ximus Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam, szukam kołowrotka do kijka savagear bushwhacker 3-18. Chciałbym aby miał ok +/-240 g wagi. Cena z zapasową szpulą ok 250- 300 zł. Macie coś godnego polecenia? Zastanawiam się nad Okumą dead eye FD 25, tylko z zapasową szpulą problem.Z góry dzięki Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez ximus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Ryobi Slam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Macie coś godnego polecenia? Tak, WYSZUKIWARKĘ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggot Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 O mój Boże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ximus Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Chodzi mi głównie o opinię na temat Okumy dead eye FD 25. Przeszukałem forum, kilku wędkarzy ją ma, ale recenzji jako takiej brak.Młynek głównie pod woblerka, gumy na główce max 5-7 g Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez ximus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darks86 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Miałem ją jeden dzień i wróciła do sklepu jako wadliwa. Delikatny szum i większy opór po włączeniu blokady obrotów wstecznych. Potem się okazało, że ten model po prostu jest tak zrobiony - 4 inne sztuki cierpiały na podobną przypadłość. Kupiłem w międzyczasie siennę i jest na razie ok. Z tym, że one nie mają drugiej szpuli, więc musisz brać nexave lub exage. Ciężko o lekkie i poprawne kręciołki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi