pitt Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 kupielem sobie dzis multi do UL i mam pewne obawy, czy, pomimo wszystko, nie jest zbyt duzy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 muszisz sobie jeszcze do tego zbudować wędkę. proponuję blank do 1/64 oz długości wędki podlodowej i koniecznie ze spiralnym zbrojeniem, do tego jeszcze misisz nauczyć się rzucać takim zestawem ale na książkę jeszcze musisz poczekać bo z tego co wiem to się aktualnie pisze PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pike87 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 czy to jest multik do lowienia ryb akwriowych?????????????????????????????????????????????????? ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 a i jeszcze jedno ... generalnie to ma jedną podstawową wadę - ciężką szpulkę (nie ażurową), więc to chyba raczej wyciągarka do mini trollingu a nie UL. Jak to tego założysz Ugly Stika pod multika i 10 metrów plecionki 50 lbs to będzie jak znalazł na sielawowce ale tylko te co pod łódź wychodzą pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 tka po konstrukcji n apierwszy rzut oka to mi wychodzi ze zabawka ma przleozenie 1:1. bardzo ciekawa zabawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urso Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 muszisz sobie jeszcze do tego zbudować wędkę. proponuję blank do 1/64 oz długości wędki podlodowej i koniecznie ze spiralnym zbrojeniem, do tego jeszcze misisz nauczyć się rzucać takim zestawem ale na książkę jeszcze musisz poczekać bo z tego co wiem to się aktualnie pisze PozdrawiamRemek Remek, zapomniałeś, że do tego musisz stać się jeszcze polskim Japończykiem i koniecznie posiadać kij z włóknami tytanowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Remek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 jak ja lubie 1 kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Mysle Remek, ze takie podejscie jest nie do przyjecia... 1/64oz wyrzutu?Tu przeciez potrzeba czegos do 1/63,5 oz, przy dlugosci gora 30cm... Moze cos z St,Croix sie wybierze? Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waci Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Bardzo podobnie wyglądał mój pierwszy kołowrotek z dzieciństwa. Był zrobiony ze szpulki od nici. Niestety się nie zachował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi