milo26 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Witam, Oddam dla początkującego, młodego muszkarza śpiochy simms + buty + trochę sprzętu - który zalega w piwnicy.Trochę się tego nazbierało, a ja wciąż coś dokupuję. PozdrawiamTel. 510 034 171 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obroncamrowek Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Dzwoniłem, reszta na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo26 Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Śpiochy + buty znalazły już właściciela. Zostały- kołowrotek #6, kołowrotek 4#, super wędka streamerowa #6 robiona na rynek japoński,parę linek. Proszę o info na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Spiochy i buty zabieram,adres wysłałem na pw.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Piękny gest, sam jestem początkującym, wręcz muszkarskim niemowlakiem i wiem że skompletowanie choćby podstawowego sprzętu jest dość czaso i pieniędzochłonne. Nie mam jeszcze wszystkiego ale jestem na najlepszej drodze, a jest sporo dzieciaków które całe wakacje muszą popracować żeby sobie kupić wędkę, kołowrotek czy trochę materiałów. Spotkałem w sobotę nad rzeką chłopaka ok 15 lat z muchówką, chciałbym tak rzucać swoim redingtonem jak on jakimś jaxonem z pianką na rękojeści, narzekał tylko że musi ojcu kraść przyponówki żeby ukręcić coś na wzór przyponu konicznego ale jak na budowie coś zarobi to sobie kilka kupi. Chłopak pełen wędkarskiej pasji, wypuszczający wszystko co złowił, męczyliśmy wtedy drapieżne ukleje Na odchodne dostał 3 przypony, chociaż tyle mogłem dla niego zrobić w zamian za trochę bezcennej wiedzy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo26 Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Kołowrotek #4 poszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 W razie problemu są tu ludzie zajmujące się dystrybucją sprzętu wśród potrzebujących np z domów dziecka... Wiadomo wtedy ze trafi to do potrzebujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo26 Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 W razie problemu są tu ludzie zajmujące się dystrybucją sprzętu wśród potrzebujących np z domów dziecka... Wiadomo wtedy ze trafi to do potrzebującychCześć. Napisz na priv mam też kupę sprzętu castingowego do oddania. Chętnie oddam na tak szczytny cel. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Nie ma co się bawić w priv... Piszemy tu otwarcie... Jest kolega który się tym zajmuje.... Tylko cholerka jak zwykle wyleciał mi z głowy nick.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczej Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 czy kręcioł #6 jeszcze aktualny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo26 Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 czy kręcioł #6 jeszcze aktualny?Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo26 Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Kołowrotek #6 znalazł właściciela. Znalazło się jeszcze imadło Danvise, jeżeli ktoś chętny to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 jesłi bylo by to możliwe byl bym zainteresowny ta wedka streamerowa #6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo26 Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 jesłi bylo by to możliwe byl bym zainteresowny ta wedka streamerowa #6To dawaj adres na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lafer Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) . Edytowane 30 Marca 2015 przez lafer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo26 Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Imadło poszło. Kijek #6 poszedł. Mam taki kijek # 6 klasyk Gloomis. Masakryczny kijek streamerowy. Leży w piwnicy, ale mam do niego potężny sentyment. Oddam chłopakowi, który ma wielkie marzenia...Proszę, aby trafił w właściwe ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamykkk Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) czy ta wędka jeszcze aktualna? Edytowane 30 Marca 2015 przez kamykkk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Przyłączę się do akcji:Zestaw : Imadło, jakieś podstawowe nici, haki, materiały, igła, nawijarka. Dodatkowo linka WF3F Taimena - do nauki jak najbardziej. Może coś jeszcze wygrzebię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Zestaw nieaktualny, została jeszcze linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo26 Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Sprzęt muchowy znalazł już właścicieli. Proszę o cierpliwość muszę to wszystko poskładać i powysyłać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
messer85 Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Super incjatywa ja właśnie zaczynam swoją przygodę z muszkarstwem, mam już kij, kręcioł ostatnio kupiłem imadło i narzędzia do kręcenia muszek ale jeszcze troche mi zostało do skompletowania. Intensywnie ćwicze rzuty, czytam książkę Adama Sikory, ogladam filmiki na youtube i mam nadzieję że niedlugo pojawię się nad wodą z muchowką Jeśli ktoś miałby do oddania lub do odsprzedania w rozsądnej cenie trochę materiałów do robienia much, spiochy lub buty to proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 (edytowane) Panowie cudowna inicjatywa! Wielki szacunek dla Was za pomoc początkującym/potrzebującym! Zawsze każdemu kto oddaje sprzęt takim ludziom biję wielkie pokłony, ponieważ ludzi takich jak WY zostało już naprawde niewielu... wiadomo w jakim świecie żyjemy... Sam za wiele nie mam, ale mimo to staram się dzielić swoimi wyrobami wmiare możliwości. Życze Wam, aby to wszystko się zwróciło np. w zdrowiu . Mam również nadzieje, że sprzęt trafił w dobre ręce! Peace! Edytowane 31 Marca 2015 przez Tszonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcysTorun Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Jeżeli ma ktoś niepotrzebny sznur pływający 5-6 to chętnie przygarnę, stan sznura nie musi być super bo na muchę zbyt często nie łowie i też niezbyt wielkie ryby:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba11 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Ja natomiast poszukuje sznura 4-5 tonącego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Dzisiaj dotarła do mnie paczka ze spodniobutami. Jestem przekonany że posłużą mi na niejednym muchowym wypadzie. Wielkie dzięki milo za ułatwienie mi początków muchowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi