niedzielski Opublikowano 20 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 (edytowane) Widelnica w trakcie pracy dla Marka , jeszcze, parę szczegółów nóżki i uv przez całość i powinno być dobrze. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu TapatalkaDla porównania raczek na 18 Edytowane 20 Marca 2019 przez niedziel_jig 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 22 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 (edytowane) Ostatnio testowałem różne nożyczki do cięć precyzyjnych, z pośród paru przypadły mi do gustu te widoczne na zdjęciu, precyzyjne cięcie przy małych muchach jest niezbędne , szczególnie polecam firmę renomed, nie są tanie Ale wykonanie świetne. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Edytowane 22 Marca 2019 przez niedziel_jig 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 22 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 https://youtu.be/gYxRdActSdoSłowo z pasmanterii. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 23 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 (edytowane) Nitki uzupełnione, a Noi świetnie się sprawdzają na skrzelotchawki w raczkach, skończyłem widelnice dla Marka, jeszcze uv dostaną i pakujemy. Dobrego wieczoru. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Edytowane 23 Marca 2019 przez niedziel_jig 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 24 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Tak na wszelki wypadek gumek parę Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 A przed pracą takiego sobie kolegę złapałem, ładnie wyboarwiony i spasiony, zaczynają powoli skubać mniejsze jigi, tym razem na wolframie 4.5 mm , dobrego tygodnia, wam życzę. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 (edytowane) Z rękiDla Marka widelnice światło słabe ale mam nadzieję że coś widać Edytowane 25 Marca 2019 przez niedziel_jig 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Projekt muchy pod czeburaszkę dla forumowego kolegi. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 28 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Cd. Zamówienia dla kolegi z forum streamy pod czeburaszkę i naszło mnie żeby chrusta zakręcić na którego złowiłem chyba najwięcej ryb na suchą muchę. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zonki pod czeburaszkę C.d. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 CD. Streamy pod czeburaszkę i coś dla fanów białorybów, ale i na potoki się sprawdzi taki robaczek. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Jętki i widelnica warianty różne. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Jig pijawka lekki i soczysty Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Rózgaś łowi 55 cm na bardzo skąpego letniego jiga mojej produkcji, chruścik się pokazuję więc pstragi coraz bardziej aktywne, co oznacza że trzeba łowić bardzo lekko i skąpo, prawie nic na haku. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 (edytowane) Dzisiaj odwiedziłem Dunajec, o 15 weszliśmy do wody brały nimfe, brązke, roji się jętka i pojedyncza zbiórki w sumie z RÓZGASIEM po około 15 ryb. Wszystko oczywiście na muchy własnej produkcji. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Edytowane 23 Kwietnia 2019 przez niedziel_jig 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akhenaton Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Pięknie połowiliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Pięknie połowiliścieDzisiaj było jeszcze lepiej, po 40 rybie przestałem liczyć, warunki ciężkie wiatr deszcz, ale gryzły, pięknie dzisiaj nimfa z bażanta z lekkimi udziwnieniami, RÓZGAŚ , złapał największego na 54 cm, ryby różne wielkościowo. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Jętki, jętki, i widelnice, teraz najlepszy czas, zamówienie dla znajomka na podlasie Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 2 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Coś na jutrzejsze kropki tak na szybko, klasyki trochę w moim wykonaniu, dotego woblerek od PIOTRA Gołębia i jestem nie do zatrzymania [emoji41][emoji6][emoji41][emoji6] Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 4 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Pstrągi brały dobrze, złapałem 2 I 2 mi spadły nie za duże, Ale aktywność była, uparłem się i długo łowilem jigiem, tymczasem tego dnia woblery wolały, teraz mam 3 dni Do wyjazdu muszę się trochę do tej Bośni przygotować garstka zajączków na 3.0 wolframie hak 16, przewinięte pomarańczowym czymś, jeżynka z samego ucha zajączka. Dobrej końcówki Majówki. Oczywiście pełna relacja będzie no i mam nadzieję że ryby będą. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 4 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Bośnia C.d. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 5 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Jeszcze takie na zamówienie, dla znajomka na fajrant. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 17 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 (edytowane) Wróciłem do siebie po Bośni i od razu wziąłem się za robotę pogoda piękna pada deszczyk roi się wspaniała jętka rybki pięknie się do niej pokazywały, również zbierały coś przy powierzchni miałem 8 kontaktów złowiłem kilka 30 taków przynętą numer 1 do Micro Jig imitacja jętki na 4,5 mm wolframie. Ryby aktywne tylko brać wędki i nad wodę. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Edytowane 17 Maja 2019 przez niedziel_jig 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 17 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Jigi , 5.5 wolfram , klenie i okonie pstrągi, prośba od kolegi. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 21 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Kręci się!! Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi