Zbliża się wiosna i zacząłem myśleć nad zrobieniem przyczepy pod ponton. Z tego co się rozglądałem są dwa patenty na taką przyczepę - jeden to rolki podobne jak pod łódkę, oczywiście troszkę inaczej ustawione oraz drugi podłużne listwy na których leży ponton przypięty pasami.
Panowie użytkownicy takich przyczep, podpowiedzcie jakie rozwiązanie jest lepsze.
Najlepiej, jeśli macie wstawicie jakieś zdjęcia takich przyczep.
Pytanie
szewer
Witam,
Zbliża się wiosna
i zacząłem myśleć nad zrobieniem przyczepy pod ponton. Z tego co się rozglądałem są dwa patenty na taką przyczepę - jeden to rolki podobne jak pod łódkę, oczywiście troszkę inaczej ustawione oraz drugi podłużne listwy na których leży ponton przypięty pasami.
Panowie użytkownicy takich przyczep, podpowiedzcie jakie rozwiązanie jest lepsze.
Najlepiej, jeśli macie wstawicie jakieś zdjęcia takich przyczep.
Ponton to Bush Kaiman 3,6m
Pozdrawiam
Top użytkownicy dla tego pytania
60
47
42
34
Popularne dni
23 Lis
50
30 Sty
28
19 Lis
21
30 Mar
18
Top użytkownicy dla tego pytania
komanch 60 odpowiedzi
count_martin3z 47 odpowiedzi
siarq 42 odpowiedzi
Dano-G 34 odpowiedzi
Popularne dni
23 Lis 2017
50 odpowiedzi
30 Sty 2020
28 odpowiedzi
19 Lis 2018
21 odpowiedzi
30 Mar 2019
18 odpowiedzi
Popularne posty
Ziomal
Witam serdecznie Po zakończeniu sezonu mogę się podzielić pomysłem na przerobienie przyczepki towarowej do przewozu pontonu [w moim przypadku też i łódki ] . Po przeglądnięciu neta postanowiłem w
Tresor
Moja wydumka. Założenie było aby kupić przyczepkę towarową która się w domu przyda przyda. Konstrukcja z tego co miałem w domu (po za deskami kompozytowymi 2 sztuki 49zł). Kółka pompowane wydawały mi
tasior183
Hejo. Takie udogodnienie. Rolkowane płozy pod ponton. Co by ponton z silnikiem spalinowym lub elektrycznym z akumulatorami i całym mandżurem wciągać jednym paluszkiem. Płozy można przykręcić bezpośre
Opublikowane grafiki
908 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi