braku części. :lol: a stary będzie na części. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) Będą pasować, w shimano 2500/4000 są takie same jak w redach od 1000 do 4000. Edytowane 9 Października 2015 przez Czerwc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin2015 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Zacząłem?Widzę że jesteście w stanie wszystko wyłapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Widzę że jesteście w stanie wszystko wyłapać. I Ciebie też wyłapię z tym czerwońcem,jak będę ganiał za grubym szczupakiem w okolicy przeprawy promowej w Kłopotowie. Jak tylko przyjdą pierwsze przymrozki.Może w pazdzierniku,a może a listopadzie. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Widzę że jesteście w stanie wszystko wyłapać. Na tym forum musisz się starać pisać poprawną polszczyzną, jednym słowem czujność po trzykroć .Możesz wyrażać swoje myśli skomplikowaną polszczyzną, aczkolwiek nie proponuję tego czynić.Prawo do tego ma bezdyskusyjnie Nasz Sympatyczny Kolega Blogger -SOB i tak powinno pozostać . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Widzę że jesteście w stanie wszystko wyłapać. Ale jak widzę kolega poprawił, brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin2015 Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 (edytowane) I Ciebie też wyłapię z tym czerwońcem,jak będę ganiał za grubym szczupakiem w okolicy przeprawy promowej w Kłopotowie. Jak tylko przyjdą pierwsze przymrozki.Może w pazdzierniku,a może a listopadzie. Pozdro.Jak się tam gdzieś spotkamy, sprawdzi pan jak mój, czerwoniec się spisuję bez połowy części zgubionych po każdym smarowaniu. Jak będzie, coś nie tak to przerobimy, go na dynamo do roweru dla mojej żony. Edytowane 10 Października 2015 przez Marcin2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Jak się tam gdzieś spotkamy, sprawdzi pan jak mój, czerwoniec się spisuję bez połowy części zgubionych po każdym smarowaniu. Jak będzie, coś nie tak to przerobimy, go na dynamo do roweru dla mojej żony. O jesssuuu,ale interpunkcja,brakuje tylko kropki na początku zdania . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin2015 Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 (edytowane) O jesssuuu,ale interpunkcja,brakuje tylko kropki na początku zdania .Chyba nie ma się do czego doczepić. Edytowane 10 Października 2015 przez Marcin2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 No,teraz można zrozumieć sens zdania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acinr_PL Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Jak w temacie potrzebuje 3 podkładek, wymiary: śr.wew/śr.zew/gr.podkładki1szt- 2x9x0,421szt- 2x5x0,421szt- 8x10x1,08 Podkładki mogą być z mosiądzu lub teflonu.Gdzie mogę w takim rozmiarze zamówić?Ktoś coś pomoże z namiarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes102 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Napisz do Mefisto na pewno Ci coś ogarnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi