kilerowaty Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Witam co lepiej kupić nowego red arta 10400 czy jakąś inną używaną maszynkę .Budżet do 350pln więc nie wiem co robić .Pozdrawiam i wesołych świąt. Mokrego dyngusa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Rusz dekielkiem i użyj wyszukiwarki , setki postów w tych tematach, miłej lektury . Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Polecam 2 letniego red arTa , zakupionego w sezonie 2011/2012, zakupionego w centralnych niemczech, przewiezionego do Polski przejściem w Zgorzelcu, oraz następnie używanego na wodach stojących południowej Polski przy max główka 18g plus 4 cale , kołowrotek najlepiej aby byl przesmarowany czerwonym lub niebieskim smarem gdyż jedynie te wyglądają "cool" na zdjęciach, praca powinna być aksamitna niczym jedwab i lekka jak trzepot skrzydeł motyla pokonujacego polacie wiosennej łąki. A wcześniej udać się mdo apteki po maść na ból d..y 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Jeżeli postawisz na arca to weź pod uwagę, że przy intensywnym użytkowaniu szybko się zużywa. Mechanizmy nie są wysokiej jakości, więc jeżeli arc to nowy - nie bierz używek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Jeżeli postawisz na arca to weź pod uwagę, że przy intensywnym użytkowaniu szybko się zużywa. Mechanizmy nie są wysokiej jakości, więc jeżeli arc to nowy - nie bierz używek.Kolega pytał o arTa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) machnął się o arca mu chodziło szkoda, tylko ze pierwszy post ląduje w tym dziale :-) Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 machnął się o arca mu chodziło szkoda, tylko ze pierwszy post ląduje w tym dziale :-)a mi się wydaje że to nie pomyłka, napewno chodzilo o arta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 zapewne najnowszy wypust spro o którym wiedza nieliczni... w tym kiler... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Jeżeli postawisz na arca to weź pod uwagę, że przy intensywnym użytkowaniu szybko się zużywa. Mechanizmy nie są wysokiej jakości, więc jeżeli arc to nowy - nie bierz używek.Można wiedzieć w jaki sposób szybko się zużywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugazi Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Można wiedzieć w jaki sposób szybko się zużywa?W każdy sposób.Nie dalej jak wczoraj widziałem na giełdzie Tournamenta w rozmiarze 3000, po kol. Hasiorze. Kosztował co prawda 599 ale... Cenę można spróbować stargować, odrobinę dołożyć, zaś porównania do arTa nie ma żadnego. To zupełnie inne continuum kołowrotkowe.Co wyśta sie tak wszystkie uparli na te arTy? Przecie to szajs i fajans... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 "Szajs i fajans"........nie wiem,ale wiem że dla wielu ludzi 300 a 600zł to spora różnica . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugazi Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 "Szajs i fajans"........nie wiem,ale wiem że dla wielu ludzi 300 a 600zł to spora różnica .Dla mnie też. Co nie zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Przyznam, że nie zauważyłem, żeby zauberowate były jakimś fajansem czy szajsem. Poza własnymi doświadczeniami, wielu użytkowników również zachwala. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Nie wiem ile @Fugazi zajechał redów ( choć myślę , że nie wiele) , ale mój kolega ma trzeci sezon reda i no problem cały czas łowi i jest zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 W każdy sposób.Nie dalej jak wczoraj widziałem na giełdzie Tournamenta w rozmiarze 3000, po kol. Hasiorze. Kosztował co prawda 599 ale... Cenę można spróbować stargować, odrobinę dołożyć, zaś porównania do arTa nie ma żadnego. To zupełnie inne continuum kołowrotkowe.Co wyśta sie tak wszystkie uparli na te arTy? Przecie to szajs i fajans...Nie bardzo wiem, co ma Twoja odpowiedź do mojego pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugazi Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Przyznam, że nie zauważyłem, żeby zauberowate były jakimś fajansem czy szajsem. Poza własnymi doświadczeniami, wielu użytkowników również zachwala. Może być. Ja piszę o własnych odczuciach.Zresztą pora jakiś kij w mrowisko wetknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugazi Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Nie wiem ile @Fugazi zajechał redów ( choć myślę , że nie wiele) , ale mój kolega ma trzeci sezon reda i no problem cały czas łowi i jest zadowolony Trzy sezony? Co to są trzy sezony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 nie dwa i nie cztery coś pomiędzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 nie dwa i nie cztery coś pomiędzy a pytałeś kolegi czy łowi codziennie po 3-6 h czy raz na dwa-trzy tygodnie po godzince? Reda można intensywnym łowieniem zajechać w dwa miesiące a Ty piszesz o trzech sezonach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 a pytałeś kolegi czy łowi codziennie po 3-6 h czy raz na dwa-trzy tygodnie po godzince? Reda można intensywnym łowieniem zajechać w dwa miesiące a Ty piszesz o trzech sezonach?a pokaż mi takiego co 365 dni w roku jest na rybach 3-6 godz. chyba kolega mieszka w ciepłych krajach gdzie sezon zimowy nie obowiązuje , no chyba że , żeby zajechać reda rzuca na śniegu w polu , bo szkoda każdego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Teraz okaże się, że co drugi użytkownik forum łowi codziennie po 8 godzin, do pracy nie chodzi i wydaje 3 razy więcej niż zarabia a zarabia nie wiadomo jak bo przecież nie pracuje...proszę Wassss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugazi Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Panowie, to że Red jest najzajebistszym młynkiem na tej szerokości geograficznej, ustalono na tym forum dość dawno. Będzie ze dwa lata albo lepiej. Więc skoro to już wiemy, zajmijmy się czymś ciekawszym, choćby używanym. Tym bardziej że Ojciec Założyciel dopuszcza i bierze pod uwagę używki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 a pokaż mi takiego co 365 dni w roku jest na rybach 3-6 godz. chyba kolega mieszka w ciepłych krajach gdzie sezon zimowy nie obowiązuje , no chyba że , żeby zajechać reda rzuca na śniegu w polu , bo szkoda każdego dnia wystarczy od 1 maja dopóki nie skuje lód (w tym roku u mnie był tydzień lodu w grudniu) łowić po 2-3h dziennie (a bywam dłużej i często minimum 3 razy w tygodniu) wobkami i wahadłami po 40-50 gram i nie wiem czy sezon ten młynek wytrzyma. Kolega takiego zajechał na Jeziorsku w dwa miesiące stąd wiem że nie jest to mocarna maszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Teraz okaże się, że co drugi użytkownik forum łowi codziennie po 8 godzin, do pracy nie chodzi i wydaje 3 razy więcej niż zarabia a zarabia nie wiadomo jak bo przecież nie pracuje...proszę Wassss..no chyba , że chodzi do gimnazjum i po szkole siedzi na rybach ... i zajeżdza kołowrotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 ..no chyba , że chodzi do gimnazjum i po szkole siedzi na rybach ... i zajeżdza kołowrotki Może zamiast pługa w polu używa reda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi