Nortonn488 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Witam mam pytanie kupiłem echo Lowrance x4pro , ale nie mam sztycy do niej i nie wiem czy z innego echa będzie pasować jak kupię sprzedawca nie umiał mi odpowiedzieć na to pytanie pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniek1972 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żbiku Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Sztyce są raczej uniwersalne. Montujesz do niej przetwornik i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 filser Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Dokładnie uniwersalne kupuj śmiało kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nortonn488 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 bardzo dziękuję za odpowiedz , mam jeszcze jedno pytanie szukam pawęzi do pontonu professional 400 nie mogę kupić , przeszukałem allegro , tablice dzwoniłem po hurtowniach nie mają pomożecie z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nortonn488
Witam mam pytanie kupiłem echo Lowrance x4pro , ale nie mam sztycy do niej i nie wiem czy z innego echa będzie pasować jak kupię sprzedawca nie umiał mi odpowiedzieć na to pytanie pomóżcie
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi