matusiak Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zrobiłem sobie nowa wedeczke jutro test . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 A tu mocowanie kiwoczka ,użyłem stopera karpiowego super się trzyma i pasuje do różnej grubości kiwokow . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Bezpieczeństwo na lodzie WARTO PRZECZYTAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Bardzo podoba mi się użycie dużego stopera do mocowania kiwoka. Proste i genialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaru Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 kolego matusiak w przyszlym roku zamawiam od ciebie tego kijaszka tak mi sie podoba w tym roku umnie z lodem kiepsko jeziorka jeszcze nie sa mocno sciete tylko port nad odra jutro sie wybiore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robaczywakorporacja Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Witam w sobotę wybieram się na Śniardwy wie ktoś może jak z grubością lodu? Bezpieczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 kolego matusiak w przyszlym roku zamawiam od ciebie tego kijaszka tak mi sie podoba w tym roku umnie z lodem kiepsko jeziorka jeszcze nie sa mocno sciete tylko port nad odra jutro sie wybiore Niema problemu do przyszłego roku wyrobie się z zamówieniem ,dziś test wedeczki był ale byków nie było tylko 2 sztuki powyżej 30cm ale tylko jeden załapał się na sesie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
METR Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Witam Ja właśnie dzisiaj zaliczyłem pierwsze lodowanie i zarazem wędkowanie AD 2010. Bez rewelacji z fishami, ale dzionek na świeżym to było to czego mi brakowało PZDRZanderix Zdjęcie styczeń 2011 piekne gratuluje ... fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 No raczej w tegorocznym kalendarzu tego zdjęcia już się nie da zamieścić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Dzień bez lodu, to dzień stracony. Mimo zimna i przejmującego wiatru wyskoczyłem wczoraj na dwie godzinki. Tylko tym jednym mogę się pochwalić (reszta mało fotogeniczna była ) 34cm http://images37.fotosik.pl/240/639211b94f6ee973med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaru Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 dzis w odrzanym porcie mile zaskoczenie 30 okoni duzo ponad 20cm jeden ok 40cm jutro jeziorko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Ładnie Amaru! Na blaszke czy na morme? Jutro jade i nie wiem z czym się wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaru Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Ładnie Amaru! Na blaszke czy na morme? Jutro jade i nie wiem z czym się wybrać.wszystko na mormyche wczoraj bylo jeziorko ale na skutek skoków cisnienia i opadów sniegu tylko szesc okoni w tym 34 i 32 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Na rozgrzewke mój pierwszy okoń w tym roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Raczej O!koń Super rybka Robson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Dobry garb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Biorą tylko takie, czy reszta nie zasługiwała na miano Okonia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssamer Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Przepiękna ryba. Zazdroszczę. U mnie jakoś słabo z większymi niż 25cm. Mam jednak nadzieję to zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 No to panowie ja podnoszę poprzeczkę na 44,5cm wczorajszy byczek dal nieźle popalić tym razem mormys czarna z fioletowa cyrkonia ,sorki za fotkę bo z telefonu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 O żesz chłopaki, podwójne gratulacje, raz za piękne ryby, dwa za twardy charakter że daliście radę na takim mrozie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaru---- Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Wie ktoś jaka jest mniej więcej grubość lodu na jeziorach w województwie lubelskim?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Tirem można śmigać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 u mnie na wiosce u rodzinki 46cm miarowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CIECIER Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 ciśnienie w jeden dzień spadło o ok.45hPa ,ciekawe jak ryby na to zareagują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi