Skocz do zawartości

Kobiety w Hand Made

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kolegów

Od jakiegoś czasu śledzę wiele wątków i wpisow odnośnie rękodzieła i coś mi wpadlo do głowy.

Wiemy że coraz częściej po edkę sięgają kobiety, robią to coraz odważniej i wiele z nich z powodzeniem biega nad wodę. Ale nie spotkalem jeszce na wątek kobiety która robi rękodzieło.

Zarówno przynety jak i wedziska, trofea wędkarskie i wszystko związane z Hand Made.

Co wy o tym myślicie???

Czy są wśrod nas wyjatkowo uzdolnione kobiety??? Czy Hand Made jest zarezerwowany wyłacznie dla nas

• Like 1

nie spotkalem jeszce na wątek kobiety która robi rękodzieło.

Zarówno przynety jak i wedziska, trofea wędkarskie i wszystko związane z Hand Made.

Czy są wśrod nas wyjatkowo uzdolnione kobiety???

Swojego wątku nie ma ,ale pierwsze woblery spod ręki pewnej mieszkanki Podkarpacia już wyszly:)

http://jerkbait.pl/topic/22425-woblery-bluzer/page-2

• Like 1

• 3 tygodnie później...

Elu, bardzo kobiece prace. Świetny pomysł z kwiatami, czy marynistycznymi motywami. Co prawda nie wiem, czy trafią w rybie gusta(czemu nie ;)), ale z całą pewnością są oryginalne na skalę światową :D

Dziel się śmiało kolejnymi pracami. I pomyśl o wątku autorskim :)

• Like 1

Moja pasja jest ogólnie pojęta plastyka,malarstwo,rysunek itd.

Niedawno zaraziłam się pasja wędkarstwa od znajomego więc zaczęłam robić dla siebie przynęty.

Przynęty są z pianki poliuretanowej firmy purinowa w pracy mam do czynienia z tymi piankami więc opanowanie technologi robienia woblerów z foremek nie było kłopotem.Woblerki są całkowicie ręcznie malowane.Sądziłam że jestem jedyna kobietą która robi woblery ale się myliłam,bo są takie które robią nawet wędki.Za to nikt nie maluje tak jak ja.:-))))) Jak ktoś znajdzie będzie wiedział że to moje  :D 

Zdarza mi się podłubać w balsie.

W wolnej chwili założę swój watek autorski

Woblery na dobranoc  ;) 

MaKKOgN.jpg

• Like 5

Nie mogę się doczekać zdjęć rekordowych ryb wyjętych na Twoje woblery ;) Niektóre są naprawdę ładne!
Może utrzesz nosa zboczeńcom, którzy oklejają rybią skórą i włosiem sfinksa swoje przynęty XD

Swoją drogą ostatnio w zaczepowe miejscówki wrzucałem 4cm tonącą, nieudolną imitację szerszenia, która pracuje jak rybka jakieś 0,5m pod powierzchnią.
Liczyłem, że go urwę i nie będzie mi szpecił kolekcji w pudełku. Zółta paskuda skusiła 2 ryby tego dnia :P

• Like 1

mój kumpel miał kiedyś w pudełku streamera z włosia.... jakby to powiedzieć... nieogolonej panny  ... 

wyniki miał całkiem całkiem dopóki tej muszki nie urwał ... chciał zdobyć materiał na następną.. jednak panna zakupiła wcześniej zestaw depilacyjny

no cóż wśród pstrągali też są fetyszyści )))))

mój kumpel miał kiedyś w pudełku streamera z włosia.... jakby to powiedzieć... nieogolonej panny  ... 

wyniki miał całkiem całkiem dopóki tej muszki nie urwał ... chciał zdobyć materiał na następną.. jednak panna zakupiła wcześniej zestaw depilacyjny

no cóż wśród pstrągali też są fetyszyści )))))

Ty to jak coś walniesz :doh:  :lol:

Większość panów nie musiała by czekać bo mają swój ''materiał'' ;)

• 2 tygodnie później...

Tylko czekać B) aż zjawi się jakiś rock&rolowiec i zapoda,- Elka. Kaśka, Zośka dawaj zdjęcie bobra żebym wiedział z której okolicy wybrać coś pod okonia, pstrąga itd...

O "bobrowych" muchach i jigach było już nie raz, więc tu chyba można sobie podarować, chyba, że ktoś uważa iż takie teksty zwabią kolejne panie do bywania na jerku...

Nie znam się oczywiście na kobietach, ale wydaje mi się, że nie zachęcające są takie teksty co więcej wydaje mi się, że "one " później myślą o "nas" : sentymentaliści, mitomani i erotomani klawiatury, co to w każdym prostym lub zakrzywionym przedmiocie byle miał więcej niż 3 cm już coś widzą...

• Like 3

Nie znam się oczywiście na kobietach, ale wydaje mi się, że nie zachęcające są takie teksty co więcej wydaje mi się, że "one " później myślą o "nas" : sentymentaliści, mitomani i erotomani klawiatury, co to w każdym prostym lub zakrzywionym przedmiocie byle miał więcej niż 3 cm już coś widzą...

Dokładnie trochę to niesmaczne,pewnie dlatego niektóre panie wolą tylko biernie obserwować