Skocz do zawartości
  • 0

Jak mozna usunac swoja zawartosc?

grunwald1980

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Jak by komuś zależało, to by załatwił środkami jakie były by potrzebne jeśli nie szło by się dogadać.  Wpis jest własnością intelektualną autora i może go sobie wyedytować do zera. Chyba, że byłaby umowa dwustronna, ale takiej nie ma. 

Niestety, wpisy takie jakie sa na forum w 99,99% nie podlegaja ochronie.

• 0

Jestem na tym forum od samego początku i widzę jedną  tendencję ,wartość finansowa zaczyna brać górę nad wartością merytoryczną .

Kwestią czasu jest pobieranie opłaty za rejestrację .Co niektórzy  moderatorzy już dawno temu zaczęli lawirować po innych orbitach może ich żony biją i muszą odreagować .

Słabo to zaczyna wyglądać .Z niecierpliwością czekam na ostrzeżenie ewentualnie bana .

• Like 1

• 0

Tomi - forumowicze tworzą wartość merytoryczna. Zamiast pisać ten wpis zawsze możesz napisać o kolejnych swoich doświadczeniach wędkarskich. Wybór należy do każdego z nas w co inwestuje energię.

Ci do moderatorów. Jeśli forum miałoby 100 userów można bardzo szczegółowo rozpatrywać każdy wpis ale przy takim ruchu jak mamy jest to nie możliwe. Oczekiwanie od moderatorów nieomylności to tak jakby czekać na cud. Dlatego niech każdy z forumowiczów pilnuje porządku na forum i im pomaga a nie utrudnia.

• Like 4

• 0

Remku jak słusznie zauważyłeś forum tworzą ludzie tylko wasza polityka powoduje że wielu wartościowych ludzi już dało sobie spokój następni są kwestią czasu.

Nie wypowiadał bym się na ten temat gdybym był tu od roku ale jestem od 10 lat i wiem ile i jakie osoby przewinęły się tutaj .

Dzięki Jerku poznałem kilka fajnych osób w tym jedną bardzo ważną dla mnie osobę i to jest nieoceniona zasługa tego forum dlatego staram się patrzyć obiektywnie i nie oczerniać Jerkbaita  bezpodstawnie .Piszę tylko to co widzę i co mi się nie podoba .Reszta jest git :)

• Like 2

• 0

Remku jak słusznie zauważyłeś forum tworzą ludzie tylko wasza polityka powoduje że wielu wartościowych ludzi już dało sobie spokój następni są kwestią czasu.

Nie wypowiadał bym się na ten temat gdybym był tu od roku ale jestem od 10 lat i wiem ile i jakie osoby przewinęły się tutaj .

Dzięki Jerku poznałem kilka fajnych osób w tym jedną bardzo ważną dla mnie osobę i to jest nieoceniona zasługa tego forum dlatego staram się patrzyć obiektywnie i nie oczerniać Jerkbaita  bezpodstawnie .Piszę tylko to co widzę i co mi się nie podoba .Reszta jest git :)

Chętnie porozmawiam z Tobą na ten temat. Odezwę się na priv.