Zanderix Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 @Robson73Gratulacje ŁADNY okoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Tłumy stają, byle by coś burknąć... Trzeba nauczyć się dyskutować a nie tupać nóżką i obrażać, wtedy może spojrzysz na burkanie z innej strony ps. Okoń zaiste piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Robson, gratuluję pasiaków. Jak gruby lód był i kiedy ostatnio łowiłeś? Ja bym nie wlazł PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Gratuluje ladnych okonkow. Nie poprzestawajcie na tym i...lowcie dalej. Rzecz jasna C&R....wrrrróć...C&P&R. Co do innych spraw co to wiecie a ja rozumiem to prosba o ich nie rozwijanie.Dziekuje. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Dzisiejszy - 44cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Piękny garbus! A to piwko to 0,3 czy 0,5 a może 0,7 l? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Piwko 0,5. Chciałbym, żeby było 0,7 Jutro odpuszczam, ale w sobotę może któregoś przymierzę do dwulitrowej pepsi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Czego życzę Tobie oraz pozostałym łowcom z całego serca. Pięknie daliście czadu na tegorocznym lodzie. Tak 3mać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Póki da się wejść i zejść (doczołgać) do brzegu, to broni z kolegami nie składamy. A jeszcze pięć dni temu można było samochodem jeździć Zapomniałem o linku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 piekny garb macie jaja chlopaki biegac po lodzie przy 15 stopniowej temperaturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astra1982 Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 niezły film <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 mr-perch, mistrzostwo świata ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 PaNeK - może gdybym startował z chłopakami w drużynie, to wtedy byłoby Mistrzostwo Świata Tego im życzę za rok. A może i ja wrócę do sportu ? To tak poza tematem.Pomysł na film zrodził się w mojej głowie w piątek. http://images44.fotosik.pl/276/e34282a5c3e9f7a0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip0985 Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 O jacie kręcę U mnie na zachodzie już dawno po lodzie nie ma śladu. Masz jaja żeby po takiej odwilży jeździć po lodzie, tym bardziej, że mercedesy do lekkich nie należą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 @mr-perch jesteś GOŚĆ ! PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi