Skocz do zawartości
  • 0

Jak mozna usunac swoja zawartosc?

grunwald1980

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Grunwald, Tofik ma rację, wiem co masz na myśli ale wydaje mi się, że zbyt powierzchownie interpretujesz fakty a wielu też nie miałeś okazji poznać stąd Twoja ocena jest taka a nie inna. Normalność jest obecnie na wagę złota, sam to docenisz jeszcze nie raz dlatego tak wiele osób musi czasem...sam wiesz.

• Like 3

• 0

Tez mi sie tak wydaje, i ten watek za dlugo istnial. Ze ty asz cierpliwosc do takich ludzi jak @kielo. Chlop przesadza i nie tylko ja mialem takie zdanie, nie wiem czy czytalismy ten sam watek Witku bo troche dziwila mnie twoja postawa w stosunku do jego osoby i poczynan. Ja uwazam ze kazdy ma prawo do swojego zdania ale historia popisow @kielo jest glebsza. Wiec najlepiej takie watki z jego udzialem zdusic w zarodku.

• Like 4

• 0

Chłopaki napewno macie rację. Ja patrzyłem tylko na ten wątek, może dlatego nie wyciągnąłem odpowiednich wniosków. Może gdyby znał wcześniejszą "działalność " @ kiela to inaczej spojrzalbym na ta sytuację. Mam nadzieję, że w tamtym temacie nikogo nie uraziłem a jeśli tak to przepraszam, nie miałem takiego zamiaru. Życzę wam wszystkim dobrej nocy.

• Like 3

• 0

Witku widac ze z Ciebie dobry chlop bo mozna powiedziec ze stanales w obronie "slabszego" choc na niektorych uzytkownikow trzeba wziasc poprostu poprawke. Nie ukrywam i pewnie paru z Was wie ze sam zaliczylem przynajmniej ze 2 takie wpadki jak @kielo. Dla przypomnienia watek o dl kija castingowego jak i zylka w castingu ale po kuble zimnej wody potrafilem sie ogarnac, przeprosic i wyciagnac odpowiednie wnioski. Gdyby kolega @kielo zrobil podobnie udowodnil by ze ma jaja, kazdemu moze sie noga powinac i kazdy ma prawo sie zagalopowac broniac swoich racji, ale najwazniejsze to przyznac sie do bledu iwysluchac co inni maja do powiedzenia. Rowniez kolorowych i mam nadzieje ze do zobaczenia wkrotce ????

• Like 1

• 0

grunwald , czy ty naprawdę chcesz ustąpić pola poddanemu nieomylnego guru , który całopalenie na pokaz dla mistrza odstawia :) ? Jakbyś też poddał się w całości modom woli - byłoby po tobie ..  jak w grobie . Same grzeczne sztywniaki :)

• Like 3

• 0

Taka edycja przy Twojej ilości postów, to praca na dwa? :)  weekendy. Pamiętam kolegę który zadał sobie kiedyś trud i zrobił to, ale on miał chyba nieco mniejszy licznik. Gorzej z wątkami zamkniętymi, należałoby poprosić moderację, jeśli nie wykona tego wtedy musiałbyś interweniować w organach które chronią dane i treści, bo każdy wpis jest Twoją własnością. 

• Like 1

• 0

A ja nie wiem, o co chodzi.

Choć się domyślam.

Tylko jedna osoba na tym forum doprowadziła mnie do wściekłości. Poszukałem w ustawieniach i znalazłem przycisk "ignoruj" i od tej pory, bez głupich a tendencyjnych wpisów @Kiela, forum jest dla mnie dużo bardziej strawne. Polecam. 

• Like 4

• 0

Poszukałem w ustawieniach i znalazłem przycisk "ignoruj" i od tej pory, bez głupich a tendencyjnych wpisów @Kiela, forum jest dla mnie dużo bardziej strawne. Polecam. 

Poszukałem i użyłem, bez katolicko - narodowo - socjalistycznego bełkotu, jednego z kolegów, forum stało się znacznie piękniejsze. Dzięki przedmówco za przypomnienie tegoż jakże prostego rozwiązania..

• Like 2

• 0

Witek @grunwald bądż rozsądny i nie ulegaj złym emocjom , które jak wiadomo są złym doradcom.

Bez takich kolegów jak Ty , te forum było by poprostu sztywne i nudne.

Zawsze ceniłem sobie Twoją postawę, dociekliwe pytania i wogóle ....... porządny z Ciebie gość !!!

Pozdrawiam Karol.

• Like 1

• 0

Olac i po sprawie, lowcow internetowych mamy wielu, niesprawdzonych teori w ich glowach jeszcze wiecej ale jak staja sie bezczelni to juz sie mozna wku...ic, przyjedzie, zobaczy, zdobedzie, nalowi sie ryb i bedzie po sprawie ale jak znam zycie to wiecej naploszy niz polowi, teorie w glowie niekoniecznie przekladaja sie na ryby na wedce, wspaniale woblery okazuja sie kiepskimi, ale musze przyznac ze kolo mnie wpienil jak malo, jak bedzie taki sam w realu to jest pare fajnych dzielnic gdzie bedzie popularny: 

post-45870-0-76563500-1427811451_thumb.jpg

• Like 5