gringo Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Dziekuje Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloniarz Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 (edytowane) Temat odgrzebuje. Czy jeszcze gdzieś można kupić książkę p Stanisława "co zjada pstrąg"?W ostateczności <...> Za pomoc z góry dziękuję. Edytowane 26 Listopada 2019 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Na allegro była ostatnio za 99zł używka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloniarz Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 (edytowane) @Jano zastanawiam się z jakiego powodu edytowales mój wpis o PDF. Czytając ten wątek wyczytałem że sam autor udostępnia PDF. A że nie mam kontaktu do autora ba nawet nie wiem czy jeszcze z nami JEST, proszę o namiary na książkę lub kontakt z autorem w sprawie wersji w PDF. Więc po co od razu walić po łapkach panie Jano! PS ponawiam więc prośbę o namiary na oferowaną książkę lub informację jak zdobyć ją w wersji PDF oczywiście z pełnym poszanowaniem prawa autorskiego. zwracam honor, sorry Edytowane 26 Listopada 2019 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Tytułowy bohater funkcjonuje na naszym forum pod nickiem: @S.Cios. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloniarz Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Tytułowy bohater funkcjonuje na naszym forum pod nickiem: @S.Cios.Dziękuję za wskazówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 (edytowane) Co zjada pstrąg? - jaki był całkowity nakład tej publikacji. Mam egzemplarz i nie widzę info na ten temat. Edytowane 27 Kwietnia 2020 przez dreadknight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S. Cios Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Nakładu nie pamiętam, ale razem sprzedano ok. 2300 szt., jeśli dobrze sobie przypominam. Taką informację PWN przekazało mi ok. 7 lat temu. Na większości książek nie podaje się nakładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Nakładu nie pamiętam, ale razem sprzedano ok. 2300 szt., jeśli dobrze sobie przypominam. Taką informację PWN przekazało mi ok. 7 lat temu. Na większości książek nie podaje się nakładu.Bardzo dziękuję za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi