tlok Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Te jeteczki robaczywe mi zrób to przetestujemy na pstragach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Krzysztof dla Ciebie zawsze Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Byłem dzisiaj na pstrągach zero aktywności fakt, że zimno i ryb bardzo mało, ale jeszcze coś wygrzebe, kwestia czasu, jutro skoczę na loda , skończyłem zamówienie i muszę odpocząć trochę od imadła, bo mam już dosyć. Dobrego wieczoru. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 24 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Na szybko z rana Garbatka Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Tym razem słoneczko nad Italią Wędkarskie pozdrowienia Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Taka nowość na ten sezon hak numer 6 Dl. Około 3 cm narazie próbne podejście muszę jeszcze opatentować, i trochę poćwiczyć wolfram 5.5 mm, lub 4.5 mm. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Coraz lepiej ale będzie killler Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Nowy nabytek tego już nie zajadę jak poprzedników, mam nadzieję. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 8 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Taką wielką pijawkę zjadł Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Pozdro z Austrii Jerkbaitowcy Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 16 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 (edytowane) Wróciłem i odrazu wziąłem się do pracy, ano pogoda taka, A nie inna więc ryby znaczną być aktywne , na niektórych rzekach pojawiły się żaby, na łąkach jak wracałem widziałem żurawie. Musiałem uzupełnić pudełka i na tygodniu ruszam. Kilka pijawek i żabek typowo na pstrągi, lekkich dla mnie jig, musi być lekki bo naturalnie wygląda . Jestem przekonany co do ich skuteczności o czym wkrótce sami się przekonacie. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Edytowane 16 Lutego 2019 przez niedziel_jig 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Nowy nabytek tego już nie zajadę jak poprzedników, mam nadzieję. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalkaświetny wybór użytkuję już takie będziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Coraz lepiej ale będzie killler Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Daj mniejszy hak zobaczysz jak fajnie będzie chinole maja genialne te imitacje posiadam tez takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 18 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Tym razem imatacja małych rybek wylęgu, dł.4cm waga ok.0.6 gr na gamaku. W zeszłym roku chętnie pobierany przez pstrągi. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 18 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 (edytowane) Garść zonkerów tak na wszelki wypadek.I mała rybka jutro spróbuje coś wygrzebać. Dobrej nocy. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Edytowane 18 Lutego 2019 przez niedziel_jig 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Pstrągi nie brały same okonie i płotki na pijawki A I kupiłem sobie okulary bo zapomniałem swoich z domu. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 21 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Może na zmianę pogody będzie lepiej. Nowa główka hak mocny zobaczymy czy coś warte, stare nowe zonkery z elementami żółtego i nieśmiertelny rudy. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 22 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Dzisiaj był niezły dzień dwa wyjęte i jedna spinka wczorajszy deszcz strącił wodę, rybki wyszły z dołków rudy jig jak zwykle nie zawiódł , ryby w granicach 35,37 cm dobrze że są i mają się dobrze, bliżej wiosny będzie jeszcze lepiej.Weekend odpuszczam spędzam z rodziną i imadłem, odwiedzę je na tygodniu.[emoji3][emoji3] Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Ja Poprostu lubię rude, sprawdźcie sami. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Jeszcze kilka czekoladowych również świetny kolor, bez specjalnych fleszów i błyskotek. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Fajna rybka na mojego jigólca złowina przez mojego przyjaciela. Cieszy bardzo. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 I na dobranoc wolfram 5.5mm hak gamak F11 rozm.6 Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Trochę cukierków trafia na giełdę. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 25 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Białaska też przetestujemy wkrótce. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 26 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 (edytowane) I melduję się maluszek zabiera jigóla ze środka rzeki aż miło. Czekamy na większe gabaryty.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Edytowane 26 Lutego 2019 przez woblery z Bielska 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi