niedzielski Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Plan na dziś nie został zrealizowany, do 50 zabrakło, 2 cm , przepraszam za zdjęcia , ale był taki nie grzeczny, że nie chciał nawet chwili spokojnie poleżeć. Standarowo pięknie zjadł dużego jiga prowadzonego po Łuku z prądem. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlok Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 A jednak :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 A jednak :) Krzysztof to się staje silniejsze ode mnie.Nie mogę się opanować. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Banana jig Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 ... niezła kombinacja. Co w założeniu ma imitować, czy pojechałeś tak sobie z fantazją? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Nie mam pojęcia, może imitować żabę, może imitować rybę, przegubowa konstrukcja, uatrakcyjnia całość, w wodzie bardzo naturalnie wygląda, a pracuję bardzo pulsacyjnie. Więc kilka czynników może wpływać na skuteczność tej przynęty.Mam kilka pytań do pstrągów ale pewnie się nie dowiem tak szybko. Bo warunki jakie są nie dają możliwości , na skrupulatne łowienie.Spora przynęta, naturalna praca, kolory , wszystko pewnie po trochu wpływa na reakcję pstrągów. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) Kolejne. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez niedziel_jig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Pijawka i chust wie co. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 No to mi przy pstrągowaniu taka pani się trafiła. Niespotykana od lat wielu na mojej rzece. Oczywiście na jiga. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Bananowce. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Czas coś mniejszego zacząć kręcić owadów coraz więcej, póki co jeszcze te właściwe gabaryty. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Cd. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Piękny miś. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Coraz więcej ruchu we wodzie, to jak co roku skąpe jigi zaczynają działać, 47 z rana na rozpoczęcie pracowitego tygodnia. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Rózgaś tak mnie rozśmieszył. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 https://youtu.be/lX9Sx1y8rTI Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 https://youtu.be/V3G91w4tGkc Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Jigi cały czas na topie największy tegoroczny. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Dzisiejszy 50 tak, nie tak kolorowy jak pozostałe ale wyjątkowo silny, nie miałem więcej czasu, bo pewnie by się jeszcze jakiegoś wygrzebało, zmiana pogody daję szansę oszukać fajniejsze kropki, więcej chrusta się pokazuje larwy płyną, pojedyncze owady siadają na wodzie, dobrze że jutro majówka wszyscy na szczupaki ruszą. Uzależniony od kropek. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 8 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Żeby nie było że nic nie łowię , łowię ale nie mam czasu kręcić. https://youtu.be/lug0bdv5bls Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 9 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Wiwat maj. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Wiwat maj Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 https://youtu.be/vBSw0mwZYXM Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Czas składać piórka. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 15 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Dobra passa trwa Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi