Skocz do zawartości

Lód 2009/2010

Baloo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

tylko zmarzł jak cholera, bo było -16 i głównie patrzył jak inni łowili <_<

Następny razem już nie powinno być tak zimno (nie zapowiadają takich mrozów).

Przyznaję, że byłem szczerze zdziwiony, że okonki orientowały się tylko na blaszki, na mormyszkę w zasadzie zero.

Mario, już działaliście ?? :D

Sprawa oczywista :mellow: :mellow:

he he, a jak. O domniemanej obcince szczupakowej trzeba było wspomnieć B) Ciupaja to super zabawa muszę powiedzieć - łowiłem pierwszy raz w życiu i bardzo mi się spodobało :mellow: w ogóle lód to królowa dyscyplin i rozrywka dla gentlemanów jak dla mnie - taki wędkarski golf, z tym mi się kojarzy. Aż szkoda, że lód jest teraz tak krótko!

he he, a jak. O domniemanej obcince szczupakowej trzeba było wspomnieć B) Ciupaja to super zabawa muszę powiedzieć - łowiłem pierwszy raz w życiu i bardzo mi się spodobało :mellow: w ogóle lód to królowa dyscyplin i rozrywka dla gentlemanów jak dla mnie - taki wędkarski golf, z tym mi się kojarzy. Aż szkoda, że lód jest teraz tak krótko!

Gdzie jest moja wędka st. croix? :lol: :lol: Masz ją jeszcze?

@matusiak

:o piękności, gratuluję. Możesz zrobić fotkę-makro tej swojej cud-mormychy i tu wkleić?

@remek

mam, kiwok wymieniłem na inny i idzie tym łowić - ale nie na blaszke podlodowa niestety, do tego potrzebny jest inny kij. Ale na mormyche jest spoko :o

@mario

tak do tego podchodze i też mam nadzieję na rychły powrót na lód :mellow: Niech sie inni uganiaja za pstragami w pocie czoła, taplajac po pas w jakiś bagnach, niech jeszcze inni gonią za mirażem trotki realnym mniej wiecej jak trafienie szóstki w totka, a my sobie kulturalnie, na lodzio, z termosikiem, z krzesełeckiem tym razem <_< albo i sankami :lol: No i zawsze w dobrym towarzystwie!

Pozdrawiam

To może być wcale niegłupi pomysł. Piotrek Orłowski wpadł na niego już kilka m-cy temu. Odpadają koszty łódki i paliwa, zostaje tylko dojazd, prom i zakwaterowanie. Sprzętu niewiele trzeba… Kosztowo byłoby rozsądnie. Tylko trzeba by dobrze naostrzyć świdry <_<

To co, montujemy ekipę?

Friko -

jak tak dalej pójdzie to i na lód trzeba będzie zacząć jeździć do Szwecji .

Wyskoczylem dzis na chwile na plytkie jezioro pomachac troche .Niestety lod przykryty sniegiem i na pchniecie pika .Okolo 3-5 cm i peka pod nogami .Zmienilem wiec miejsce ,jedno ,drogie i trzecie jeziorko .Bez szans na polowy .Trzeba jeszcze poczekac .Nastepne proby w niedziele .