Trotka Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 A ja dogoniłem króliczka.. I co teraz? Zostaje tylko wydziwianie... Nachodzi mnie czasem na afck, albo mini crocked river dlc... Albo jakiegoś socoma.... Kupa kasy ale działają na mnie te trzy tak że tracę zdolność realnego myślenia.A co z Twoim avatarem? To byłaby jawna zdrada Ale nożyki zacne. Ja po stracie mojego pajączka wybierałem folder EDC i przymierzałem się i do jakiegoś motylka i do kolejnego pajączka, a skończyło się na tym co od wielu lat miałem " za uszami" czyli na Buck Vantage Pro 347. I tak podświadomie wszystkie inne porównywałem do niego, więc na koniec nie było wyjścia I jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Bo pajączków trzeba mieć dużo. Tych malutkich, średnich i dużych. Ich uroda ułatwia gromadzenie. Ewentualna strata jednego nie boli. Zresztą na pajączkach świat się nie kończy i żadną zdradą jest, sprawić sobie koleżkę z innym logo. Wszystko wedle gustu i potrzeb. I może zasobności portfela. Zupełnie jak z wędkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 A ja dogoniłem króliczka.. I co teraz? Zostaje tylko wydziwianie... Nachodzi mnie czasem na afck, albo mini crocked river dlc... Albo jakiegoś socoma.... Kupa kasy ale działają na mnie te trzy tak że tracę zdolność realnego myślenia.Może ten jegomość zaradzi??http://www.poltergeistworks.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian-56 Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 A co z Twoim avatarem? To byłaby jawna zdrada Ale nożyki zacne. Ja po stracie mojego pajączka wybierałem folder EDC i przymierzałem się i do jakiegoś motylka i do kolejnego pajączka, a skończyło się na tym co od wielu lat miałem " za uszami" czyli na Buck Vantage Pro 347. I tak podświadomie wszystkie inne porównywałem do niego, więc na koniec nie było wyjścia I jestem zadowolony. WitamUżywam tego Buck-a od ok. 10 lat ( naprzemiennie z innymi nożami)Jedyna wada to, okładziny rękojeści zrobiły sie gładkie i ręka potrafi się ślizgać na niejOstrze tnie bez zarzutu Kłaniam się Marian 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 https://www.militaria.pl/sanrenmu/noz_skladany_sanrenmu_710_edc_classic_p22224.xml?utm_source=go.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=27-rtbgo_remarketing&utm_term=8b4bd63da756bb35cee37ee9827e22e8&utm_content=300x600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 (edytowane) @Andru77 Cubix jakoś do mnie nie mówi...choć podziwiam i szanuje. Nie mój gust. A ceny... X3... A czas oczekiwania? Pewnie ze dwa lata nie dla mnie to. Widzę że na black friday rzeczy "wracają" do cen wyższych sprzed promocji u nas black weeks i inne black to pic na wodę. Dla przykładu obserwuję pewien model tv od dłuższego czasu. Był za 2700, ok miesiąc przed szalem zakupowym podnieśli na 3600 i teraz od piątku będzie przeceniony na 2800 nie że mną te numery uje Edytowane 26 Listopada 2020 przez hanz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 dobre to , czy nie zawracać sobie tym głowyhttps://allegro.pl/oferta/profesjonalna-ostrzalka-nozy-oselka-ruixin-pro-i-9832438914 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Ja mam tą: https://allegro.pl/oferta/profesjonalna-ostrzalka-nozy-ruixin-pro-8770586378 (tylko kupowałem z aliexpres) i jak dla mnie jest świetna (zresztą kupowałem po tym, jak ktoś w polecił ją w wątku aliexpresowym). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietro Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Robas, ja mam coś takiego, tylko pod nazwą Ganzo, daje radę, musiałem tylko przyssawki wymienić na większe, bo oryginalne nie trzymały (twarde jakieś były), i dokupiłem diamenty 200 400 i 600 do kompletu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonix1980 Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Robas, ja mam coś takiego, tylko pod nazwą Ganzo, daje radę, musiałem tylko przyssawki wymienić na większe, bo oryginalne nie trzymały (twarde jakieś były), i dokupiłem diamenty 200 400 i 600 do kompletu.Ganzo to bardzo dobra ostrzałka ba nawet mogę pokusić się o słowo super. Nie wiem tylko po co Ci taka gradacja. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 W militaria.pl black friday i niektóre nożyki w dobrej cenie.Np. Sanrenmu 710https://www.militaria.pl/sanrenmu/noz_skladany_sanrenmu_710_edc_classic_p22224.xml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotka Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 dobre to , czy nie zawracać sobie tym głowyhttps://allegro.pl/oferta/profesjonalna-ostrzalka-nozy-oselka-ruixin-pro-i-9832438914Nie zawracaj sobie Poszukaj na Ali jest dużo fajnych i wygodniejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Witam , polecacie jakis konkretny model do ostrzenia nozy, max. 150 zl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotka Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 https://pl.aliexpress.com/item/33006935506.html?spm=a2g0o.detail.1000023.13.5dd48645dWCort Używam od 2 lat, z diamentami, na razie nie szukam nic lepszego, jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 (edytowane) https://pl.aliexpress.com/item/33006935506.html?spm=a2g0o.detail.1000023.13.5dd48645dWCort Używam od 2 lat, z diamentami, na razie nie szukam nic lepszego, jest ok.Dziekuje Edytowane 27 Listopada 2020 przez ryba1981 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Mogę polecić, nie jest drogi a przyzwoita stal i podręczny kozik.https://www.militaria.pl/ka-bar/noz_skladany_ka-bar_dozier_folding_hunter_1357_sp_p58544.xml 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 (edytowane) Dobra stal głowni i doskonały, chyba najbezpieczniejszy system blokady ostrza. Edytowane 14 Grudnia 2020 przez Alexspin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Dobra stal głowni i doskonały, chyba najbezpieczniejszy system blokady ostrza. Dokładnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Taki poręczny dojechał 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Taki poręczny dojechał poręczny.jpgPajączek . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperG Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Szukam noża w stylu fińskim,i zainteresowaly mnie noże marki Puukko,ktoś posiada nóż z tej firmy? Jak z ostrzem,warty zainteresowania czy szukać cos innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Puukko to rodzaj / styl noża a nie konkretna firma / marka. Noże typu puukko robi wiele firm i wielu rzemieślników... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperG Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Człowiek uczy się cale życie,moje niedopatrzenie podczas przeglądania ze to nie firma,w temacie noży się nieznam,szukam cos do 300zl z ostrzem 10cm idzie cos znaleźć w miarę sensownego do tej kwoty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 O ile się orientuję pukko ma szlif na 0... Do czego ma być ten nóż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperG Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Chcial bym noż wykorzystac do większości rzeczy ,ale przeważnie mniejsze prace przy miesie i powiedzmy biwakowych rzeczach w domku w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi