Rheinangler Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Bylbym wdzieczny gdybys zapytal o kontakt, mail albo tel stacjonarny. Widac po zdjeciach, ze ma pojecie Mozesz takze od razu mu powiedziec tak dla wyobrazenia, ze chodzi o pochwe do noszenia otwartego Lathermana Charge+ (wtedy wyglada jak kombinerki) ze szlufka boczna na mala latarke kontowa Fenixa.Rysunki i wymiary oczywiscie podesle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 (edytowane) Ogarnie na bank bo sobię takie robił. PodptyamEdyta- wysłałem priw Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 23 Maja 2020 przez RedJin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotka Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 (edytowane) Coś nowego, troszeczkę w innym stylu niż dotychczas robiłem, wklęsły szlif i mimo dość grubej głowni niezły "chlastacz" Edytowane 12 Lipca 2020 przez Trotka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 (edytowane) Kapitalny. Pochewka(chropowatość) nawiązuje do damastu. No i ten pin z lisem . Brał bym ale jeszcze tamtym się nie nacieszyłem. Edytowane 13 Lipca 2020 przez Andru77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotka Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Miło usłyszeć. Będą następne, to może się skusisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Chodzi mi po głowie podobny jak wyżej, np z D2, oksyda na gorąco i mocno ciemna rękojeść, dla jej rozjaśnienia cienka przekładka np z rogu łosia. Robisz oksydę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotka Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Nie robiłem, wolę wytrawianie w chlorku żelaza na ciemno. Reszta bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Jaki czas oczekiwania, no i cena tego ostatniego cudeńka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotka Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Będą takie i podobne za ok miesiąc. Skontaktuj się ze mną na 660460849. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 (edytowane) Służył mi na wypadach, niekoniecznie survivalowych, niespełna 24 lata, stąd polecam ten model: https://allegro.pl/oferta/scyzoryk-gerlach-9546884248 Teraz na zasłużonej emeryturze https://photos.app.goo.gl/5SN5Rn5cRymkkhsb8 Edytowane 29 Lipca 2020 przez popper 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotka Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Piękny i gdzie mi do mistrza takiego jak Troll, ale staram sie i takich kilka mi sie ostatnio popełniło: 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 4-ty i 5-ty piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 4-ty i 5-ty piękne. Bo to ten sam nóż. Mi bardziej do gustu przypadł ten wyżej ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotka Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 A nie, to nie jest ten sam nóż, przyjrzyj się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Dobra. Widzę subtelne różnice Nie ten sam. Ale taki sam. No prawie ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Rzemieślnik z mojego miasta:https://www.facebook.com/pages/category/Product-Service/Handmade-Knives-By-Marcin-Lubowski-1571123029774305/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 (edytowane) A to kolega z podstawówkihttps://www.facebook.com/SeszKnives/ https://seszknives.wordpress.com/ Edytowane 22 Września 2020 przez Artech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Rzemieślnik z mojego miasta:https://www.facebook.com/pages/category/Product-Service/Handmade-Knives-By-Marcin-Lubowski-1571123029774305/Jestem pod wrażeniem???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Rzemieślnik z mojego miasta:https://www.facebook.com/pages/category/Product-Service/Handmade-Knives-By-Marcin-Lubowski-1571123029774305/Przecież Małkocin to nie miasto Ale noże piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Przecież Małkocin to nie miasto Ale noże piękne Ale Stargard już tak, i tak mam w opisie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szkutnik Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Trotka, na ostatnim zdjęciu co to jest z drewno na rękojeści? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotka Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Stabilizowana czeczota brzozy barwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szkutnik Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Wie ktoś gdzie kupić w normalniej cenie Sanrenmu 710? Kupiłem kiedyś nowy za bodajże 40zł, zgubiłem, chciałem kupić znowu, a tu zonk - nożyk kosztuje nagle 70zł. A może ktoś ma, ale nie używa i chciałby odsprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi