Fugazi Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 AHA!Faktycznie różnica.Jednak człowiek głupi jest. Czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Nie chciał bym już się dalej kopać ale czarny GTM na bolenie to tylko w opowieściach z sieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Po polsku, to nic innego jak kołowrotek wyprodukowany na wewnętrzny rynek japoński...........dodam iż nie jest to równoważne z tym, iż dany kołowrotek został wyprodukowany w Japonii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 ????Małe zajechałem, dużych nie. Przecie napisałem.Ale nawet zajechane, z luzami, kręciły i ryby wyciągały.Czego nie rozumiesz?ja mam takie z lat 80-tych i też kręcą z dużymi luzami ale rybę by wyciągnęły posłuchaj i wyluzuj bo to w końcu FUGAZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Nie chciał bym już się dalej kopać ale czarny GTM na bolenie to tylko w opowieściach z sieci...Przepraszam, że się wtrące ale chciałbym poznać opinie. A te GTM dałyby rade przy feederkach na Odrze? Chodzi o to czy przy ciężarkach 60-70 gr dałyby rade pokrecic te kilka lat?Wiem , że GT dto dużo lepsze rozwiazanie, ale co z tymi GTM? Tylko spławiczek? Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez Thomason Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugazi Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Po naszemu tylko na wewnętrzny rynek japoński No bez przesady. Na tyle znam język Szekspira, żeby sobie przetłumaczyć Tak się zastanawiałem, co Wy ciągle z tym jotdeemem i teraz już wiem. Jednak czegoś mnie Jb.pl nauczył. Teraz moje życie wejdzie w zupełnie inny wymiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugazi Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Nie chciał bym już się dalej kopać ale czarny GTM na bolenie to tylko w opowieściach z sieci...Nie kop się, bo dostaniesz siniaków. Ludzie łowili czarnuchami na spinning, masa ludzi łowiła i sprawdzały się znakomicie. Diaflash Zander też był podobno pod martwą rybkę projektowany, a w spinningu może być wzorcem po dziś dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Chyba lepiej od razu takie kupić będzie masło, moc i NDZ :-) tylko trzeba pamiętać żeby dobrze posmarować i łożysko koniecznie dać na korbę od lewej strony :-) Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez guciolucky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 No bez przesady. Na tyle znam język Szekspira, żeby sobie przetłumaczyć Tak się zastanawiałem, co Wy ciągle z tym jotdeemem i teraz już wiem. Jednak czegoś mnie Jb.pl nauczył. Teraz moje życie wejdzie w zupełnie inny wymiar. Ja myślę,że to kolejny pretekst/bodziec, żeby przeprowadzić test,coś a'la ten o nie wyważaniu wędki przez kołowrotek,a traktujący o tym że nie wszystko JDM,co ma na stopce made in Japan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 ahhaha,nie rozróżnienie GT a GTM.............co tu dużo gadać,nie ma o czym mowić........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugazi Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zatem wyważajcie sobie Koledzy dalej, ja zaś idę spać, licząc na sny o gejszach JDM. Nara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugazi Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 ahhaha,nie rozróżnienie GT a GTM.............co tu dużo gadać,nie ma o czym mowić........GT miał coś koło 5 a GTM 6. Teraz już wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 ahhaaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 No mi się zdaje że to TY właśnie nie wiesz ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 4 strony rzucania gównem , a biedny założyciel nie wie w dalszym ciągu czy kupić reda , ja mówię tak choć nie miałem , ale będę miał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugazi Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Wiem. Uwierz mi że wiem.GTM - y padały bo szybsza przekładnia była bardziej obciążona. O reszcie problemów z czarnuchami jutro. Miłych snów, Tofiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Znam też takich co przed snem lubię sobie chwilkę pokręcić JDM-em a może akurat się boleń przyśni co ściga woblera holowanego GTM-em prawie JDM-em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 W zasadzie to dobre na czat a co do opinii o tym zakupie to chyba na początku napisaliśmy jakie jest nasze zdanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Ja wiem że Ty wiesz,ja wiem,ale wymienianie tu GTM jako kołowrotka spinnigowego,to błąd absolutny,nawet w przypadku łowienia boleni.Koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugazi Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Ja wiem że Ty wiesz,ja wiem,ale wymienianie tu GTM jako kołowrotka spinnigowego,to błąd absolutny,nawet w przypadku łowienia boleni.Koniec.Nie dadzą odpocząć, kurcze. Może i błąd, może tylko spławiczek, ale ludzie tak łowili. Masa ludzi łowiła, w tym zupełnie dobrzy i świadomi wędkarze. Zaś boleniom pewnie to wisiało czy błąd czy nie i waliły w ołowianki.Tak, była kiedyś taka przynęta, całkiem skuteczna zresztą. tylko trza było ja szybko ciągać, do czego GTM nadawał się wyśmienicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Ja wiem że Ty wiesz,ja wiem,ale wymienianie tu GTM jako kołowrotka spinnigowego,to błąd absolutny,nawet w przypadku łowienia boleni.Koniec.Trzeba znać umiar w zastosowaniach kręcioła. Mi tam 1000 GTM świetnie sprawuje się z okoniówką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugazi Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Trzeba znać umiar w zastosowaniach kręcioła. Mi tam 1000 GTM świetnie sprawuje się z okoniówką...Czyli nie jesteś wędkarskim purystą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anowi Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Czemu mod nie zamknie tego watku skoro OT sie zrobil ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi