niedzielski Opublikowano 15 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Czas coś ukręcić. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 16 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Towary porobione tylko poczta zamula. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 16 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Robal 8 cm. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 17 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Czasem coś brzydkiego trzeba ukręcić. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 18 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 (edytowane) Nawet nad rzeką więcej ludzi się pojawiło, chyba wolne przymusowe mają. Musiałem się przespacerować bo Covid, psychicznie mnie męczy, nie ma lepszej terapii niż kropki, szczególnie na jiga.Może jutro uda mi dostać na pocztę, każdy grzecznie czeka na swoją kolej, dziś się nie udało. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 18 Marca 2020 przez niedziel_jig 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 19 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 (edytowane) Trochę nuda , praca zdalna.Zachęcam do subskrypcji. Zwariowany kanał duże ryby, kupa śmiechu i głupot może komuś chumor się poprawi.https://youtu.be/3oUqstqQ5I4Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 19 Marca 2020 przez niedziel_jig 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 19 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 A kryncić trzeba. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 19 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 2 gr. Do pudełka. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 19 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 6 szteczki , czarnulki, pijaweczki. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 19 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Rózgaś w akcji czyli jak schrzanić kropka. https://youtu.be/QZjktNnhS2k Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Robalki.. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 6 szteczki , czarnulki, pijaweczki. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu TapatalkaJak to jest ze skutecznoscia zaciecia przy takiej przynecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Zależy jak zje, ale generalnie większość dobrze się wcina tak samo jak na jiga. Czyli łowiąc w górę rzeki pod prąd spadów zaliczam bardzo mało ,chyba że branie przegapie, łowić dół rzeki z prądem spadów jest więcej , a to zależy z jakiego konta jest branie, jeśli na wprost spadów jest sporo, jeśli po łuku mniej. Przynęta ma 6 cm jest miękka więc nawet nie za Wielka ryba zjada ją na raz nie mówiąc o normalnej wielkości kropka czy innej ryby, jako przyłów łowiłem na nią 14 cm okonie. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Brzmi budujaco. Ja zakupilem kiedys pare jigow pstragowych tu na forum ale jakos ryby za nimi nie szaleja. Probuje po nie siegac od czasu do czasu ale jest bardzo mizernie. Nie do konca rozumiem dlaczego. Moze technika kiepska? Lowie nimi troche jak przynetami gumowymi. Na te drugie pstragi reaguja bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 21 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Brzmi budujaco. Ja zakupilem kiedys pare jigow pstragowych tu na forum ale jakos ryby za nimi nie szaleja. Probuje po nie siegac od czasu do czasu ale jest bardzo mizernie. Nie do konca rozumiem dlaczego. Moze technika kiepska? Lowie nimi troche jak przynetami gumowymi. Na te drugie pstragi reaguja bardzo dobrze.Kilkanaście postów wcześniej napisałem trochę w jaki sposób łowię jigiem. Możesz zerknąć. Dzisiaj łowiłem konsekwentnie czarnym zonkerem. Jak zwykle nie było lekko ale taki 43 się zameldował. Aktywnie żarł w dość szybkiej jak na tej rzece rynnie.Nie oparł się pijawce z zonkera. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Część teoretyczna ciąg dalszy.https://youtu.be/Lp6ySPAdVLU Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Wiecznie żywa przynęta. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 https://youtu.be/XHQGszQkVzY Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 24 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Rude zonki. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 25 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Big jig. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 25 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Kolejny duży trafia do pudła. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 26 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Dla kolegów. Niech łowią. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 26 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 (edytowane) Jutro przerywam kwarantanne, muszę pojechać bo na Psyche mi siada.Coś dla siebie mało staranne wykonanie, ale dla siebie zawsze robię brzydkie.Także zobaczymy może jakiś kropek z centrum Polski się odezwie. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 26 Marca 2020 przez niedziel_jig 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Jak malowany. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Rybki na mojego jiga , moich klientów, ja jadę na popołudnie. Joł. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi