obroncamrowek Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Paczka poszła chyba nie tam gdzie miała dotrzeć. A młody nadal czeka na spodniobuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Nie sądzę. Wszystko zostało zrealizowane zgodnie z umową.Chyba że chodzi o inne spodniobuty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 z tego co widać w wątku kolega broniący mrówek był pierwszy... ale nie wtrącam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henri Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Jeśli była tylko jedna para, to widać ewidentnie, że strój powinien trafić do obrońcy mrówek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 No... To może obdarujecie go Swoimi jak was tak poruszyła ta historia?? Akcja i sprzęt kolegi zakładającego temat... Jego również decyzja komu wysyła... Skończcie głupie komentarze. Nie dość ze kolega coś oferował to jeszcze się będzie musiał zaraz tłumaczyć publicznie... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henri Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Mi to rybka, kto dostanie te portki i trzewiki. Ale podobno jest to forum z jakimiś tam zasadami moralnymi (C&R) i koleżeńskimi. Nie mam zamiaru, żeby ofiarodawca się przede mną tlumaczył i jeśli chciał wysłać do niego, to spoko. Z wątku wynika, że do kogoś innego powinny trafić. Gdy ja dostaję coś przez pomyłkę, to oddaję. Podobnie w sklepie, jak się kasjerka pomyli przy wydawaniu reszty. Niech każdy sam się zastanowi co by zrobił, a wątku nie ma co ciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Kiedy dzwonilem do kolegi milo nic nie mowil ze spodnie sa juz zajete,wszystko ustalilismy telefonicznie a post napisalem znacznie pozniej.Wedlug mnie wszystko gra i zostalo zrealizowane wedlug umowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henri Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 No to, miłych połowów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obroncamrowek Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Kilka minut po pojawieniu się tematu zadzwoniłem do milo26. Z rozmowy wynikało, że nikt przede mną się nie zainteresował. Umówiliśmy się na śpiochy simms + buty. Na forum napisałem post, wysłałem PW. Kolejny post pojawił sie o godzinie 19:43 z którego jasno wynika, że komplet znalazł już właściciela. Dla mnie było to rownoznaczne z tym, że ma trafić do mnie.No trudno, trafiły gdzie indziej, bywa. Niech służą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi