mirkus Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 WitamW prasie wędkarskiej znalazłem artykół w którym autor stwierdził , że jego jednym z łowniejszych jerków jest , cytuję : "dżerk T.M. "Nie wiem , co oznacza ten skrót . W sieci znalazłem tylko krótki filmik pt." Wobler slider jerk T.M." i nic więcej.Na stronie Salmo , nie znalazłem też żadnego Slidera o takim symbolu. Czy ktoś z kolegów wie , co ten autor miał na myśli pisząc "dżerk T.M." ???Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Jak juz znalazles filmik to pod nim jest tworca owego woblera Tomasz Miernik, obecny tu na forum i majacy swoj watek w lurebuildingu. Pozdrawiam, Bujo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) A co by 2x głowy nie zawracać - pytałem niedawno o tego jerka - w sprzedaży będą maj/czerwiec. "Jerk ok 11cmn waga ok 35g.Woblery od trzech lat w testach.Generalnie jeszcze nie są w sprzedaży. Najprawdopodobniej będą dostępne od maja lub czerwca." Edytowane 30 Marca 2015 przez Drac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkus Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Dzięki, za pomoc w rozszyfrowaniu T.M. Mam kolejne pytanie odnośnie produktów kolegi Tomka .Na forum znalazłem tematy "Woblery Tomasza Miernika ..." Czy jest to jedyny wgląd do Jego produktów i zamówień , czy może jest jakaś strona www ?Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Jakieś jeszcze woblery TM (głównie boleniówki) są na Corona-Fishing. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 najlepiej spytać Tomasza bezpośrednio... http://jerkbait.pl/user/50968-omber3/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Jest jeszcze to: https://www.facebook.com/TMBaits Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkus Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Dziękuję Wszystkim za pomoc w temacie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 https://www.youtube.com/watch?v=QP23smiI1ws Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Witam wszystkich.Doszły mnie słuchy o dużym zainteresowaniu moim jerkiem .Ostatnio rzadko bywam na forach,a także zaniedbałem swój watek .Tak jak kolega Drac napisał jerki będą dostępne koło czerwca.A jeśli chodzi o pozostałe moje przynęty to proszę pisać na e-maila omber3@wp.pl .Zawsze służę radą i podeślę ofertę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi