woblery z Bielska Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Niech ten maluszek rośnie. Za kilka lat, jak już będzie duży, przy ponownym spotkaniu będzie powodem do dumy. A teraz, niech wraz z innymi dziećmi niech radośnie pląsa w strumyku. Zdjęcie usunąłem, byś nie był posądzany o skłonności do małych.... rybek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 26 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Ok jutro postaram się o większego, dzięki za cenne uwagi, każda ryba cieszy zwlasza na własne przynęty pozdrawiam serdecznie i życzę miłego wieczoru. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Dzisiaj był dzień, których nie lubię. W pierwszym rzucie złowiłem rybę, wiedziałem , że to sie źle skończy, potem zakolczykowałem fajną rybę, jig się odwiązał, potem źle wykonałem rzut zamiast pod drugi brzeg, jigol poleciał na wprost w dół rzeki, z tego układu prawie zawsze spadają i tak też się stało, w następnym dołku znowu mi spadł i ryby się wyłączyły. Jeszcze w pracy dałem ciała więc wszyscy mnie zje... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Coś przed pracą. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braco Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 No no ostatnio na rudego jiga Twojej produkcji rzucił się szczupak 70-80cm. Wściekłe branie,na szczęście się wypial bo nie dałbym raczej rady. Myślę że te rude świetnie się spisują w brudnej wodzie.A miały być okonie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 W okresie marzec kwiecień, świetnie się spisują na różne ryby, pstrągi okonie, ja nawet płocie połowiłem, klenie się trafiają. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Na dobranoc, jutro spróbuje coś wygrzebać, musiałem się trochę uzbroić na 2.5 gr. Nie lubię schodzić tak ciężko ale spróbuje, może coś skubnie. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 (edytowane) Nic tak nie uczy pokory jak pstrągi, w piątek spiąłem dwa fajne, złapałem 30 staka, w sobotę wyłączyły się całkowicie. Dzisiaj spędzałem czas z rodziną. Na tygodniu może być ciężko z z czasem ale spróbuje się wyrwać. Skończyłem zamówienie , na życzenie klienta podjechałem Jigi lametą ołowioną co wpłynie na wagę, a także spionizuje jiga w opadzie. Napewno będzie skuteczny.Hak gamak F11 u wolfram 5.5 mm. Wag myślę około 1.5-1.8gr. Ogonek lis , trochę spectry i sarna zimowa wystrzyrzona. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Marca 2019 przez niedziel_jig 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Hej Piotr spionizuje czy raczej spoziomuje....? szkoda że jakoś nie widzę fotek ..... czyżby zamówienie na Szczecin ..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Spoziomuje zamówienie na Szczecin masz rację przejezyczyłem się, ale wyszły ładnie , czekam na fotki z rybkami, pozdrowienia Macieju. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 A to będzie nowość, która na stałe zagości w moim skromnym arsenale, mucha zonker, ślajzur, zakręcona na mocnym haku pod czeburaszkę, dzięki czemu prezentacja przynęty będzie ciekawsza, można będzie w prosty sposób regulować ciężarem, w zależności od miejsca, na pewno skusi do brania nie jednego pstrąga czy klenia. Testy niebawem dobrego wieczoru.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Rodzinka czeburaszkowa się powiększa. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 6 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Ładny widok jutro śle dla klientów. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Podobno pstrągi zmieniły upodobania na takie kolorki, dałem oczy i nowe życie dostały, jutro i sobotę łowie, choć dmuchać ma strasznie, ale gdzieś się schowam dobrego wieczoru.[emoji3][emoji3][emoji3] Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Dzisiaj do godziny 14.00 bez ryby na brzegu, coś tam pókło, coś spadło ale naprawdę słabo,ale w najlepszym towarzystwie, wspieraliśmy się krok po kroku, po obiedzie pstrągi miały swoje 30 minut w tym , finalnie złowiłem 3, a takie 30 taki,ale zaliczyłem 5 kontaktów , całkiem nie źle , jak się łowi jgiem w dół rzeki to dużo szarpnieć i spadków się zalicza , tak to już jest , na uwagę zasługuje ryba mojego przyjaciela Krzysztofa, nażarty jak świnka!! Prawdopodobnie źrą żaby bo na grubo ich w rzece, oczywiście przynęta numer 1, jig mojej produkcji widoczny na zdjęciu szary i rudy. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 10 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Przy Niedzieli trzeba coś zakręcić. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Bury Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 14 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Zamówienie się szykuje . Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 15 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Coś nowego na jutro do testowania. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akhenaton Opublikowano 16 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Witam,Bardzo fajne jigi. To główki Mustad? W jakim rozmiarze stosujesz haki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 16 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Hej tylko Mustad , haki jakie używam na zimowo wiosenne jigii, hak od 1 do 4 na letnie schodzę na haczyki numer 8 i bardzo odchudzam jiga , najbardziej lubiana przeze mnie gramatura to 1.5 gr, czasem kładę 2.5 Ale bardzo sporadycznie, chyba że miejsce tego wymaga. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 17 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 A to lipieniowe Raczki w wolnej chwili muszę uzupełnić zapas pedałów bo wielkimi krokami zbliża się Bośnia , dawno nie robiłem tak małych much hak 18 i 20. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 17 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 I nieco większy gabaryt żaby i muchy pod czeburaszkę. Oczywiście pod kropki.. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 18 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Jigi C.D. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 19 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Sprawiłem sobie prezent na dzień wędkarza ładny, gruby 40 stak. Oczywiście na na jiga. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi