admin Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Panie i Panowie, poszukuję dobego zdjęcia podwodnego jakiegoś esox'a (szczpak, muskie). Proszę o pomoc. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 jak dobrego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Remek ma być naszego autorstwa czy nie ma takiego parcia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 @Remas, wysłałem ci mailem 10 zdjęć podwodnych ze szczupakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 jak ciężkie to ma być zdjęcie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Przyjaciele , nasz Remek jest bardzo przepracowany...prosze Was o cierpliwosc...ide zmowic zdrowaske Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 5 Września 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Helu, nie jest tak źle Jurku ale ostatnio troszkę przysiedziałem przy tej stronce i myślę już o urlopie ... ha ha ha .... Najlepiej w formie linków. Jakieś fajne podwodne zdjęcia. Potrzebuję tego dla plastyka, który opracowuje nowy (!!!) górny banner na stronę. Postanowiłem dodać do niego kilka akcentów:1. szczupaczy 2. polski o czym niebawem ..... PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Remku, a może podejdzie Ci jedno ze zdjęć podwodnych z mojego ubiegłorocznego artykułu o szczupakach. http://dragon.rynek.pl/strony/wydarzenia/szczupak_na_casting .html pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Dostałem niedawno od kolegi fotke.. Może nie o taką Ci Remku chodziło ale uważam, że godna jest uwagi POd fotka było napisane : This picture was taken in Lake Mendota. The fish in the mouth of the monster Northern is a 25 Northern to give you some idea of the size of this hog.Time to start finding a 18 auger. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Panie i Panowie, poszukuję dobego zdjęcia podwodnego jakiegoś esox'a (szczpak, muskie). Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Remek
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi