zandermafija Opublikowano 14 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Cześć, potrzebowałbym kilka grubych pstrągowych jigów. Masz coś na sprzedaż? PS: Pełna skrzynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snejki Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Brzydkie i duże czyli takie lubię najbardziej. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu TapatalkaCześć Piotrze, na co kleisz oczy do sierści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario70 Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Rudolfy. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu TapatalkaWitamMożna zamówić ?Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 9 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 Wracam do was koguty sandaczowe na Zanderki. Wysłane z mojego SM-G988B przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 9 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 ...Kolega to chyba z innych czasoprzestrzeni powrócił... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 10 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 W kwestii formalnej. To nie są koguty, i niczym prócz główki koguta nie przypominają, co skądinąd jest przypadłością bardzo popularną jeśli nawet nie masową To mogą być włosianki albo jigi.. w kolorkach uchodzących za biorące 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 10 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 Wróciłem na dobre.Coś na zębacze i pstrągi. Wysłane z mojego SM-G988B przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 10 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 Jeden z tegorocznych. Wysłane z mojego SM-G988B przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 11 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 Zonker na Sandacze. Wysłane z mojego SM-G988B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacques Opublikowano 12 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 Ooooo Niedzielku TY żyjesz fajnie Piotrek, że wróciłeś, będzie co oglądać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Coś na ząb Wysłane z mojego SM-S908B przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi