marcinesz Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=170429 msg_170429Patrz gwiazdka na końcu moich rekomendacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Przemek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Mi to się podoba popieram Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mekamil Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Gdy kupuję coś droższego to zwykle wolę, by wysyłka była kurierem lub jako wartościowa. Sprzedając też daję taką opcję. Zwykle warto poświęcić kilka złotych więcej na wysyłkę by być bezpiecznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Marcin, nie widzę szans na zmianę regulaminu w tym względzie, a przynajmniej nie w obecnym kształcie giełdy na jerkbait.pl która została pomyślana jako amatorska tablica ogłoszeń mająca ułatwić życie Użytkownikom którzy chcieli by się pozbyć jakiegoś sprzętu albo jakiś kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jersey Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 wypowiedź jest skierowana bezpośrednio do mnie, więc wypowiem się jako najbardziej zainteresowany (gdyż moje odpowiedzi w podanym wątku zostały usunięte przez Friko): @marcinesz bzdura!! nie mam jako sprzedający zamiaru ponosić kosztów tego, że kupującemu żal jest kilku złotych na opłacenie przesyłki ubezpieczonej/kurierskiej. marcin, proszę o podanie merytorycznych argumentów za taką praktyką. pozdrawiam, j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dreyk1984 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Od uzytkownika @dero1990 nie kupił bym nawet jednej rzeczy. Masz szczęście @marcinesz, że w ogóle dostałes zwrot pieniadzy poniewaz mój dobry znajomy zamawiając u niego ponad 1,5roku temu woblery boleniowe nie otrzymał do dzisiaj zwrotu pieniedzy ani woblerów!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 znajomy o kasę za wędkę walczył rok czasu od ww. negatywnego użytkownika kasę odzyskał jak już kij był sprzedany dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
marcinesz
http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=170429 msg_170429
Patrz gwiazdka na końcu moich rekomendacji.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi