hanz Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Czy ktoś z Was posiada i używa Spyderco Endura 4 lub Paramilitary 2?Mam para2 od kilku lat z kieszeni nie chce wyskoczyć. Pytaj tu lub na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 I też się pochwalę kilkoma swoimi wyrobami ... troche inny klimat, ale taki właśnie lubię a tu już mniej "taktyczne" ten to jest mój Mordulec, 1 z 4. profilowany "pod moją łapę" a przeglądając zdjęcia natknąłem się na taką piękność - do dziś żałuję że sprzedałem (siadaka) 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotka Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Bardzo ładne, faktycznie inne klimaty, ale ten ostatni ... zastanawiam się jak wybarwić w taki sposób skórę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 (edytowane) Taktyka robi trochę wrażenia, ale nic z piłą ... No jak tak można Czym suchary ciąć Edytowane 7 Marca 2020 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Wave ma piłę w sam raz do sucharów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Nie znacie się. Suchary się batonuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotka Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Bałem się to powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Nie znacie się. Suchary się batonuje A batony sucharuje ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotka Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Kwarantanna pozwala więcej czasu spędzić w warsztacie, więc mogę realizować kolejne pomysły. Jeszcze sporo zostało ale chciałbym się kilkoma nożami pochwalić. Komplecik w podobnym stylu: i jeden taki trochę z innej parafii 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroch18 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 @Trotka, piękna sprawa.. gratuluję talentu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Mały wirus zajebisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotka Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Staram się. Ale chyba przyszedł czas żeby się trochę pochylić nad techniką robienia zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Mam pytanie do znawców tematu Szukam noża do kuchni uniwersalnego. Wybór padł na : https://allegro.pl/oferta/victorinox-noz-kuchenny-5-2063-20-20-cm-6702621081?utm_content=mfc&utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&utm_campaign=feed Kolega mnie namawia żeby dołożyć na https://sklep.technica.pl/noze-szefa-kuchni-2/noz-szefa-180-mm-tojiro-a-1?gclid=CjwKCAjwssD0BRBIEiwA-JP5rNqSpWw6dy87QoGPLYmmq6T-XZEiiY7jfH_MntEiyZlWNQFIRB6lGBoCADAQAvD_BwE Moge go u siebie kupić w sklepie za 200zl Jest sens dawać 100zl więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Znawcą tematu nie jestem ale takiego modelu victorinoxa używam zawodowo (kilkadziesiat godzin samego krojenia miesiecznie) od jakichś 8lat....jeszcze go nie zajechałem więc do domu chyba w zupełności wystarczy A za "zaoszczędzone" pieniądze możesz sobie dokupić diamentową stalkę victorinoxa...łatwe i skuteczne ostrzenie w kilka sekund. Wysłane z mojego motorola one przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Tojiro trochę wagą przytłacza, tego bym nie dźwignął do precyzyjnej roboty w kuchni. Sam używam Victorinoxów [plus jakiś santoku z Japanii. Myślę że spokojnie możesz wziąć Victorka, są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Mam pytanie do znawców tematu Szukam noża do kuchni uniwersalnego. Wybór padł na : https://allegro.pl/oferta/victorinox-noz-kuchenny-5-2063-20-20-cm-6702621081?utm_content=mfc&utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&utm_campaign=feed Kolega mnie namawia żeby dołożyć na https://sklep.technica.pl/noze-szefa-kuchni-2/noz-szefa-180-mm-tojiro-a-1?gclid=CjwKCAjwssD0BRBIEiwA-JP5rNqSpWw6dy87QoGPLYmmq6T-XZEiiY7jfH_MntEiyZlWNQFIRB6lGBoCADAQAvD_BwE Moge go u siebie kupić w sklepie za 200zl Jest sens dawać 100zl więcej? Witam Kolege, Polecam Firme Wüsthof legendarna niemiecka Marka. https://www.wuesthof-shop.de/wuesthof/ikon/wuesthof-ikon-kochmesser-20-cm-4996-20/a-43283/ Mam cala gromadke z linku. Trzymaja ostrosc i leza wygodnie w rece. https://www.wuesthof-shop.de/wuesthof-messerblock/a-110105/ Pozdrawiam Zbigniew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) Na te ostatnie mnie nie stać ???? czyli biorę tańszego victorinoxa Dzięki panowie ???? Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez dekosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) Też złożyłem sobie niedawno swój nożyk Wykonany na ostrzu Mora Sandvik 12C27 bo domowe warunki nie pozwoliły na wykucie własnego Rękojeść to drewno Padok. Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez Pride 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotka Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 No i super, jak się samemu zrobi to najlepiej smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotka Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Tym razem bardziej dla wędkarzy, ze szczególnym uwzględnieniem tych co w spodniobutach śmigają i muszą nóż na szyi lub przy kamizelce nosić 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Ładne, jakie pochewki do tego masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotka Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Skóra, do noszenia na szyję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 (edytowane) Znajomy miał taki nóż:Niestety, nie mogę nigdzie na taki natrafić. Może ktoś ma taki na zbyciu, lub widział gdzie można kupić? PsSą, znalazłem ale cena zaporowa, 1.100 $ :( Edytowane 24 Kwietnia 2020 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Ładne, jakie pochewki do tego masz?Takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotka Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Dla odmiany coś takiego machnąłem, niezbyt survivalowy, ale pająka można postraszyć 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi