niedzielski Opublikowano 11 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 W końcu się doczekałem Koniec z lodem i na zakończenie leniwe leszcze z bałałajką w ręku podziękował za zmianę. Cieszy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Po lodzie czas zasiąść przy imadle kręcić mikrusy zaraz będą jazie może na potoki się wyskoczy i tym czasem 10 mikro dla forumowego kolegi główka 5.5 mm waga około 1.2 grama hak 12 . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 15 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Ostatnio robię woblery chyba mnie dopadło lubię to robić dzisiaj pierwsza przymiarka do robali też mi się podoba ta robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Proszę się nie śmiać uczę się tej roboty od nowa jigów much i kogutów się nie boje ale Wobków czasem tak.Wskazówki mile widziane pierwsze wobki po dłuższej przerwie w temacie materiał lipa raczej tonące waga około 5 gr długość 5.5 cm z myślą o kleniach jaziach i bolkach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Po lodzie czas zasiąść przy imadle kręcić mikrusy zaraz będą jazie może na potoki się wyskoczy i tym czasem 10 mikro dla forumowego kolegi główka 5.5 mm waga około 1.2 grama hak 12 .Piekne krecisz te jigi masz więcej filmów z tymi modelami ze zdjecia jak wykonać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 W wolnej chwili nagram coś ale jak skończę wykańczać kolejną partię krąpików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fefko Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Możesz zdradzić skąd pozyskujesz te gumki do mikrojigów glajch w kolorze różowym? Szukałem ale z gum rehabilitacyjnych są pod ten deseń jedynie czerwone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Można dostać różowe http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7225904711Ale wyciąć to symetrycznie to wyższa szkoła jazdy musisz mieć bardzo ostre wycinaki 18 i 14 mm wycianasz kółko w kółko i zostaję Ci ogonek jest do dosyć gruba guma czerwona jest najlepsza żółta jeszcze cieńsze trudno się robi A czarnej już nie da się wyciąć ręcznie chyba że maszynowo. Warto to robić na książce. Może znajdę czas aby zademonstrować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 23 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Mniejsze mandule - okoniowo sandaczowe długość około 8 cm. Mała zmiana klimatów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Pudełko powoli się zapełnia A ja dalej nie do końca jestem zadowolony z efektu. Walczę dalej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Wobler wersja dla pedałów na specjalne zamówienie klienta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Obecnie podobno o sobie mówią "wagino-sceptycy". 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Może ten co ma kota się skusi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Piotruś z woblerami świetnie Ci idzie myślę że wkrótce wypróbujemy ,jak się kluski u mnie ruszą !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Jak holo dostanie po oczach to z ciekawości za nim wyskoczy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Ostatnio chciały brać coś takiego co one w tym widzą? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Pakujemy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Taka drabinka 2.5 cm z balsy i powoli przygotowujemy zeson sandaczowy mandulki i koguciki w łownych kolorach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Krumpie 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Babuny C.d.Materiał balse od 1.5 cm do 2.5 cm W weekend testy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 (edytowane) Coś pod biało ryb takie larwy z kondona sobie zrobiłem w wodzie na której łowie dużo jest takich robaczków czyli larwy chruścikow Edytowane 20 Kwietnia 2018 przez niedziel_jig 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Ustawiłem woblery na rzece na której się wychowałem i się pokazał taki 30 stak no to co zdjąłem dla zasady na paskudnego jiga jutro spróbuje złowić jazia . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 14 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Nowe pomysły jig wylęg, i kogut potrójnie łamany pod czeburaszkę dzięki temu przy jednym kolorze możemy w łatwy sposób zmieniać gramaturę i efekt opadu będzie jeszcze bardziej ciekawy i wolniejszy.Będą zasysać głęboko oby do pierwszego puka. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi