niedzielski Opublikowano 20 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Larwy cieszą się coraz większym zainteresowaniem. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Te białe robaki to jest to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Te białe robaki to jest toTy głupi...[emoji3][emoji3] Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlok Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Nimi się "turla" ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Tak jest tak zwany wypuszczany turlany. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Klasyki trochę.1.5 i 2 gr. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 24 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Coś do pudełka. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 24 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Białe zonki z perliczką. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 26 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Dzień z pijawkami. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 26 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Nie wytrzymałem pojechałem , wczoraj nic rzeka pusta , jakby ich nie było, pojadły żab i leżą w krzakach. Dzisiaj podobnie na koniec łowienia jeden się trafił z wielką pewnością siebie przyładował w rudą kitę. Niemierzony pod czterdziestak. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 27 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Poranek z sierściuchami. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 1 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Byłem wczoraj na rzece na której lat temu 15 łowiłem bardzo dużo pstrągów, rzeka była pełna ryb, płynęło dużo więcej wody miejscówki wyglądały zupełnie inaczej. Późniejsze lata i najazd ludzi spowodowały spustoszenie wody. W tym roku w końcu jest lepiej, dobra zmiana w CK. Przynosi efekty. Ryby są i jest ich sporo. Miałem około 10 kontaktów, jakościowo bez szału rybki w okolicy 30 cm, kilka większych się pokazało i odprowadziło mi jiga. Jak na pół dniówki nie najgorzej. Mam nadzieję że tendacja no kill i mentalność w naszym kraju będzie się zmieniać. Tymczasem jigowa żaba, która będzie testowana już wkrótce, na mojej wodzie. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 2 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Solidny kawał mięsa z niespodzianką. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 2 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Węże Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 4 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Mały czy duży. Jeden i drugi dobry. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Zonk duży. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 W tę stronę... Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Lub w tę.... Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Szósteczki.... Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Big zonk. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Bardzo fajny dzień na pstrągach, na 3 h łowienia. 5 kontaktów. Chętnie waliły w jiga na łososiowej kicie. Największy oczywiście mnie przechytrzył, stuknął tak delikatnie że dopiero po chwili zorientował em się że to branie, a on zgrabnie wyszedł do powierzchni , młynek i pod korzeń , nie wcięty. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Ładny grubasek ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 12 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Coś do pudełka....... Na nadchodzące łowy.. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 13 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 U mnie od wczoraj taki hande made. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlok Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Jacenty robi dobrą jajecznicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi