Skocz do zawartości

Red art nowy czy jakaś używka ???

kilerowaty

Rekomendowane odpowiedzi

Nie chciał bym już się dalej kopać ale czarny GTM na bolenie to tylko w opowieściach z sieci...

Przepraszam, że się wtrące ale chciałbym poznać opinie.

A te GTM dałyby rade przy feederkach na Odrze? Chodzi o to czy przy ciężarkach 60-70 gr dałyby rade pokrecic te kilka lat?

Wiem , że GT dto dużo lepsze rozwiazanie, ale co z tymi GTM? Tylko spławiczek?

Edytowane przez Thomason

Po naszemu tylko na wewnętrzny rynek japoński 

No bez przesady. Na tyle znam język Szekspira, żeby sobie przetłumaczyć :)

Tak się zastanawiałem, co Wy ciągle z tym jotdeemem i teraz już wiem. Jednak czegoś mnie Jb.pl nauczył. Teraz moje życie wejdzie w zupełnie inny wymiar. :)

Nie chciał bym już się dalej kopać ale czarny GTM na bolenie to tylko w opowieściach z sieci...

Nie kop się, bo dostaniesz siniaków. Ludzie łowili czarnuchami na spinning, masa ludzi łowiła i sprawdzały się znakomicie. Diaflash Zander też był podobno pod martwą rybkę projektowany, a w spinningu może być wzorcem po dziś dzień.

No bez przesady. Na tyle znam język Szekspira, żeby sobie przetłumaczyć :)

Tak się zastanawiałem, co Wy ciągle z tym jotdeemem i teraz już wiem. Jednak czegoś mnie Jb.pl nauczył. Teraz moje życie wejdzie w zupełnie inny wymiar. :)

Ja myślę,że to kolejny pretekst/bodziec, żeby przeprowadzić test,coś a'la ten o nie wyważaniu wędki przez kołowrotek,a traktujący o tym że nie wszystko JDM,co ma na stopce made in Japan ;)

• Like 1

Ja wiem że Ty wiesz,ja wiem,ale wymienianie tu GTM jako kołowrotka spinnigowego,to błąd absolutny,nawet w przypadku łowienia boleni.Koniec.

Nie dadzą odpocząć, kurcze. :)

Może i błąd, może tylko spławiczek, ale ludzie tak łowili. Masa ludzi łowiła, w tym zupełnie dobrzy i świadomi wędkarze. Zaś boleniom pewnie to wisiało czy błąd czy nie i waliły w ołowianki.

Tak, była kiedyś taka przynęta, całkiem skuteczna zresztą. tylko trza było ja szybko ciągać, do czego GTM  nadawał się wyśmienicie.