akhenaton Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Konkretnie, jig niezmiennie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 15 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Cały czas na skąpego jiga w naturalnych barwach. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 19 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Taka łycha zgarnie każdego potoka 49 cm z dziś. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 24 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Nie za duży ale przypadł mi do gustu kolorystycznie. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 30 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Ostatnie szlify i jedziemy z zanderami. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Składanie piórek pochłania mi cały czas twórczości a zanderki pięknie gryzą. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 11 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Czarny zjedzony po same pomidory, zadowolony łowca =zadowolony twórca. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 1 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Mało zdjęć robię , bo nic nowego nie robię, ale koguty wychodzą pełną parą, w tym roku. Sandacze narazie strajkują szczególnie na głębokich kantach , nie wiem czemu, może w wylęgu smakują albo w pół wody chodzą, na plytkiej wodzie dają się oszukać. Lekkim piórem lub gumą. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 2 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Dlaczego sandacze nie biorą na koguty. Dał się oszukać na wobler. Stoją u góry. Źrą wylęg na potęgę. Cabibale. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Canibale? Sugerujesz Piotrze, że żerują na małych sandaczykach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 9 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Canibale? Sugerujesz Piotrze, że żerują na małych sandaczykach?Zdecydowanie tak generalnie żerują na wylęgu. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 9 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Urlopowy zed , kluczem do sukcesu okazało się odchudzanie zestawu. Czyli zdecydowane zejście na lekkie główki. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Wróciłem z urlopu zamówień tyle że nie wiem w co ręce włożyć taka zielonka na główce od Marcinka. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Trzaskam. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 21 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Stare i nowe. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 23 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Ja tylko naplywałem Sławek Łowił. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 26 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Ciągle pióra i pióra lecą z kogutów. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 31 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Cdn. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Dawno nie robiłem takich małych tematów. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Okonek. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Pijawka. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Oksy w słońcu, nawet kilka na jiga udało się złowić. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Limonki sandaczowe. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Sierpniowe okonie pochłonęły mnie do reszty. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 1 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Taki emial od forumowe go kolegi.JEdno z piekniejszych brań kleniowych w sezonie. Stałem na skarpie, rzeka robiła się węższa nurt przyśpieszył, na dnie kamienie. Rzucilem zonkera w góre i sprowadzalem skokami jakies 20 cm pod powierzchnią i w momencie jak przynęta była na mojej wysokości z dna odkleila sie ryba wyszla do powierzchni zobaczylem tylko biały pysk pochłaniający wabia Niestety pstraga nie zlowilem, bede testowal od przyszlego sezonu na kropkach dalej. Dzięki! Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi