MefistoFishing Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Witam Wiem, że kiedyś było na ten temat, ale nie umiem na jerkbaicie włączyć szukajki Chcę kupić jakiś multitool.... najbardziej wpadł mi w oko LEATHERMAN Skeleton CX...co prawda może nie jest zbyt rozbudowany, ale jakoś mi się podoba....ma ktoś, używa? Leży mi yeż w nim zapinka do paska (bez etuiowa ). Ten sprzęt ma być dla mnie użyteczny przede wszystkim w terenie...Co radzicie? Jakie są wasze opinie na temat tooli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Tutaj było o multitoolach http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&&prevlo aded=1&th=4293&start=0Jeśli chodzi o LEATHERMANA to co bys nie wybrał napewno będzie dobre i wytrzymałe.Modeli jest tyle że nie doradzę ci jakiegoś konkretnego, ale ten który wpadł ci w oko jest niezły.Ale czy kierowałeś się wyglądem czy funkcjonalnością w wędkarstwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Skeleton CX podoba mi się z wyglądu i wagi...choć mam mało gadżetów....ale czy są one w dużej ilości potrzebne? Potrzebuję go na ryby, grzyby, lasu, do auta, itp... Z wypasów wpadł mi w oko model Leatherman Charge TTi...Skeleton ma fajne ostrze i znakomity system zapinania do paska czy szlufki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Polecam poszperać na tym forum http://www.knives.pl/forum/index.php?HCSID=ook4vk33hj4qpqb2d bhqs0bih6&board=114.0Osobiście mam swiss toola i jego waga mi w niczym nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Ja używam takiego: http://www.militaria.pl/leatherman/multitool_leatherman_juic e_s2_orange_p4397.xml?cat=209 Mam wszystko co jest mi niezbędne do muchy i casta.Mieści się w kieszeni koszuli - bardzo poręczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Dzięki Waldziu http://www.knives.pl/forum/index.php/topic,69915.0/highlight ,skeleton.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacaré Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zagościł na stałe w moim plecaku, co jakiś czas dowodząc swojej przydatności.Moj Wave sluzy mi juz dobre kilka lat - bez jestem tylko w samolocie a tak to zawsze przy pasie i kilka razy na dzien w akcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Temat był poruszany tutaj: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=69285& amp; ale bardzo dobrze, że do niego wróciliśmy bo też jestem zainteresowany. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Tu znalazłem jeszcze niezłą propozycę http://www.bron.pl/shopbron/product/NOZE-I-SCYZORYKI/Noze/No z-WALTHER-Black-Multi-Tac/1104 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacaré Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Remku, nie ma co sobie glowy zawracac - Leatherman ew. Victorinox... na tym swiecie jest malo rzeczy oferujacych tak dobra relacje ceny/wartosci uzytkowej... Jak bym mial wybierac ponownie, wzial bym wersje Ti... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajman Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Skeletona cx przyniosła mi gwiazdka.Pierwsze wrażenie-super.Mały,lekki i bardzo poręczny.Fabrycznie ostrzone ostrze goli bez problemu włoski na rękach(otwierasz je kciukiem,jedną ręką).Kombinerki z solidnej stali i cienkimi końcówkami mogą z powodzeniem zastępować peany.Klips do paska rewelacja,trzyma bardzo pewnie i dodatkowo szekla do przypięcia do kamizelki.Dodatkowa śrubokręt-dwa krzyżaki i dwa płaskie,sprytnie schowane w rękojeści.Jeżeli nie potrzebujesz dodatkowych bajerków jak nożyczki i pilniczki to będziesz zadowolony.Jak z trwałością? Poużywam i dam znać.Producent daję 25lat gwarancji...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Szkieletor CX jest fajowy jednej rzeczy mu tylko brak ...otwieracza do konserw myślę dalej...ale i tak albo wezmę szkieletora albo TTi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 udało mi się w zeszłym roku zdobyć za niewielkie pieniądze victora w skórzanym etui do mocowania na pasie. solidny, przydatny nie tylko na rybach. polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Dzięki za tak liczne odpowiedzi. A czym różni się ten Ci od TTi? Tan na szybko poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Ci???? Cx - http://www.leatherman.com/products/product.asp?id=3&f=6& amp;c=1 TTi - http://www.leatherman.com/products/product.asp?id=6&f=6& amp;c=1 Compare - http://www.leatherman.com/products/compare.asp?c=1&id=14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Kupiłem szkieletora CX jednak....do tego kupie jeszcze scyzor Vicka Ranger...ponadto stwierdziłem, że jeszcze survivalowiec by sie zdał, więc musze dokładnie przeczytac wątek Remka o kosach survivalowych dzięki kolegom za wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Kupiłem szkieletora CX jednak....do tego kupie jeszcze scyzor Vicka Ranger...ponadto stwierdziłem, że jeszcze survivalowiec by sie zdał, więc musze dokładnie przeczytac wątek Remka o kosach survivalowych dzięki kolegom za wypowiedzi a ja przez ten watek nabylem walther'a blank multi tac ehhh ten jerkbait jerkbait Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 One wszystkie sa do bani.Nie maja...korkociagu!Nie ma to jak kieliszek dobrze schlodzonego Sauvignon Blanc w trakcie wiosenno-letnich wypraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 buhahahaha albo piersióweczka z wiśnióweczką SOPLICA za pazuchą podczas trudnych pstrągowych marszów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 buhahahaha albo piersióweczka z wiśnióweczką SOPLICA za pazuchą podczas trudnych pstrągowych marszów no tak ale do piersioweczki korkociąg już nie jest potrzebny tylko patrzec jak pojawi sie w dziale OGOLNYm watek jaka piersiowke wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 tylko patrzeć jak pojawi sie w dziale OGÓLNYM wątek jaką piersiówkę wybrać Mifciu, ja wiem jaką! PEŁNĄ <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 tylko patrzeć jak pojawi sie w dziale OGÓLNYM wątek jaką piersiówkę wybrać Mifciu, ja wiem jaką! PEŁNĄ <_< Wędkarz przygotowany być musi na wszelkie ewentualności więc ... może taki wątek się pojawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi