Skocz do zawartości
  • 0

Zamknięcie forum ze względu na planowane prace administracyjne

admin

Pytanie

Cześć,

Ze względu na wprowadzenie znacznych zmian na forum (wprowadzamy nową platformę społecznościową) informujemy, że forum będzie przez następny tydzień niedostępne w godzinach od 6:00 do 23:00. Korzystanie z forum będzie możliwe tylko w godzinach nocnych.

Ze względu na zapowiadaną reformę giełdy będzie ona wymagała zdobycia kwalifikowanego podpisu elektronicznego.

Przepraszamy za niedogodności. Myślę jednak, że warto czekać na zmiany - będą tego warte.

Pozdrawiam

Remek

• Like 14

16 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Czy opcja giełda od tysiąca postów i więcej również wejdzie w życie?

No i zasadnicze pytanie, co z danymi osobowymi? Wiem, że to stary projekt i nie wypalił, ale może warto wrócić do pomysłu z jawnością danych handlujących na giełdzie?

Z aktualnym zdjęciem oczywiście. :)

• 0

a już miałem napisać...

Polska,

7 kwietnia 2015 czasu GMT,

godz. 04:19

Warszawa, Kozia Wólka, Krotoszyn

robotnicy zasypiają na przystankach, studenci przed kolokwium, kochankowie...w trakcie

dziś też niebieska poświata w wielu oknach sugeruje, że 1/12978 ludności Polski w tym momencie nie śpi...

WTF? wojna na Wschodzie? zwycięstwo kadry Nawałki? darmowe bagietki od 5:00 w Biedronce?

NIE... to forumowicze jerkbait siedzą przed kompami i smartfonami bo im Remek za dnia zamknął forum

:rockon:

• Like 1

• 0
.

Protestuję, dziś w czasie badań okresowych wyszło mi iż pracę mam w d..e. Muszę więc mieć dostęp do Jerka od godziny 06 00 i tyle. Coś trzeba robić.

Ja też protestuję!!!!!!!!!!!!!!! Już się oflagowałem!!!!!!!!!

Będzie wojna, mam w świątecznym ubraniu jeszcze 2 granaty :rolleyes:

• Like 1