niedzielski Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Nie ma czasu nic kręcić w każdej wolnej chwili jadę na pstrągi. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wronka1991 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zrobiłeś ochotę na wyjazd .Piękne rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zrobiłeś ochotę na wyjazd .Piękne rybki Ten rok jest dla mnie trudny , miałem chyba 16 wyjazdów bez brania, ryby dziwnie się zachowywały po tej zimie. W końcu zaczynają się fajnie odzywać.Uwielbiam łowić na koniec kwietnia i cały maj będzie mój. Bo wszyscy ruszą na bolki i szczupoki. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wronka1991 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Podobnie i ja ruszę teraz za kropkiem myślę że coś siądzie.U wszystkich chyba ten rok był dziwny do tej pory ale myślę że oprócz kleszczy coś się jeszcze uwiesi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Na robakA oszukany. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 2 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Składamy piórka z całej pety. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 13 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Czerwcowe. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 20 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Ulubiony kolor. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 20 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Czerwienią też posypało. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 20 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 A w przerwie pomiędzy kogutami. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Piotr, masz coś na handel z pstrągowych jigów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 27 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Piotr, masz coś na handel z pstrągowych jigów? Cześć nic nie mam , nie wyrabiam się z kogutami, w okresie zimowym robię drobniejsze rzeczy , teraz tylko pióra składam, myślę że do Listopada nic innego robić nie będę. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Wszystko na sprzedaż ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 28 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Wszystko na sprzedaż ?.Nie wszystko. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 17 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Żywe kolorki. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 17 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Limonki Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 25 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Zaniedbuję wątek przepraszam, ale kręcę cały czas. Ryby biorą Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Okręg zdobyty. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 (edytowane) :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands:GRATULACJE Piotrze! Edytowane 22 Sierpnia 2021 przez cyprys19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 15 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Dawno mnie nie było przeprowadzka i te sprawy. W końcu mam swoje miejsce na poddaszu. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 16 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Ostaki kogutowe. Więcej nie będzie przynajmniej do stycznia. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 22 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 Zonk.. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 22 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 Chwila przy imadle Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 27 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Tłuściochy. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 14 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Rudolfy. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi