Skocz do zawartości

Nóż wędkarskosurvivalowy

admin

Rekomendowane odpowiedzi

A ja dogoniłem króliczka.. I co teraz? Zostaje tylko wydziwianie... Nachodzi mnie czasem na afck, albo mini crocked river dlc... Albo jakiegoś socoma.... Kupa kasy ale działają na mnie te trzy tak że tracę zdolność realnego myślenia.

A co z Twoim avatarem? To byłaby jawna zdrada  :P  :D

Ale nożyki zacne. 

Ja po stracie mojego pajączka wybierałem folder EDC i przymierzałem się i do jakiegoś motylka i do kolejnego pajączka, a skończyło się na tym co od wielu lat miałem " za uszami" czyli na Buck Vantage Pro 347. I tak podświadomie wszystkie inne porównywałem do niego,  więc na koniec nie było wyjścia :)  I jestem zadowolony. 

Bo pajączków trzeba mieć dużo. Tych malutkich, średnich i dużych. Ich uroda ułatwia gromadzenie. Ewentualna strata jednego nie boli. Zresztą na pajączkach świat się nie kończy i żadną zdradą jest, sprawić sobie koleżkę z innym logo. Wszystko wedle gustu i potrzeb. I może zasobności portfela. Zupełnie jak z wędkami...

A ja dogoniłem króliczka.. I co teraz? Zostaje tylko wydziwianie... Nachodzi mnie czasem na afck, albo mini crocked river dlc... Albo jakiegoś socoma.... Kupa kasy ale działają na mnie te trzy tak że tracę zdolność realnego myślenia.

Może ten jegomość zaradzi??

http://www.poltergeistworks.pl/

A co z Twoim avatarem? To byłaby jawna zdrada  :P  :D

Ale nożyki zacne. 

Ja po stracie mojego pajączka wybierałem folder EDC i przymierzałem się i do jakiegoś motylka i do kolejnego pajączka, a skończyło się na tym co od wielu lat miałem " za uszami" czyli na Buck Vantage Pro 347. I tak podświadomie wszystkie inne porównywałem do niego,  więc na koniec nie było wyjścia :)  I jestem zadowolony. 

Witam

Używam tego Buck-a od ok. 10 lat ( naprzemiennie z innymi nożami)

Jedyna wada to, okładziny rękojeści zrobiły sie gładkie i ręka potrafi się ślizgać na niej

Ostrze tnie bez zarzutu  :)

Kłaniam się Marian

post-51629-0-99431900-1606379707_thumb.jpg

post-51629-0-65236600-1606379878_thumb.jpg

post-51629-0-38797900-1606379889_thumb.jpg

post-51629-0-25703100-1606379907_thumb.jpg

• Like 3

@Andru77 Cubix jakoś do mnie nie mówi...choć podziwiam i szanuje. Nie mój gust. A ceny... X3... A czas oczekiwania? Pewnie ze dwa lata :) nie dla mnie to.

Widzę że na black friday rzeczy "wracają" do cen wyższych sprzed promocji :) u nas black weeks i inne black to pic na wodę. Dla przykładu obserwuję pewien model tv od dłuższego czasu. Był za 2700, ok miesiąc przed szalem zakupowym podnieśli na 3600 i teraz od piątku będzie przeceniony na 2800 :) nie że mną te numery uje :)

Edytowane przez hanz
  • Like 4

Robas, ja mam coś takiego, tylko pod nazwą Ganzo, daje radę, musiałem tylko przyssawki wymienić na większe, bo oryginalne nie trzymały (twarde jakieś były), i dokupiłem diamenty 200 400 i 600 do kompletu.

Ganzo to bardzo dobra ostrzałka ba nawet mogę pokusić się o słowo super. Nie wiem tylko po co Ci taka gradacja.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...