grunwald1980 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Jest jakis magiczny przycisk dzieki ktoremu mozna usunac wszytskie swoje wpisy?Czy nalezy przeleciec cale forum i wyedytowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomas81 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) "Poprosić" o bana a potem zmienić nick i pod nowym pisać? Może nikt się nie pozna Faktycznie przekichane edytować blisko 2400 postów Edytowane 30 Marca 2015 przez Tomas81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ROOS Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 MOC admina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grunwald1980 Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 O bana prosic nie trzeba, szybko mozna zdobyc nie chodzi o zakladanie nowego konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 albercik2 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 @Grunwald sorrki za ciekawość ale co Cię do tego skłania? Akurat Twoje posty sporo wnoszą do wszelkich dyskusji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grunwald1980 Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 oj dużo by gadać, nie chcę się wyżalac. Przestaję wierzyć w ideę tego forum 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 albercik2 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 To lipa że tak się dzieje.Mam nadzieje że to chwilowe z Twojej strony i jeszcze poczytam Twoje posty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Jesteś w wielkim błędzie ,bo właśnie myślę,nie tylko ja,patrząc na forum przez pryzmat niedawno zamkniętego wątku........że resztki idei tego forum zostały utrzymane. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 guciolucky Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Grunwald, Tofik ma rację, wiem co masz na myśli ale wydaje mi się, że zbyt powierzchownie interpretujesz fakty a wielu też nie miałeś okazji poznać stąd Twoja ocena jest taka a nie inna. Normalność jest obecnie na wagę złota, sam to docenisz jeszcze nie raz dlatego tak wiele osób musi czasem...sam wiesz. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gugcio Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Tez mi sie tak wydaje, i ten watek za dlugo istnial. Ze ty asz cierpliwosc do takich ludzi jak @kielo. Chlop przesadza i nie tylko ja mialem takie zdanie, nie wiem czy czytalismy ten sam watek Witku bo troche dziwila mnie twoja postawa w stosunku do jego osoby i poczynan. Ja uwazam ze kazdy ma prawo do swojego zdania ale historia popisow @kielo jest glebsza. Wiec najlepiej takie watki z jego udzialem zdusic w zarodku. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grunwald1980 Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Chłopaki napewno macie rację. Ja patrzyłem tylko na ten wątek, może dlatego nie wyciągnąłem odpowiednich wniosków. Może gdyby znał wcześniejszą "działalność " @ kiela to inaczej spojrzalbym na ta sytuację. Mam nadzieję, że w tamtym temacie nikogo nie uraziłem a jeśli tak to przepraszam, nie miałem takiego zamiaru. Życzę wam wszystkim dobrej nocy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gugcio Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Witku widac ze z Ciebie dobry chlop bo mozna powiedziec ze stanales w obronie "slabszego" choc na niektorych uzytkownikow trzeba wziasc poprostu poprawke. Nie ukrywam i pewnie paru z Was wie ze sam zaliczylem przynajmniej ze 2 takie wpadki jak @kielo. Dla przypomnienia watek o dl kija castingowego jak i zylka w castingu ale po kuble zimnej wody potrafilem sie ogarnac, przeprosic i wyciagnac odpowiednie wnioski. Gdyby kolega @kielo zrobil podobnie udowodnil by ze ma jaja, kazdemu moze sie noga powinac i kazdy ma prawo sie zagalopowac broniac swoich racji, ale najwazniejsze to przyznac sie do bledu iwysluchac co inni maja do powiedzenia. Rowniez kolorowych i mam nadzieje ze do zobaczenia wkrotce ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 grunwald , czy ty naprawdę chcesz ustąpić pola poddanemu nieomylnego guru , który całopalenie na pokaz dla mistrza odstawia ? Jakbyś też poddał się w całości modom woli - byłoby po tobie .. jak w grobie . Same grzeczne sztywniaki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 oj dużo by gadać, nie chcę się wyżalac. Przestaję wierzyć w ideę tego forum @Grunwald nie pękaj, Twój nick do czegoś zobowiązuje .Każdy ma chwilę słabości, też miałem, głowa do góry .Po chudych latach są tłuste . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 @Grunwald, udziel sobie samobana na tydzień, nabierzesz właściwego dystansu do Jb.pl 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek_W Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Taka edycja przy Twojej ilości postów, to praca na dwa? weekendy. Pamiętam kolegę który zadał sobie kiedyś trud i zrobił to, ale on miał chyba nieco mniejszy licznik. Gorzej z wątkami zamkniętymi, należałoby poprosić moderację, jeśli nie wykona tego wtedy musiałbyś interweniować w organach które chronią dane i treści, bo każdy wpis jest Twoją własnością. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 woblery z Bielska Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 A ja nie wiem, o co chodzi.Choć się domyślam.Tylko jedna osoba na tym forum doprowadziła mnie do wściekłości. Poszukałem w ustawieniach i znalazłem przycisk "ignoruj" i od tej pory, bez głupich a tendencyjnych wpisów @Kiela, forum jest dla mnie dużo bardziej strawne. Polecam. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Urko Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Poszukałem w ustawieniach i znalazłem przycisk "ignoruj" i od tej pory, bez głupich a tendencyjnych wpisów @Kiela, forum jest dla mnie dużo bardziej strawne. Polecam. Poszukałem i użyłem, bez katolicko - narodowo - socjalistycznego bełkotu, jednego z kolegów, forum stało się znacznie piękniejsze. Dzięki przedmówco za przypomnienie tegoż jakże prostego rozwiązania.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karolkrause Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Witek @grunwald bądż rozsądny i nie ulegaj złym emocjom , które jak wiadomo są złym doradcom.Bez takich kolegów jak Ty , te forum było by poprostu sztywne i nudne.Zawsze ceniłem sobie Twoją postawę, dociekliwe pytania i wogóle ....... porządny z Ciebie gość !!!Pozdrawiam Karol. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek_W Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Poszukałem i użyłem, bez katolicko - narodowo - socjalistycznego bełkotu Ratuj się kto może. Katolik narodowy socjalista? Przecież coś takiego nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spy Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Admini mają opcję skasowania postów ale nie chcą z niej skorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek_W Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Jak by komuś zależało, to by załatwił środkami jakie były by potrzebne jeśli nie szło by się dogadać. Wpis jest własnością intelektualną autora i może go sobie wyedytować do zera. Chyba, że byłaby umowa dwustronna, ale takiej nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Gorzej, jesli dzieje się to pod wpływem wkurwu i chwilowego focha.Jak napisane wcześniej - autoban na jakis czas, dystansu i... Wtedy można wybierać co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bujo Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Olac i po sprawie, lowcow internetowych mamy wielu, niesprawdzonych teori w ich glowach jeszcze wiecej ale jak staja sie bezczelni to juz sie mozna wku...ic, przyjedzie, zobaczy, zdobedzie, nalowi sie ryb i bedzie po sprawie ale jak znam zycie to wiecej naploszy niz polowi, teorie w glowie niekoniecznie przekladaja sie na ryby na wedce, wspaniale woblery okazuja sie kiepskimi, ale musze przyznac ze kolo mnie wpienil jak malo, jak bedzie taki sam w realu to jest pare fajnych dzielnic gdzie bedzie popularny: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dagon Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 @Bujo - nic by nie było.Wróciłbyś po godzinie i zastał biednych "gangsta" ze łzami w oczach i moczem w butach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Tamten wątek został zamknięty, więc, proszę, nie przenoście tej dyskusji tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
grunwald1980
Jest jakis magiczny przycisk dzieki ktoremu mozna usunac wszytskie swoje wpisy?Czy nalezy przeleciec cale forum i wyedytowac?
37 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi