Skocz do zawartości

Red art nowy czy jakaś używka ???

kilerowaty

Rekomendowane odpowiedzi

Polecam 2 letniego red arTa , zakupionego w sezonie 2011/2012, zakupionego w centralnych niemczech, przewiezionego do Polski przejściem w Zgorzelcu, oraz następnie używanego na wodach stojących południowej Polski przy max główka 18g plus 4 cale , kołowrotek najlepiej aby byl przesmarowany czerwonym lub niebieskim smarem gdyż jedynie te wyglądają "cool" na zdjęciach, praca powinna być aksamitna niczym jedwab i lekka jak trzepot skrzydeł motyla pokonujacego polacie wiosennej łąki.

A wcześniej udać się mdo apteki po maść na ból d..y

• Like 1

Można wiedzieć w jaki sposób szybko się zużywa?

W każdy sposób.

Nie dalej jak wczoraj widziałem na giełdzie Tournamenta w rozmiarze 3000, po kol. Hasiorze. Kosztował co prawda 599 ale... Cenę można spróbować stargować, odrobinę dołożyć, zaś porównania do arTa nie ma żadnego. To zupełnie inne continuum kołowrotkowe.

Co wyśta sie tak wszystkie uparli na te arTy? Przecie to szajs i fajans...

W każdy sposób.

Nie dalej jak wczoraj widziałem na giełdzie Tournamenta w rozmiarze 3000, po kol. Hasiorze. Kosztował co prawda 599 ale... Cenę można spróbować stargować, odrobinę dołożyć, zaś porównania do arTa nie ma żadnego. To zupełnie inne continuum kołowrotkowe.

Co wyśta sie tak wszystkie uparli na te arTy? Przecie to szajs i fajans...

Nie bardzo wiem, co ma Twoja odpowiedź do mojego pytania.

a pytałeś kolegi czy łowi codziennie po 3-6 h czy raz na dwa-trzy tygodnie po godzince?  Reda można intensywnym łowieniem zajechać w dwa miesiące a Ty piszesz o trzech sezonach?

a pokaż mi takiego co 365 dni w roku jest na rybach 3-6 godz.  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: chyba kolega mieszka w ciepłych krajach gdzie sezon zimowy nie obowiązuje , no chyba że , żeby zajechać reda rzuca na śniegu w polu , bo szkoda każdego dnia  :D

Panowie, to że Red jest najzajebistszym młynkiem na tej szerokości geograficznej, ustalono na tym forum dość dawno. Będzie ze dwa lata albo lepiej. Więc skoro to już wiemy, zajmijmy się czymś ciekawszym, choćby używanym. Tym bardziej że Ojciec Założyciel dopuszcza i bierze pod uwagę używki.

a pokaż mi takiego co 365 dni w roku jest na rybach 3-6 godz.  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: chyba kolega mieszka w ciepłych krajach gdzie sezon zimowy nie obowiązuje , no chyba że , żeby zajechać reda rzuca na śniegu w polu , bo szkoda każdego dnia  :D

wystarczy od 1 maja dopóki nie skuje lód (w tym roku u mnie był tydzień lodu w grudniu) łowić po 2-3h dziennie (a bywam dłużej i często minimum 3 razy w tygodniu) wobkami i wahadłami po 40-50 gram i nie wiem czy sezon ten młynek wytrzyma. Kolega takiego zajechał na Jeziorsku w dwa miesiące stąd wiem że nie jest to mocarna maszyna.

Teraz okaże się, że co drugi użytkownik forum łowi codziennie po 8 godzin, do pracy nie chodzi i wydaje 3 razy więcej niż zarabia a zarabia nie wiadomo jak bo przecież nie pracuje...proszę Wassss

..no chyba , że chodzi do gimnazjum i po szkole siedzi na rybach ... i zajeżdza  kołowrotki