admin Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Podaję link bo sprawa gorąca. Przed chwilą dostałem maila od przedstawiciela Shimano na Polskę, że właśnie wchodzi nowy model multika wyposażony w najnowszy system DC. Szukają około 50 osób - kto pierwszy ten lepszy, którzy przetestują multik i napiszą krótką, na kilka zdań recenzję użytkową (warunek to dodanie jednego zdjęcia). Nowy system hamulca został zupełnie od nowa zaprojektowany. Co więcej ... można go dowolnie programować za pomocą smartfona (iOS lub Android). Aplikacja pozwala również pobierać statystyki długości rzutów!!! Multiplikator, za pomocą aplikacji, podaje również porady (tzw. system uczenia rzutów), w jaki sposób rzucać dalej. Aplikacja jest już do pobrania w AppStore oraz googleStore. Szykuje się nam rewolucja wędkarska i gadżeciarska. Shmiano podało link pod którym można zarejestrować się do testów. LINK X 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Hahaha Remek ???????????????? You got me ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 ja, ja, ja... weź mnie! proszę, prooooszę! a co tam, będę udawał, że się nabrałem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Jano - jak masz smartfona to musisz sciągnąć jeszcze apke z jakiegośtamStore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 nice try :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Proszę!!!! potwierdź jutro tę informację jeszcze raz.....plisssssssssssssssssssssssssssssss Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Proszę!!!! potwierdź jutro tę informację jeszcze raz.....plisssssssssssssssssssssssssssssss Aleee, ja, ja, ja jakby co byłem pierwszy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Dobre , dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Na oficjalnej stornie Shimano , podają że jeśli chcesz mieć brodę , używając ten multik ... musisz sobie zapuścić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 1 Kwietnia. A ja słyszałem, że PZW rozwiązują. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Ale w sumie to tem pomysł ze smartfonem do zrealizowania. Można by jeszcze gps'a dołożyć i statystyki miodzio. Gdzie , kiedy, ile rzutów, na jaką odległość, liczba spalonych kalorii, liczba bród, nieudanych rzutów. Później zrobić ligę rzutową na www, światowe statystyki i .... zamiast łowić ryby ludzie by tylko rzucali. Niejeden by się zdziwił po takim tygodniowym łowieniu w Szwecji ile wykonał rzutów i na jaką odległość sumaryczną! "Kochanie byłem tydzień w Szwecji na rybach i spaliłem 5000 kcal. To wszystko dla Ciebie." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Ale w sumie to tem pomysł ze smartfonem do zrealizowania. Można by jeszcze gps'a dołożyć i statystyki miodzio. Gdzie , kiedy, ile rzutów, na jaką odległość, liczba spalonych kalorii, liczba bród, nieudanych rzutów. Później zrobić ligę rzutową na www, światowe statystyki i .... zamiast łowić ryby ludzie by tylko rzucali. Niejeden by się zdziwił po takim tygodniowym łowieniu w Szwecji ile wykonał rzutów i na jaką odległość sumaryczną! "Kochanie byłem tydzień w Szwecji na rybach i spaliłem 5000 kcal. To wszystko dla Ciebie."A tymczasem GPS pokazuje mieszkanie sąsiadki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 "Wiła wianki i rzucała je do falującej wody, wiła wianki..." La la la!.... Brawo remek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 od testerow to tutaj az glowa boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Oczywiście to Prima Aprilis jak już wiadomo. Ale przy okazji zrodziło się kilka pomysłów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Wczoraj miałem dłuuugi dzień, wieczorem siadam, czytam (zapomniałem o PrimaAprilis) i nie wierze. Przez parę pierwszych linijek dałem się nabrać przez chwilę, czyli żart można powiedzić - udany:).Pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Ale w sumie to tem pomysł ze smartfonem do zrealizowania. Można by jeszcze gps'a dołożyć i statystyki miodzio. Gdzie , kiedy, ile rzutów, na jaką odległość, liczba spalonych kalorii, liczba bród, nieudanych rzutów. Później zrobić ligę rzutową na www, światowe statystyki i .... zamiast łowić ryby ludzie by tylko rzucali. Niejeden by się zdziwił po takim tygodniowym łowieniu w Szwecji ile wykonał rzutów i na jaką odległość sumaryczną! "Kochanie byłem tydzień w Szwecji na rybach i spaliłem 5000 kcal. To wszystko dla Ciebie." A tymczasem GPS pokazuje mieszkanie sąsiadki... Po tygodniu u sąsiadki licznik spalonych kalorii z pewnościa wskazywał by grubo wiecej niż 5000 kcl U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi