radekc1991 Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Panowie ratujcie, zgubiłem blaszke od wsparcia spustu od aerografu TG-130 w sklepie wszędzie jako niedostępna. Może ktoś ma taki element a nie potrzebuje ?? albo jakiś uszkodzony aerograf ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo731 Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Gdzieś miałem idę poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Jutro sprawdzę.Oczywiście od innego modelu, ale może będzie to samo. Dam znać wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 ok, to czekam. bo nie chcę z musu kupować innego aero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 A nie dorobi jej...W razie co to można się pobawić jak ma się wzornik....Jakiś dodatkowych ryflowań nie posiada ,płaska trochę podgięta Wiertarka stołowa dremel pilnik i iglaczki i po np.odtrasowaniu doszlifujesz. Jesli nie masz takiej możliwości to zwymiarować ją i na tej podstawie dorabiać.Nie koniec świata myślę że ktoś pomoże kto ma taki aero jak by rozebrał pomierzył kilka fotek i może da się dorobić.Wręcz jestem pewien blaszka chyba niezbyt gruba to ułatwi jej obróbkę.Proś o zwymiarowanie i na tej podstawie coś można ulepić jestem więcej niż pewien że się da ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 A nie dorobi jej...W razie co to można się pobawić jak ma się wzornik....Jakiś dodatkowych ryflowań nie posiada ,płaska trochę podgięta Wiertarka stołowa dremel pilnik i iglaczki i po np.odtrasowaniu doszlifujesz. Jesli nie masz takiej możliwości to zwymiarować ją i na tej podstawie dorabiać.Nie koniec świata myślę że ktoś pomoże kto ma taki aero jak by rozebrał pomierzył kilka fotek i może da się dorobić.Wręcz jestem pewien blaszka chyba niezbyt gruba to ułatwi jej obróbkę.Proś o zwymiarowanie i na tej podstawie coś można ulepić jestem więcej niż pewien że się da ...... znalazłem na stronie za niecałe 5 zł, a co z tego jak brak towaru. No dorabianie takiego malutkiego elementu pewnie się da ale może u kogoś zalega więc zobacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo731 Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Znalazłem..i jeszcze kilka innych częśći 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Człowiek w potrzebie... krzyknij 200 plus 5.5 za priorytet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi