przemofight Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Witam, z uwagi na fakt, że znajomi planują wyjazd do Japoni - Tokio, zastanawiam się czy nie zlecić im zakupu kołowrotka TP SW4000 PG. Moje pytania są następujące : czy ktoś z Kolegów miał okazje być w Japonii i zakupił tam młynek ? Gdzie konkretnie w Tokio można zakupić przedmiotowy młynek w dobrej cenie, jaką walutę muszę przygotować ? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 http://rcfishing.blogspot.sg/2013/10/tackle-stores-in-tokyo-part-1-shibuya.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 (edytowane) Zlecaj zlecaj. Super sprawa. Koszt koło 400$ pewnie. Wiem kto ma wersje europejska za 1300 może by oddal. Edytowane 31 Marca 2015 przez Albatros 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Zlecaj zlecaj. Super sprawa. Koszt koło 400$ pewnie. Wiem kto ma wersje europejska za 1300 może by oddal.Nie ma wersji europejskiej PG. SW-A to odpowiednik XG . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi