nyny Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 A polazilem troche w swieta zobaczyc co sie u mnie nad woda dzieje:) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Ciag dalszy klimatow;) Poranny wypad na ryby sklonil mnie do prob z landszaftami;) No i powstal maly tryptyk traktujacy o świcie.W akcji E3+ZD14-54 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Ostatnie zdjęcie w pierwszym poście silnie śmierdzi mi dolną BukówkąU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Ostatnie zdjęcie w pierwszym poście silnie śmierdzi mi dolną BukówkąU. Chyba wech zawodzi;) Sa to wszystko zdejcia z trojkata pomiedzy: Nakło nad Notecią-Ślesin-Występ. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artmaniac Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 super. Znam trochę te rejony, ale te zdjęcia nadają im nowy klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi