niedzielski Opublikowano 20 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Późną jesienią lubią brać mandule i koguty na głębokich blatach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Gratki piękne ryby łamane koguty świetne będę musiał sobie kilka takich zrobić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 22 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Ano trzeba, jedna z lubianych przeze mnie przynęt, nie stety u mnie powoli szykuje się zakończenie sezonu sandaczowego, ostatnie sandaczowe weekendy przed nami, jeśli nie zmrozi, ale to był dobry rok, dużo fajnych ryb , refleksje i wnioski, mnóstwo pomysłów na nowy zeson. Noi czas się brać za koguty pstrągowe, potem jazie i też będzie fajnie.. grunt to mieć co w życiu robić 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Koguty pstrągowe powiadasz? Już się nie mogę doczekać, chętnie zobaczę twoje podejście do tematu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 24 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Koguty pstrągowe powiadasz? Już się nie mogę doczekać, chętnie zobaczę twoje podejście do tematu Postaram się więcej czasu poświęcić na Jigi-KOGUTY pstrągowe w tym sezonie, oczywiście moje kręcenie będę udostępniać, w tym tygodniu jeszcze koguty muszę zrobić, bo dużo zamówień, jednak w grudniu napewno COŚ się pojawi.Pewnie zacznę od zawsze skutecznych pijawek rudych i czarnych, potem jakieś sierciuchy, dojdzie fajne malowanie główek, i innych ciekawych wzorów. Trochę mikro jigów na wolframowej główce, jest co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) Na tym koniec!! I dobrze, pewnie jeszcze by się coś wygrzebało ale nie będzie czasu już w grudniu. Prawdopodobnie ostatnie ryba tego sezonu, było ciężko, zimny wiatr, marznąca linka i ręce, połowa zbiornika skuta lodem, problemy z wodowaniem. Ryby też zmieniły upodobania, ale na pewno jeszcze źrą, biało ryb skupiony, szykuje się na zimowisko, a kawałek za nimi i wokół nich drapieżniki. Trafiły się jakieś szczupaki, nie za bogate, ale w grudniu jak jest 1-2 brania to każda ryba cieszy. Ciężko było się przebić do sandaczy, przy takiej wyżerce, a tym bardziej go oszukać. Ale konsekwentne realizowanie planu, często przynosi efekty. Teraz mała zmiana klimatu jadę na Lodowiec, zarobić parę złotych, trochę szkoda, że przyszła odwilż bo pewnie smoczki dostaną jeszcze po ryjkach, amatorów białka nie brakuje. Ryby szykują się do zimy gromadzą zapasy , ale zdrowe , silne, nażarte. Edytowane 3 Grudnia 2018 przez niedziel_jig 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Wrzuć na YT jak kręcisz koguty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 6 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Wrzuć na YT jak kręcisz kogutySiema pomyślę coś, narazie sporo jigólców pstrągowych robię, ale coś nagram. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Doktor Killer trafia na giełdę, prosty ale skuteczny jig pstrągowy, lubiany również przez klenie i okonie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 15 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Mała odskocznia pozdro jerkbaitowcy z zillertal Austria 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 3 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Wszystkiego dobrego w Nowym roku Coś w temacie pstrągowym w moim wykonaniu. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Pstrągowe czarnule 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Porządek musi Być 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Pstrągowe C.d.Bardziej jaskrawa główka Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Dalej w temacie pstrągowym ale i nie tylko stare nowe jętki i zonker tym razem siwy Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 7 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Koledzy co zakupili u mnie jętki z giełdy twórców, proszę o kontakt na priv. Bo za szybko zamknąłem wątek i nie wiem kto co zamawiał. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Nie mogę się odgonić od jętek, a klasyczne jigi czekają na swoją kolej, tylko nie wiem na co pstrągi bardziej czekają [emoji41] Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Piotrze, dziękuję w imieniu przyszłych obdarowanych w konkursie "Opis miesiąca". Śliczne te Twoje sierściuchy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 9 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Bardzo proszę polecam się na przyszłość Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 15 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Musiałem coś innego zrobić bo jętki śnią mi się po nocach jak na pierwsze głowacze to chyba nie najgorzej jutro zrobię testy, choć w tych stronach centralnych Pstrągów za dużo nie ma ale cóż łowić trzeba. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 (edytowane) Testy wypadły pozytywnie, taki nijaki na 39 cm, największy kumpla, były jeszcze trzy trzydziestaki w tym dwa moje. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Edytowane 16 Stycznia 2019 przez niedziel_jig 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Ulubione kolory spadają z imadła. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 A to mój Nowy kreciół pstrągowy. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Jeszcze czarnuszków kilka , uwielbiam łączyć czarne z żółtym, i czerwone z czarnym, bardzo dobrze działa na pstrągi. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Ogniste na marabucie i gruba jeżynka od Metz. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi